Eu trebuie sa anunt gazda cu ceva timp inainte de numarul de persoane care participa. Am ales varianta cu 200 lei de familie, avans ,inclusiv copii daca exista cu loc sau fara. La participarea a mai multor adulti la un echipaj, cum dau un exemplu, fam. Popa din Ploiesti care s-a inscris cu 4 adulti, am luat avans 400 lei, deci 200 lei de pereche sa zic asa. Sfaturile si experienta altora in organizari de acest fel m-au facut sa inteleg ca eu raspund de numarul de persoane care NU mai participa din diferite motive in fata gazdei si nu doresc sa ma disculp personal de astfel de intamplari. Deci, Ciprian, in cazul fam. Tuculeanu, NU exista cuvantul "posibil" ca participa a 3-a persoana, il inscrie cu avans sau nu.(exemplu 2pers=200 lei, 3 pers=300 lei, 4 pers=400 lei, nu am luat bani de participare a celor cativa copii inscrisi cu loc de familii) . In mod normal, cand se cumpara un "bilet" de revelion se plateste integral, am ales varianta de plata ca avans 200 lei de echipaj de 2 persoane.Nu se admit participari suplimentare ale unor adulti pe langa cele inscrise din motiv ca suntem la capacitatea maxima a salii si nu este loc. Incerc prin aceste explicatii sa se inteleaga conditiile de participare. Mergem acolo sa ne distram si nu sa ne certam ca de ce nu mai sunt locuri.
Parintii copiilor care nu au cumparat meniu/loc pentru ei pe scaun se descurca cum doresc. Mai repet inca o data mai jos variantele...
Niky Radu scrie:Pt. revelion...
Capacitatea salonului este de 50 de persoane, de locuri pe scaun. Din experienta anilor trecuti cunosc ca cei care au copii nu le convin sa plateasca meniu chiar la pret redus ,din mai multe motive, unul ar fi ora inaintata cand se dau felurile de mancare, majoritatea au copii mici, parintii de obicei hranesc copii inainte sa se dea primul meniu, care este in jur de ora 22.00, iar daca acestia poftesc la ceva poate sa guste din portiile parintilor. Cei cu copii mici ii tin in brate cand fac acest lucru. Pentru cei care au copii mai mari, 14-16-18 ani, le recomand sa le ia meniu deci sa anunte loc pe scaun pentru ei. Daca prin absurd nu se ocupa 50 de locuri, nu se mai pune problema sederii lor pe scaune si fara meniu. Pentru a doua zi, cand masa festiva o servim in salonul mare nu se mai pune problema de spatiu.
Deci , subliniez :
Persoanele cu copii care vor meniu pentru ei sa se anunte pentru a ocupa loc pe scaun. Cei cu copii ii rog sa inteleaga ca nu pot bloca participarea unui adult care plateste meniul decat un copil care doar vrea sa stea pe scaun. Copii nu stau permanent pe scaun, vor alerga cu "gasca" care se formeaza din participanti si isi fac de lucru, usor dupa miezul noptii vor cadea senile si vor trebui culcati, nici adultii nu vor sta numai pe scaun, vor iesi sa fumeze afara,la un dans, o bisericuta...
...
In salonul mic NU se fumeaza !
Daca sunt parinti care vor meniu la pret redus pentru copii pentru cea de-a 2a masa festiva din data 1 -2 ian putem face o discutie la fata locului cu Ovidiu.