Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
cel mai bun sfat e cel cu berea?""bem o bere.....si inca una..:))"imi place mult sigur am sa il urmez:)))si mai lasa-ti discutiile cu presiunea omul a cerut sfaturi primul dupa mine e cel mai complet si interesant:)))eu de exemplu as completa ca mi-am dotat rulota pentru camparea pe suprafata inegala ca nu tot timpul gasim loc drept in romania:)))cu patru bucati de dulap pentru soporturile din colturi si mai am ceva gen ridicator pentru una din roti in 3 trepte tot din lemn ca in cazul in care axa de rulare cea cu rotile nu este paralela pe pamant si sta inclina pot trage rulota cu masina pe cele trei trepte in functie de cum am nevoie sa fie dreapta rulota in functie de axa de rulare apoi reglarea inclinarii fata- spate se face usor cu stabilizatoarele.....mai e un manual ala cu handbook e pus pe forum parca la tehnic da il caut si eu si il pun aici:)))
adrian +adriana+alexandra =logan 1.4+...0745384804galati
Fiind la inceput(e un fel de a spune ca nici nu am rulota)am purtat cateva discutii pe privat cu Domnii Drumea si Popescu legat de achizitionarea unei rulote dar neputand sa pun mai multe poze pe privat m-am gandit sa le pun aici.
O mica introducere nu strica:
familia compusa din 5 membri:33 ani eu,30 sotia,4 ani,2 ani si 9 luni.Caut rulota cu 2 paturi sau 2 dormitoare.
De calatorit cu rulota voi face 2 concedii pe an si cateva iesiri sporadic la final de saptamana.Avand in vedere situatia economica actuala(precum si faptul ca nu voi folosi rulota intens)am spus ca ma voi limita la suma de 1500-1700 euro pentru achizitionarea rulotei.Stiu ca multi ve-ti spune ca la banii astia cumperi un WC ambulant nu foarte dotat dar eu am posibilitatea ca ulterior sa aduc imbunatatiri rulotei respective.De meserie sunt mecanic auto(dar nu mai practic de cativa ani dupa ce am descoperit ca poti castiga bani si fara sa stai pe sub masini)si am posibilitatea sa fac aprope orice(detin cu un prieten un atelier de reparatii auto).Deci in concluzie(dupa ce am stat si citit multe zile)am nevoie de o rulota care sa aiba podeaua buna si sa nu aibe infiltratii sau mirosuri in interior(ca astea nu prea se mai scot).
Am gasit pe net multe oferte printre care si cele de mai jos.
Va rog sa imi spuneti ce parere aveti de cele 2 rulote knaus-ul pe mine ma incanta cel mai mult dar nici tabbert nu e chiar rau.A mai cumparat cineva de la acest domn Sergiu Nicolaescu din Resita(cu google nu prea am gasit nimic).
Fişiere ataşate
knaus azur485 008.jpg (62.08 KiB) Vizualizat de 4718 ori
tabbert comtesse de luxe 012.jpg (90.74 KiB) Vizualizat de 4717 ori
Dintre cele doua rulote eu zic sa alegi knaus...arata bine.
Verificata bine sa nu aiba infiltratii sau alte necazuri.
P.S.- Rulota cu 2 axe foarte greu de manevrat.
Florin Drumea scrie:Dintre cele doua rulote eu zic sa alegi knaus...arata bine.
Verificata bine sa nu aiba infiltratii sau alte necazuri.
P.S.- Rulota cu 2 axe foarte greu de manevrat.
Adica, ce vrei sa zici, Florine ? Ai ceva impotriva tabbertului ? :lol:
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie
Marius,
Si parerea mea este sa te indrepti catre Knaus. Dupa cum arata, este mai noua decat Tabbert-ul si este posibil sa fie mai bine dotata.
@Liviu, nici eu nu am nimic cu Tabbert-ul, insa intr-adevar, o rulota cu 2 punti este mai greu de manevrat decat o rulota cu o singura punte. Nu considera ca daca tu ai Tabbert, ceilalti sunt impotriva ta :lol: :lol: :lol:. E vorba de o comparatie intre o rulota cu o punte si una cu 2 punti, nu o comparatie intre Tabbert si alta marca de rulota. Numai intamplarea face ca acea rulota cu 2 punti sa fie Tabbert :lol:. Raule...
Marius, indiferent care va fi alegerea, "cerceteaz-o" bine, sa fie in regula si gandeste-te daca acele imbunatatiri pe care doresti sa le faci, pot fi facute... Iar daca ai cea mai mica retinere, urmeaza-ti instinctul, piata este plina si sigur vei gasi ce cauti. Nu trebuie sa fie neaparat prima rulota vazuta.
Bafta!
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
Pana la urma nu o sa iau nici una din cele doua rulote.In seara aceasta am avut o discutie cu D-l Sergiu Nicolaescu in care il intrebam si anterior l-am rugat sa faca poze cu interiorul wc-ului iar raspunsul dinsului a fost urmatorul:
Sergiu Nicolaescu: nu am facut poze..
hot: dar are WC?
Sergiu Nicolaescu: are are
hot: chiuveta?
Sergiu Nicolaescu: are si chiuveta
hot: ce accesorii aveti la ea?
hot: ce mai are knaus ul
hot: cort,
hot: butelie
Sergiu Nicolaescu: baiete nu am chef de vb c tine..scrie clar ce are..
hot: instalatie pe 12 volti pe 220V
Sergiu Nicolaescu: pa
Tipic romanesc.Ma abtin de la orice comentarii,sunt dezamagit.
"Amabil",n-am ce zice...probabil cauta un cumparator inocent,care nu intreaba nimic,nu se uita la nimic,ii da banii si pleca cu rulota...halal
Nu ma pot abtine:i-ati spus de mama ? :D ...
Mai bine ca cel putin nu ai batut drumul pana acolo sa constati cele de mai sus... Cum spunea si Catalin, omul cauta un cumparator care cumpara rulota cum cumpara o paine... Bleah, urata atitudine din partea vanzatorului... dar as indrazni sa spun ca nu este neaparat tipic romanesc; oameni mai buni sau mai rai sunt pretutindeni.
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
Catalin Popescu scrie:"Amabil",n-am ce zice...probabil cauta un cumparator inocent,care nu intreaba nimic,nu se uita la nimic,ii da banii si pleca cu rulota...halal
Nu ma pot abtine:i-ati spus de mama ? :D ...
Nici eu nu ma pot abtine :D :D :D : de Tabbert i-ai mai spus ????? :mrgreen:
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie