Revelion 2016-2017 Laguna Albastra Fagaras

In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Reguli forum
In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Re: Revelion 2016-2017 Laguna Albastra Fagaras

Mesaj de Ciprian Rosca »

Aduc eu ce trebuie,numai sa am loc unde sa le depozitez la Laguna intre 23 - 29 decembrie.
Autorulota Dethleffs Just 90
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Ultimele stiri :

- Rosca Ciprian ( VS ) aduce boxe , mixer si tot tacamul si le lasa acolo pe 23 pana revenim pe 28... suntem plecati cateva zile in alta parte unde nu este nevoie de boxe .

- Niki este rugat sa faca un playlist ca sa nu stam sa fim DJ ( in seara de revelion) mai bine ” ne conversam ” sau dansam ...

Colegii , Vladulescu , Cojocar Daniel , Panait Vali si respectiv Gabi Serban au adus cate 200 ron avans.

De asemenea atat eu cat si Ciprian Rosca si Doru Stociescu ( care a venit azi la mine la firma ) , am completat cu cate 100 ron la lista de achitare avans.

Cei 1100 ajung la organizator , la Radu Niki , sau ii pastrez pana atunci...

Vom avea si lista actualizata , postata de Niki , în care veti vedea ce locuri mai sunt vacante la aceasta ora...

In alta ordine de idei, tin sa salut inscrierea lui Popicu de la Ploiesti ( PH ) , de la care astept un ” ceaun ca la tata acasa ” cum numai el stie sa faca ... in schimb promit sa-i fiu paharnic pe perioada desfasurarii evenimentelor ... :twisted:
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Niky Radu
Membru asociat
14
Data nasterii: 22 Apr 1967

Mesaj de Niky Radu »

1. Petre Scolareanu 2 adulti / 2 locuri
2. George Constantin 2 adulti, 1 copil / 2 locuri
3. George Burduja 2 adulti , 1 copil / 2 locuri
4. Cristi Lazar 2 adulti, 1 copil / 2 locuri
5. Getulin Ion 2 adulti , 1 copil / 2 locuri
6. Piciu Vlad 2 adulti, 2 copii / 2 locuri
7. Niky Radu 2 adulti / 2locuri
8. Hary Radu 4 adulti, 2 copii / 4 locuri
9.Marius Popa 4 adulti / 4 locuri
10.Iulian Tarcinschi 2 adulti / 2 locuri
11 Lupu Ciprian 2 adulti / 2 locuri
12.Rosca Ciprian 2 adulti / 2 locuri
13.Tuculeanu Mihai 2 adulti , 2 copii / 2 locuri
14.Gogot Valentin 2 adulti ,1 copil / 3 locuri
15.Doru Stoicescu 1 adult / 1 loc
16.Constantin Vladulescu 2 adulti, 1 copil / 3 locuri
17.Panait Valentin 2 adulti / 2 locuri
18.Gabi Serban 2 adulti / 2 locuri
19.Cojocar Daniel 2 adulti / 2 locuri

43 de locuri ocupate, mai sunt disponibile 7 locuri.

Ciprian...banii de la colegii care au achitat la tine ii tii si ii aduci acolo, asta daca nu te deranjeaza sau te incurca, gasim solutii.

Eu ajung pe data de 31 dimineata, sotia lucreaza program normal pe data de 30, pe 31 adunam si diferentele de bani pentru a face plata lui Ovidiu.

In afara de informatia in care Ciprian & Ciprian lasa rv-urile acolo pe data de 23 si revin pe data de 29, va rog daca sunt colegi care ajung mai devreme de 29 decembrie acolo sa anunte pentru a putea informa gazdele de sosirea noastra.
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Noi revenim pe 28 in Laguna Albastra .
Colegii care sosesc vor achita toti la Niki Radu conf. tabel facut de el, Niki soseste pe 31.

