In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Reguli forum
In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Viorel Grosu scrie:Gabi, daca vii pe autostrada ...
El vine pe Urziceni...
Gabi, ca sa eviti aglomeratia si bariera de la Drajna poti urma traseul prin Tandarei, Movila, Fetesti, covor asfaltic bun spre foarte bun cu oarece ''surprize'' la intrarea in Fetesti ca urmare a unor reparatii nu tocmai ok (max 2 km) https://www.google.ro/maps/dir/44.56852 ... !3e0?hl=ro
Am inteles ce zice Viorel... Cine vine pe drumul vechi, dreapta la Hanul Morilor si lunga pana la Seimeni. Varianta lui Vali dreapta Tandarei-Fetesti-Cernavoda-Seimeni... nu stiu traseul, dar daca se intuneca prefer prima varianta pe care am mai fost. Vali, sa nu uiti bateria si ochelarii... de barca ne descurcam noi, poate vine si dom primar de la Salistea :D . Cei care vor sa vina fara rulota sau camper, se pot caza la Cernavoda, distanta 7km, sunt cateva hoteluri, preturi bune.
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Va anunt ca v-a trebui sa aveti in dotare solutii si dispozitive anti tantari. La apusul soarelui,ora 19.00 -19.30, apar aceste insecte, tantarii, dar dispar repede pe la ora 21.30.
Dai o fuga maine pana acolo sa ne spui adaca venim cu barca sau cu rulota ?
NU de alta dar sa nu fie varza terenul....
Esti singurul care e aproape si poate vedea situatia de dupa ploaie , pt ca aici la Bucuresti a plouat bine ....
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Am sa ma duc maine dimineata o fuga pana acolo dar sigur se poate intra. In anii trecuti ne-a prins ploaia chiar pe teren si in cateva ore s-a uscat pamantul.
Daca terminam ce mai avem de facut la camper, poate facem si noi prezenta. Locatia este una din preferatele noastre. Daca nu, le zicem de acum La multi ani sarbatoritilor.
SEIMENI- 231.JPG
In caz ca nu vom reusi sa ajungem, transmiteti lui Mihai Soare, multe salutari de la rusi :)
PS : Soseaua de la Hanul Morilor la Seimeni, chiar daca nu e "stralucita" , strabate o zona aparte, care are si ea farmecul ei...Noi tot pe aceea o vom folosi si in continuare...
Si-au anuntat prezenta telefonic Razvan G Tanase , Ivanof G. ( ambii din Bucuresti ) si inca 2 familii din Prahova .... n-am retinut numele , m-au sunat de dimineata .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com