Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum, precum si regulile sectiunii BURSA !!!
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Adrian, am lipit suporții din ABS pentru panoul solar. Am folosit acest produs in urma consultării reprezentantului zonal Sika si a citirii fisei tehnice a produsului. DCa te uiți in catalogul Falle, exact acest produs este recomandat pentru lipirea suporților de panouri.
Nu înțeleg ce "experiența" am făcut...
Se gaseste si la Dedeman ,sectorul de adezivi SIKAFLEX.Tub negru s-au alb,la pret de 23,6lei.Puteti alege citind instructiunile de pe tub .Indicat cel elastic .Am luat eu ,timp de uscare cam doua ore aproximativ.
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.