Aduc si diplome pt. adultii si respectiv copiii participanti la concursuri , poate facem si noi un campionat serios de carti , rummy , table ... iar pt copii se vor gasi de asemenea activitati .
Relu Deliu
Membru asociat
17

Mesaj de Relu Deliu »

Pentru ca n-am iesit iarna cu rulota, cred ca a sosit momentul s-o fac si p-asta.
Deci, ne inscriem si noi, Relu si Gina Deliu, pentru 2 locuri la Revelion 2017.
Totodata se incrie fam. Viorel si Doina Constantinescu, tot 2 locuri.
Unde duc avansul maine?
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Niky Radu
Membru asociat
14

Mesaj de Niky Radu »

La Ciprian sau la mine dai avansul. Pai Relu, cum sa-ti zic...acum ai cu ce, calitatea rv-ului iti ofera o incredere sporita....sa iesi iarna, deci lista la zi...

1. Petre Scolareanu 2 adulti / 2 locuri
2. George Constantin 2 adulti, 1 copil / 2 locuri
3. George Burduja 2 adulti , 1 copil / 2 locuri
4. Cristi Lazar 2 adulti, 1 copil / 2 locuri
5. Getulin Ion 2 adulti , 1 copil / 2 locuri
6. Piciu Vlad 2 adulti, 2 copii / 2 locuri
7. Niky Radu 2 adulti / 2locuri
8. Hary Radu 4 adulti, 2 copii / 4 locuri
9.Marius Popa 4 adulti / 4 locuri
10.Iulian Tarcinschi 2 adulti / 2 locuri
11 Lupu Ciprian 2 adulti / 2 locuri
12.Rosca Ciprian 2 adulti / 2 locuri
13.Tuculeanu Mihai 2 adulti , 2 copii / 2 locuri
14.Gogot Valentin 2 adulti ,1 copil / 3 locuri
15.Doru Stoicescu 1 adult / 1 loc
16.Constantin Vladulescu 2 adulti, 1 copil / 3 locuri
17.Panait Valentin 2 adulti / 2 locuri
18.Gabi Serban 2 adulti / 2 locuri
19.Cojocar Daniel 2 adulti / 2 locuri
20.Relu Deliu 2 adulti / 2 locuri
21.Viorel Constantinescu 2 adulti / 2 locuri

Mai sunt 4 locuri, ca sa rotunjesc cumva, normal ar fi fost 3, dar o persoana in plus nu conteaza, deci 2 echipaje maxim se mai pot inscrie !!!
Niky si Lavinia Radu
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?

0744670978
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Familiile Deliu (Buc) si respectiv Constantinescu (GL) au confirmat cu avans la mine .

La Tuculeanu, cel care are 2 copii, ambii mici , este posibil sa vina 3 adulti in loc de 2 .

Copiii nu vor lua loc la masa ( cei 2 ) , însa am fost anuntat ca e posibil sa vina cu o a treia persoana in RV. (frate sau prieten ), pe care l-a adus si la 1 dec. la Lepsa.

Ceilalti 10 copii de pe lista (fara loc la masa) , n-am idee unde vor sta, motiv pt. care lasam la aprecierea lui Niki daca este cazul sa se mai inscrie în continuare și alte familii ...
Niky Radu
Membru asociat
14

Mesaj de Niky Radu »

Eu trebuie sa anunt gazda cu ceva timp inainte de numarul de persoane care participa. Am ales varianta cu 200 lei de familie, avans ,inclusiv copii daca exista cu loc sau fara. La participarea a mai multor adulti la un echipaj, cum dau un exemplu, fam. Popa din Ploiesti care s-a inscris cu 4 adulti, am luat avans 400 lei, deci 200 lei de pereche sa zic asa. Sfaturile si experienta altora in organizari de acest fel m-au facut sa inteleg ca eu raspund de numarul de persoane care NU mai participa din diferite motive in fata gazdei si nu doresc sa ma disculp personal de astfel de intamplari. Deci, Ciprian, in cazul fam. Tuculeanu, NU exista cuvantul "posibil" ca participa a 3-a persoana, il inscrie cu avans sau nu.(exemplu 2pers=200 lei, 3 pers=300 lei, 4 pers=400 lei, nu am luat bani de participare a celor cativa copii inscrisi cu loc de familii) . In mod normal, cand se cumpara un "bilet" de revelion se plateste integral, am ales varianta de plata ca avans 200 lei de echipaj de 2 persoane.Nu se admit participari suplimentare ale unor adulti pe langa cele inscrise din motiv ca suntem la capacitatea maxima a salii si nu este loc. Incerc prin aceste explicatii sa se inteleaga conditiile de participare. Mergem acolo sa ne distram si nu sa ne certam ca de ce nu mai sunt locuri.
Parintii copiilor care nu au cumparat meniu/loc pentru ei pe scaun se descurca cum doresc. Mai repet inca o data mai jos variantele...
Niky Radu scrie:Pt. revelion...

