Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Da, Domnule Zarnescu, sunt dusuri cu apa calda, numai ca centrala fiind pe lemne, apa calda se distribuie de doua ori pe zi : dimineata de la 9 la 11 iar dupa amiaza de la 16 la 19. In caz de forta majora se poate vorbi cu proprietarul - Dl. Gheorghiu - sa mai faca un foc la centrala.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Bună seara!
Încercăm să evadăm din cotidian (dacă serviciul ne va permite) și să participăm pentru prima dată la o astfel de activitate. Venim din Brăila, cu autorulota, două persoane. Mulțumim.
O seară frumosă și o primăvară deosebită pentru toată lumea!
Va asteptam, D-le Lazar. Sunteti binevenit printre moldoveni. Pentru orice informatii suplimentare va rog sa ma sunati la numarul din semnatura.
Cu stima,
Violeta Popa
Masina Renault Trafic.
0722686928
Ne-a placut foarte mult anul trecut, asa ca vom fi prezenti si in acest an.
Doamna Violeta, as dori sa stabilim din timp un program de activitati. Eventual duminica seara sa facem un foc de tabara urmat de muzica si dans.
Nu mai retin exact, daca la parter ne-am putea strange toti, daca vremea e rea.
Stimată Doamnă Violeta Popa,
După tratative, discuții convingătoare, negocieri dure și serioase cu soția ( :D :D :D a fost o glumă!), am hotărât să renunțăm la multe alte treburi planificate spre rezolvare în vacanța de primăvară, pentru a fi împreună cu dumneavoastră și cu colegii noștri dragi, la Camping Ursuleț.
Dorim să celebrăm împreună această mare sărbătoare: Învierea Domnului.
M-au încântat pozele pe care le-ați postat pe Facebook. Ați fost foarte inspirată când ați ales fotografiile. Peisajele sunt superbe, atmosfera încântătoare, totul este minunat.
Nu am mai participat niciodată la o întâlnire de acest fel, nu am mai fost niciodată în camping. Până acum am campat doar off-camping. Această ieșire este o noutate pentru noi. Suntem convinși și sperăm că ne vom descurca; suntem convinși că ne vom simți foarte, foarte bine.
Anunț participarea a două echipaje la acest eveniment:
1. Familia mea: soție - soț + 2 băieți + (eventual) cumnata mea (?) + rulotă
2. Familia Telescu din Iași: soție - soț + (eventual) două nepoțele (?) + rulotă
Așteptăm cu nerăbdare și bucurie să ne (re)vedem.
@Florin Smolniki ma bucur ca te alaturi grupului de moldoveni si ca participi la o întâlnire organizata de Club Rv, unde vei intalni multi membrii ai clubului, vei cunoaste si viata de camping si cred ca vei primi sfaturi utile de la rulotistii cu state vechi.
Poate te vei convinge si de afilierea la Clubrv si de avantajele de a fi membru cotizant. ( asociat)
Ma bucur ca va alaturati grupului nostru de moldoveni, D-le Smolnichi.
D-le Enache, sala de socializare este destul de mare (incap cca.50 persoane) si ne va adaposti cu brio in caz de ploaie. In ceea ce priveste programul de activitati, aveti mana libera si, sunt sigura ca impreuna cu Marius Borcea de la Adjud, ne veti surprinde cu propunerile voastre (diverse concursuri, karaoke, foc de tabara, dans si muzica). In acest caz trebuie sa tinem cont de ora la care începem masa festiva de Paste. Ca si in anii precedenti, probabil in jurul orei 15, tocmai pentru a ne permite sa legam masa festiva de jocurile copiilor, de focul de tabara si, in final de concursul karaoke si de dans.
Pentru excursiile pe Ceahlau, la cascada Duruitoare, la Lacul Bicaz sau la Borsec se vor face inscrieri ad-hoc, la fata locului.
Deci, asteptam propuneri de activitati pentru a cat mai frumoasa petrecere a Sarbatorilor Pascale de la Durau.
Cu stima,
Violeta Popa
Masina Renault Trafic.
0722686928
Am uitat sa mentionez ca se poate intra cu barca pe Lacul Bicaz (aviz posesorilor de barci - Dl.Alin Rus). Distanta de la camping la Lacul Bicaz fiind de 3 km iar luciul de apa, pana la portul Bicaz are o lungime de 40 km. Se pot face excursii pe Lacul Bicaz si cu vaporasul portului, care are o statie chiar in Ceahlau.
Cu stima,
Violeta Popa
Masina Renault Trafic.
0722686928