Salonul nautic + RV 6-9 apr Romexpo

topicuri de informare
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Iancu Gabriel
Membru forum
16
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 01 Ian 1901

Re: Solicitare sprijin pt. Salonul nautic + RV 6-9 apr

Mesaj de Iancu Gabriel »

daca nu se ofera nimeni si nu va este rusine cu rulota mea,o duc eu.
Hymer Exsis T-474
tel 0770497302,gabyiancu@yahoo.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

La expo se va merge cu rulota lui Gabi Iancu .

Vom avea si ceva mobilier de camping al nostru simplu dar nu mai mult de 2 mese si 2 scaune ...
Poate facem si o macheta pe masa...

Persoanele care vor sta la stand si vor reprezenta comunitatea rulotistilor din Romania sunt :

Curelea Constantin - membru fondator Asociatia ClubRV si membru in CD ( Consiliul Director )
Gheorghe Georgeta - membru in CD
Neaga Cristian - membru asociat
Iancu Gabriel - membru asociat (am sa vorbesc cu Gabi daca vrea sa stea si la stand cateva h ) ne va asigura oricum rulota sa ca exponat
Lupu Ciprian - membru in CD
Noi cei din CD ne asumam fiecare minim 12- 18 h din cele 48h ...... 4 zile a cate 12h cat va fi deschisa locatia...

Toti cei de mai sus sunt din Buc si Ilfov...
Va mai fi prezent partial si Terecoasa Adrian ( membru asociat ) si partener ( sponsorizare ) .

Voi fi ajutat la amenajare stand inainte de deschidere probabil de altii de ai nostrii din ClubRV ca ....Relu Deliu sau alti colegi cu care mai duc acolo ~una alta~.... recuzita pana sa deschidem ... adica dupa 1apr... ( perioada de amenajari standuri )

NU avem nimic de vanzare la stand !
Vom expune ce ne ofera unii sponsori ... materiale..... inclusiv pt. a promova campingurile , dar standul nu este un bussiness...

STANDUL CLUBRV REPREZINTA PROMOVAREA RULOTISMULUI DIN ROMANIA SI A ASOCIATIEI PROPRIETARILOR DE RULOTE SI AUTORULOTE DIN ROMANIA CLUBRV-RO , care sprijina prin prezenta sa , fenomenul acesta .. turimul de acest gen si locurile de campare ...

Vom stabili intre noi un orar astfel incat sa fie 2 pers. permanent la stand in afara de mine ....care in toate cele 4 zile ( joi 6 , vin 7 samb 8 , dum 9 apr ) , voi sta partial din cele 12 h zilnic ... dupa cum pot sa plec si eu de la treaba pe care o am la serviciu .

Dl Curelea deja si-a asumat joi toata ziua 6 apr
Ghe. Geta duminica toata ziua 9 apr
Cu ceilalti colegi am sa discut personal sa facem cumva sa fim minim 2 permanent la stand permanent pt ca avem 4000 de harti de dat viitorilor sau actualilor rulotisti ...
Mai am nevoie de un coleg care poate sta 8 h ....2 zile sau una singura 12 h.... ( membru asociat cu vechime minim 1 an ) adica sa si stie despre activitatile clubului cate ceva ...

Vorbim si in privat daca este cazul ...

Multummesc tuturor pt sustinere si pt implicarea voastra in acest demers/proiect!

PS daca mai sunt si altii care s-au oferit si nu i-am luat in calcul sa ma contacteze in privat.. . rog...
Sunt obosit si poate am uitat... N -am reluat topicul de la zero... cu cititul ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

N-am fost contactat de nici un alt membru asociat care ar putea sta la stand cu noi... inca astept...

Miercuri 5 apr voi avea acces pt amenajare stand cu o zi inainte de inceperea evenimentului la h 8 .... moment in care va trebui sa duc si recuzita si de asemenea rulota lui Gabi Iancu acolo ( el este la serviciu ) ... poate sare careva in ajutor la aceasta tractare...
Eu am Suzuki Jimny in service ( lovita ) iar la Opel n-am carlig...
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Avem nevoie de inca un membru asociat care sa vina cu noi la stand in weekend...
vineri dupa amiaza si sambata sau duminica una din zile ...
sau doar sambata ...dum daca nu poate si vineri seara ...
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Postez si aici ca sa vada si cei care nu sunt membrii asociati , adica sa fie la vedere la liber pe forum pt toata lumea... orarul nostru .

