In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Reguli forum
In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Din pacate dupa ce am cedat tot primariei,acestia pana si stalpii de curent i-au dat jos,in loc sa duca mai departe ideea mea care o promovasem.
Dar Dumnezeu a facut dreptate si mai toti sunt arestati.
Poate faceti acolo o intalnire off in vara si daca ne invitati,venim si noi cu cortul (Luiza a inceput sa planga cand a vazut pozele de la acea inatlnire de Sf Maria) .
Voi aduce toate filmuletele si pozele de la acele intalniri......si daca presedintele este cuminte, il aduc si pe nea Mieluț la clarinet .
Sandu,noi am fost dar sus pe Valea Lunga ,vineri cind am trecut nu era nimeni pe locatia ta,dar duminica erau 2 rulote,nu stiu cine erau.
Imi pare rau ca nu mai ai locatia .
Hymer Exsis T-474
tel 0770497302,gabyiancu@yahoo.com
Nu peste mult timp,in zona va incepe un proiect f. frumos, care va rivaliza cu pensiunea Atra.
Inca lucram la proiect, iar eu tin f. mult ca partea unde aveam eu sa ramana virgina, pt. rulote si corturi,dar dotata cu minimum necesar acestora,wc+dus civilizat, curent trifazic, apa potabila, paza permanenta.
Proiectul fiind mai mare,ne blocam de avize idioate,iar tot ce tine de administrativ pe valea doftanei,este sub control judiciar.
Speram ca anul asta sa demaram proiectul.