Capacitatea salonului este de 50 de persoane, de locuri pe scaun. Din experienta anilor trecuti cunosc ca cei care au copii nu le convin sa plateasca meniu chiar la pret redus ,din mai multe motive, unul ar fi ora inaintata cand se dau felurile de mancare, majoritatea au copii mici, parintii de obicei hranesc copii inainte sa se dea primul meniu, care este in jur de ora 22.00, iar daca acestia poftesc la ceva poate sa guste din portiile parintilor. Cei cu copii mici ii tin in brate cand fac acest lucru. Pentru cei care au copii mai mari, 14-16-18 ani, le recomand sa le ia meniu deci sa anunte loc pe scaun pentru ei. Daca prin absurd nu se ocupa 50 de locuri, nu se mai pune problema sederii lor pe scaune si fara meniu. Pentru a doua zi, cand masa festiva o servim in salonul mare nu se mai pune problema de spatiu.

Deci , subliniez :
Persoanele cu copii care vor meniu pentru ei sa se anunte pentru a ocupa loc pe scaun. Cei cu copii ii rog sa inteleaga ca nu pot bloca participarea unui adult care plateste meniul decat un copil care doar vrea sa stea pe scaun. Copii nu stau permanent pe scaun, vor alerga cu "gasca" care se formeaza din participanti si isi fac de lucru, usor dupa miezul noptii vor cadea senile si vor trebui culcati, nici adultii nu vor sta numai pe scaun, vor iesi sa fumeze afara,la un dans, o bisericuta...

...

In salonul mic NU se fumeaza !
Daca sunt parinti care vor meniu la pret redus pentru copii pentru cea de-a 2a masa festiva din data 1 -2 ian putem face o discutie la fata locului cu Ovidiu.
Niky si Lavinia Radu

0744670978
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Nici o problema , l-am sunat , l-am anuntat.

A spus că ramâne cu 2 adulti la meniu si a spus ca o sa-si faca rost de un scaun ca sa-si tina totusi unul din copii langa el , pt. ca nu-l poate tine toata seara în picioare sau in brate , mai ales ca are 2 .

I-am explicat faptul ca nici ceilalti 10 copii nu au scaun si vor sta permanent la joaca cum ai spus tu si nu au unde sa se aseze si a inteles... nu e problema .

Nestiind sigur daca-i vine prietenul a renuntat la a treia pers , deci nu da avans si pt. respectivul .

La fata locului ne adaptam situatiei, nu e asta o problema, suntem prieteni si colegi de club, însa ar fi bine sa nu ne inghesuim la limita , sau sa fiu nevoit sa-i spun cuiva sa -si cheme copilul sa se ridice de pe scaunul meu pt. ca mi-e jena... daca sunt date toate scaunele ca la teatru 100% cu casa de bilete inchisa....

Ne orientam , sper sa ne ramâna loc sa instalăm si sculele de muzica , unde ne mai trebuie separat o masa pt. laptop mixer etc. scaun pt. DJ , chiar daca nu sta permanent acolo sa nu stea aplecat in picioare... loc de dans... voi care ati mai organizat /participat la revelion acolo si stiti care e treaba, aveti idee oricum de asezare ...

