Camping GPM Holidays

topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Scrie răspuns
Dan Iliescu
Membru fondator
19
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 01 Iun 1967

Mesaj de Dan Iliescu »

Cred ca @Romeo vorbeste de cu totul alt GPM. Acele aranjamente peisagistice le vei gasi NUMAI in fata receptiei ( pentru ochiul Doamnei Director ), apa calda non stop, mai putin cand merg turistii la se spele, la resturant mancarea ori este gatita cu o zi inainte si este rece ori provine de la alt restaurant unde nu s-a vandut. La punctul alimentar te cam duci de pomana....asa ca mai bine da o fuga pina in Mamaia.
"personal din belsug, amabil si profesionist, inclusiv nenea cu curentul"......hai sa fim seriosi!!!!! Va veti intalni cu cei mai aroganti oameni de pe litoral. Am uitat sa va spun ca energia electrica este furnizata de niste fire scoase de marele mester electrician din stalpii de iluminat aleile. Nu exista tablouri sau firide electrice. Raman la parerea ca SINGURELE campinguri de pe litoral care stiu sa faca turism si sa respecte turistul raman Zodiac si Marina Surf. Luati aminte!!!!
Camper Knaus Traveller 685
Bucuresti - Drumul Taberei
0740.136.733
iliescu@anl.ro
www.campere.ro

iliescu4751
ROMEO Lucutar
Membru forum
20

Mesaj de ROMEO Lucutar »

In viziunea mea acest camping ramane cel mai frumos si dotat de pe intreg litoralul, e drept ca si cel mai scump.
Nu am nici un interes in a lauda acest camping ci sunt doar animat de bune intentii in a-i informa pe cei care cred ca li s-ar potrivi aceasta locatie pentru petrecerea concediului.
Ca si noutate; am vazut ca au scutere de apa ( pret 800.000/ 15 min, fata de 1000000/ 10 min. in Mamaia) plimbari cu salupa, plimbari cu banana, curs de scufundari, alte sporturi marine, cabine de schimb pe plaja, chiosc de presa, utilaj de curatat plaja de gunoaie.
Fiecare stie ce vrea pentru el si va analiza punctele slabe precum si cele forte, eu recomand in continuare acest camping.
Viata este complexa si prezinta multe aspecte.
Dan Iliescu
Membru fondator
19

Mesaj de Dan Iliescu »

Am uitat sa specific ceva foarte important. In ziua plecarii campingul trebuie parasit PINA in ora 12.00 nerespactarea acestei conditii fiind amendata cu 600.000 lei.. Conducerea. Nu ca sunt nesimtiti? Vizitatori care indraznesc sa stea mai mult de 60 de minute in incinta trebuie sa plateasca 60.000 lei. Si exemplele pot continua. Ma opresc aici ca deja sunt foarte nervos pe cele intamplate.
0740.136.733
iliescu@anl.ro
www.campere.ro

iliescu4751
Lorant Istvan
Membru forum
18
Oras: Targu Mures
Data nasterii: 09 Iul 1975

Mesaj de Lorant Istvan »

In mexic, care totusi unde e fata de romania "scooterul de apa" e 15 US$/h :evil: :evil: :evil:
Deci de cate zeci de ori mai ieftin decat in mult laudatul camping???......vai ce pacat ca e pe alt continent.....da cui' nu-i convine acol' sa mearga......asta-i sloganul romanesc..... :P :P :P
Ultima oară modificat 06 Aug 2007, 12:50 de către Lorant Istvan, modificat 1 dată în total.
Lorant Istvan
Membru forum
18
Oras: Targu Mures
Data nasterii: 09 Iul 1975

Mesaj de Lorant Istvan »

absolut de acord, dar nici GDP-ul lor nu-i mai grozav decat al nostru si totusi nu-i jecmanesc pe americani.....
Scuze am deviat rau de tot si mi-am pierdut calmul (si cre'ca si capul) :evil:
Vali Mocanu