Miercuri merg impreuna cu Relu Deliu sa ducem ~rulota exponat~ a lui Gabi Iancu si sa amenajam standul ClubRV Romania , ajutati daca au timp si de colegii Curelea C-tin si respectiv Nelu Predonu.

Joi 6 apr se deschide Salonul Nautic si Caravaning la h 10 moment in care avem deja standul gata in pavilionul C5 unde eu voi fi prezent doar dimineata 1-2 ore , iar colegii mei Curelea C-tin si Nelu Predonu toata ziua pana la inchidere h 19.

Vineri 7 apr exact la fel aceleasi persoane din staff si ore... 10-19

Sambata 8 apr sunt prezent de la deschidere h 10 pana la inchidere h 19 posibil /probabil ajutat de Neaga Cristian ( Buc ) sau alt coleg... pe care am sa-l anunt , sau il selectez din cei cu minim vechime 3-4 ani din Asociatia ClubRV-RO .

Duminica 9 apr la fel sunt prezent de la deschidere h 10 pana la finalul expozitiei h 17 asistat de colega noastra Gheroghe Geta ( Buc) .

Intrarea costa 15 ron /pers. adulti / vizitatori. ..

Colegii din "staff " vor avea legitimatie permanenta ( cei care fac parte din echipa Clubrv ) la acest salon .

Va asteptam sa ne vizitati si eventual sa scrieti in cartea de oaspeti / registru CE ASTEPTARI AVETI DE la ASOCIATIA CLUBRV in urmatorul sezon ...

Vom oferi harti , flyere, colante si vom culege date despre rulotistii din Romania ...
Vom avea expusa rulota , terasa , masa cu machete si material publicitar +material informativ turistic de oferit gratuit .
Ne-am pregatit cu tot ce trebuie mai am de receptionat bannerul si un roll up .(vertical )

Vom sta de vorba cu actualii si viitorii rulotisti ... Vom fi permanent la stand minim 2 membrii asociati din ClubRV.

Daca aveti idei, le puteti expune sau scrie.... de la sugestii despre forum pana la cele despre intalniri...

Putem prelua/ receptiona orice forma scrisa de cerere sau sugestie care ulterior va fi supusa la AGA anuala sau CD-ului inclusiv de la membrii forumului care ne pot lasa sub o forma scrisa o idee , o propunere ... orice rulotist care are ceva de zis de propus ne poate lasa o " tema de lucru "...

Veniti sa ne cunoastem !

Colegii care au de trimis material publicitar mai au 1 saptamana la dispozitie.
Nr. tel organizator LUPU Ciprian 0722 227 048

Va putem distribui cu drag ...............gratuit materialele ( valabil pt. toti sponsorii si partenerii ClubRV ) ...societati comerciale.
Fişiere ataşate
IMG-20170303-WA0000.jpg
IMG-20170322-WA0005.jpg
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Solicitare sprijin pt. Salonul nautic + RV 6-9 apr

Mesaj de Lupu Ciprian »

Menionez ca nu avem produse si nu aducem produse de vanzare ale partenerilor la standul ClubrRV-RO .

Promovam partenerii, incercam sa-i ajutam , dar NU VOM transforma standul ClubRV in magazin de vanzare .
Putem expune diverse, DAR ASOCIATIA CLUBRV NU SE OCUPA CU VANZARI !

Suntem prezenti acolo pt ca promova Romania si turismul cu rulota !

NU vindem nici produse, nici tricouri si nici reviste...

Am primit cateva mesaje private .... intrebari legate de produse daca se pot cumpara la targ.... acestea le comandati la ei pe site.

P.S. Pt. revista daca exista doritori sa contribuie acolo va exista un chitantier la colegul Curelea C-tin sau la mine in caz ca X sau Y binevoiesc sa contrinuie cu orice suma cat de mica pt revista ClubRV-RO Rulotisti din Romania, care va fi de asemenea expusa cu toate editiile sale , inclusiv noul nr. 5 (2017 ) , dar nu sunt de vanzare.

Acestea sunt pt membrii clubrv , iar vizitatorii le pot rasfoi , le pot citi doar la noi la stand... dupa care vor putea fi accesate de acasa online gratuit de catre orcine... ca si celelalte de aici

http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?p=112245#p112245

Nr. 5 va fi printat in 100 exemplare, 6 pt. Bibl. Nationala (Arhiva - este obligatoriu ) , 20 pt. Salonul Nautic /Caravaning pt. partenerii de acolo si restul pt. membrii cotizanti care se prezinta de Paste la Pufesti .
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Salonul nautic + RV 6-9 apr

Mesaj de Lupu Ciprian »

Menionez ca nu avem produse si nu aducem produse de vanzare ale partenerilor la standul ClubrRV-RO .