Salonul mic il stiu f bine , pt. ca am mai facut si cu ClubRV petrecere acolo de cateva ori , dar nu cu f. multe persoane asezate la masa , mai ”mult disco asa in picioare ....”
Niky Radu
Membru asociat
14

Mesaj de Niky Radu »

In urma consultarii cu Ciprian Lupu am luat decizia de a inchide lista . Sunt 47 de locuri cu meniu si 10 copii fara meniu/ loc pe scaun. Vor fi scaune puse langa masa dj-ului lipite de un perete pentru odihna dansatori sau copii "obositi". Mesele vor fi aranjate de gazda si nu vor putea fi modificate dupa bunul plac sau sa fie aduse scaune suplimentare personale.

Pentru parintii cu copii!!!...nu ocupati abuziv locuri pe scaun pentru copii daca nu ati platit meniu. Daca se intampla asta cei care au platit meniu nu vor avea loc pe scaun si nu doresc sa fie discutii. Regulile si conditiile au fost anuntate de multa vreme si am rugamintea sa fie respectate. In aceste conditii am participat 4 revelioane aici si nu s-a plans nimeni, toata lumea a fost multumita.

NU se mai primesc inscrieri. Nu se admit participari suplimentare ale unor adulti pe langa cele inscrise, puteti primi musafiri in limita spatiului exterior dar nu si in salon.
Capacitatea salonului este aproape de limita maxima de 50 de locuri.

Fiind primul revelion organizat aici pe forum, imi doresc ca toti participantii sa se "distreze bine" si distractia sa fie un "exemplu" pentru urmatoarele revelioane organizate pe forum. Eu personal am 5 iesiri de 1dec si 4 revelioane. Revelioanele au fost facute in aceasta locatie si organizate de alte grupuri/ cluburi. Targetul meu a fost indeplinit si a constat in primul revelion organizat aici pe ClubRV-RO.
Niky si Lavinia Radu

0744670978
daniel_cojocar
Membru asociat
12
Oras: Timisoara
Data nasterii: 14 Apr 1976

Mesaj de daniel_cojocar »

Din experienta ultimei Intalniri Nationale a Dusteristilor din Septembrie AC, as incerca, cumva sa fie la mese macar scaunele pentru copii. Si eu, ca organizator, am avut aceasta situatie in care parintii nu au luat un loc/meniu pentru copii si... copii totusi au stat la masa. Trebuie tinut cont ca, totusi, copii nu se pot juca in permanenta si mai simt nevoia sa stea si langa parinti. Deci, cu siguranta vor ocupa locul cuiva.
Eu nu sunt (inca) in aceasta situatie dar m-as vedea peste 2-3 ani in situatia de a pleca eu sau sotia cu copilul la rulota pentru ca nu are unde sa stea langa noi.
Nu doresc sa mi-o luati in nume de rau dar, incerc sa dau o mana de ajutor.
Cu sima!
Duster 4x4 1.5 Dci
Rulota: KIP 41 EKL HY LINE '96
Fiat cu Dethleffs T680 Globetrotter-Comfort 1998
VDF: 0722622445
Niky Radu
Membru asociat
14

Mesaj de Niky Radu »

De 1 dec s-a facut o "masa" a copiilor unde parintii au gasit o solutie sa manance si ei ceva din meniul nostru. Ne vom adapta situatiei. Mesele vor fi aranjate liniar de cate 10-12 persoane, este exclus sa fac biletele ca fiecare sa stea dupa nume si loc, adica 2 persoane cu meniu, 2 fara, 3 cu meniu 1 fara, ca sa stie ospatarii sa aranjeze tacamurile, asa ceva nu a facut nimeni si nu vreau sa fac eu primul. O sa fie mese cu tacamuri si din spatiul ce a mai ramas se face o masa pentru copii fara tacamuri.Meniul de revelion este gen portie/ farfurie. La a doua masa festiva lucrurile stau putin diferit in sensul ca avem mai mult spatiu. Parintii decid daca stau cu ei la masa sau fac o masa pentru copii, cum de altfel am propus pentru cei care vor meniu redus pentru ei sa facem o solicitare gazdei.Din ce am observat din intalnirile anterioare se prefera masa pentru copii. Meniul este servit pe platouri si boluri, si fiecare isi pune in farfurie ce si cat doreste. Pentru meniu de copii probabil o sa fie portie/ farfurie.
Niky si Lavinia Radu

0744670978
Scrie răspuns