Mesaj de Vali Mocanu »

Nici nu vreau sa mai aud de acesti nesimtiti de la GPM...cu tot cu scuterele lor de apa :evil:
Este de neconceput ce se intampla in aceasta tzarisoara!!!
Fiecare judeca ce vrea si cum vrea ceea ce s-a relatat aici, vis-a-vis de acest camping............
Dan Iliescu
Membru fondator
19

Mesaj de Dan Iliescu »

Din cate am inteles de la @Ipteti care a fost in aceeasi perioada cu noi dar la camping S, nici acolo nu era mai bine. Datorita foamei de bani administratorul a permis amplasarea corturilor chiar in usa rulotelor sau a masinilor nemaiexistand posibilitatea iesirii cu masina. Deci cum vedeti NUMAI banii conteaza, turistul NU
0740.136.733
iliescu@anl.ro
www.campere.ro

iliescu4751
ROMEO Lucutar
Membru forum
20

Mesaj de ROMEO Lucutar »

Sunt uimit de faptul ca nimeni dintre cei care au trecut pe acolo nu a apreciat absolut nimic.Chiar nu este nimic de apreciat?
Imi dau seama ca avem un ochi foarte ager cu care criticam iar celalalt este de sticla.
Viata este complexa si prezinta multe aspecte.
Vali Mocanu

Mesaj de Vali Mocanu »

Din respect pt aceasta comunitate ma abtin de la orice comentariu.....
Repet: fiecare judeca ce vrea si cum vrea!!!! informatia primita aici.
George Marcu
Membru forum
18

Mesaj de George Marcu »

iliescu scrie:Din cate am inteles de la @Ipteti care a fost in aceeasi perioada cu noi dar la camping S, nici acolo nu era mai bine. Datorita foamei de bani administratorul a permis amplasarea corturilor chiar in usa rulotelor sau a masinilor nemaiexistand posibilitatea iesirii cu masina. Deci cum vedeti NUMAI banii conteaza, turistul NU

Ce diferente fata de amaratii din vest.
In Franta linga Paris parcela alocata noua avea aproape 300 mp, delimitata de gard viu, tufe de zmeura, pomi fructiferi (mere si pere).
Pe Coasta de Azur inghesuiala mare, o parcela de doar 120 mp cu gard de piatra pe o parte si lemn pe doua, in rest pomi cat cuprinde.
Si ca sa pun capac, toate astea la numai 23 euro/noapte in Paris si 26 euro/noapte pe Coasta de Azur.
Sa va mai spun de dusuri, apa curenta+scurgere, alimentare electrica, painica proaspata si patiserie la <<botul>> in fiecare dimineata, curatenie si liniste......
O sa ajung la vorba nevestei iesim o data pe an afara cate trei saptamani si la noi pauza.
Din pacate este mult prea departe Vestul de noi si ca distanta in kilometrii si ca ...... orice vreti voi.
George Marcu
Membru forum
18

Mesaj de George Marcu »

aaa
Catalin Carata

Mesaj de Catalin Carata »

Nu mai laudati atat GPM-ul ca o sa mareasca preturile si mai mult. Oricum este enorm, pretul pe care il practica acum. Pentru doua persoane si un copil, rulota, masina si curentul, costa 725 mii. La un camping din Croatia costa 880 mii dar care are 18 dusuri cu apa calda, 16 cu rece, 36 wc si multe alte chestii care lipsesc la GPM. Sa vedeti la anul cum vor mari pretul ptr ca se va desfiinta Camping Pescaresc. Se aude ca vor construi strainii cateva hoteluri acolo.
Prefer sa bat 1200 de km pana in Croatia decat sa aud manele si tarafuri in Camingurile din Romania.
Cine merge in Croatia in perioada 29 aug-14 sept si vrea un tovaras de drum poate sa ma anunte.
Scrie răspuns