Promovam partenerii, incercam sa-i ajutam , dar NU VOM transforma standul ClubRV in magazin de vanzare .
Putem expune diverse, DAR ASOCIATIA CLUBRV NU SE OCUPA CU VANZARI !

Suntem prezenti acolo pt ca promova Romania si turismul cu rulota !

NU vindem nici produse, nici tricouri si nici reviste...

Am primit cateva mesaje private .... intrebari legate de produse daca se pot cumpara la targ.... acestea le comandati la ei pe site.

P.S. Pt. revista daca exista doritori sa contribuie acolo va exista un chitantier la colegul Curelea C-tin sau la mine in caz ca X sau Y binevoiesc sa contrinuie cu orice suma cat de mica pt revista ClubRV-RO Rulotisti din Romania, care va fi de asemenea expusa cu toate editiile sale , inclusiv noul nr. 5 (2017 ) , dar nu sunt de vanzare.

Acestea sunt pt membrii clubrv , iar vizitatorii le pot rasfoi , le pot citi doar la noi la stand... dupa care vor putea fi accesate de acasa online gratuit de catre orcine... ca si celelalte de aici

http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?p=112245#p112245

Nr. 5 va fi printat in 100 exemplare, 6 pt. Bibl. Nationala (Arhiva - este obligatoriu ) , 20 pt. Salonul Nautic /Caravaning pt. partenerii de acolo si restul pt. membrii cotizanti care se prezinta de Paste la Pufesti .
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Re: Salonul nautic + RV 6-9 apr Romexpo

Mesaj de Lupu Ciprian »

Suntem pe prima pagina

http://www.salonulnauticbucuresti.ro/

si se va anunta de asemenea de azi si la radio faptul ca NOI , CLUBRV-RO .... Asociatia proprietarilor de rulote din Romania vom oferi la acest targ 5000 de harti cu campingurile din Romania .

Miercuri merg cu Nelu Predonu si C-tin Curelea sa amenajam standul ...

Pe ultima suta de metrii va anunt ca am nevoie de proiector , tv lcd si un ecran pt proiectie ...

De asemenea va anunt ca la expo dl Curelea joi si vineri va poate facxe card FICC pe loc... va poate incasa de asemenea cotizatie pt membru asociat Clubrv pe loc pt membru existent in baza de date sau membru nou .

Sambata si duminica pot prelua si eu date , copie buletin sau cotizantii la stand la noi .
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Proiector video nu s-a gasit si nici nu am de gand sa cumpar...
NU s-a oferit nimeni sa ne ajute ....
NU am de gand sa achizitionez pt ClubRV , pt ca nu se foloseste atat de des cat sa necesite sa cumparam asa ceva ...ar fi fost frumos sa avem in spatele nostru imagini de la intalnirile ClubRV...
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Am aranjat standul Asociatiei ClubRV-Ro a proprietarilor de rulote si autorulote din Romania ...

Maine ( joi) si poimaine ( vineri ) vor fi la stand colegii Curelea C-tin si respectiv Nelu Predonu... trec si eu daca am timp .. de vineri dupa amiaza dupa h 15 sunt pana la inchidere, iar sambata duminica program intreg 9-19 si respectiv 9-17.

Va asteptam sa ne vizitati ! Important este sa vina sau sa aduceti chiar voi la Salonul Nautic si Caravaning si viitori rulotosti ...

Pt. carduri F.I.C.C. exista la fata locului imprimanta si carduri plastic si se pot face si pe loc ...( legitimatie de membru ClubRV-RO ) pt membrii cotizanti .

INCA NU AVEM PERMISIUNEA DE A POSTA alte POZE... PT CA oficial suntem azi în amenajări... la fata locului inca se lucreaza.
Se si vede ca langa mine inca nu erau peretii paravan pusi ( montati ) ...

Imagine
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

VA AȘTEPTĂM! Toți vizitatorii pot scrie în cartea de oaspeți unde avem un formular cu trei întrebări.
NE AFLAM IN PAVILIOANELE c4-c5... Sunt unul singur de fapt de 5000Mp.
Este deschis de maine joi 6 apr pana duminica 9 apr.
Bogdan Alexandru
Membru asociat
8
Data nasterii: 22 Apr 1980

Mesaj de Bogdan Alexandru »

Intrarea costa 15 lei ?
Scrie răspuns