@Dragos Marin - ca sa pot face un sondaj , mai intai ca organizator trebuie sa am toate datele ca sa va pot oferi variante bune, la pret corect, iar daca se poate , cu conditii cat de cat de bun simt pt. ca suntem un club totusi , nu putem merge pe camp sa dam foc la gunoi si sa sapam gropi pt wc... mai suntem multi .
Sa nu credeti ca n-am facut nimic in acest timp...
Avand in vedere ca oamenii s-au plictisit sa astepte , unii-si pierd rabdarea , va prezint cu exactitate situatia de la acest moment, la care m-am ocupat de problema , dar nu sunt nici multumit, nici hotarat si nici nu am decis nimic , pt ca
decid cu colegii din CD, nu eu singur . Facem si sondaj nu e problema ... numai ca drept de vot au doar membrii asociatiei la intalnirea asociatiei ClubRV de Paste , ceilalti , forumistii , sunt doar invitati,ei NU decid nimic.
VARIANTA OFF CAMPING SEIMENI pe malul Dunarii langa Cernavoda : inca nu am rezultatul de la Viorel Grosu ( mmbru CD in ClubRV) , care il cunoaste pe proprietarul pasunii unde vrem sa aducem ca la Tuzla bazine de apa si wc -uri ecologice si sa punem pe perimetrul de 3000mp stegulete si banda timp de o saptamana cu acordul proprietarului si cu instiintarea primarului .
VARIANTA BRAN CAMPING VAMPIRE :
" Buna seara d-le Lupu !
Va multumesc pentru intentia dvs. si bineinteles ca nu putem decat sa ne bucuram si sa o onoram.
Astept detalile si bineninteles ca vom colabora. Asa cum stiti aveti 30% discount, dar poate mai ajustam in jos pretul final …depinde si de nr. de participanti .
O seara buna ! "
Constantin Ciocianu
http://www.vampirecamping.com/
VARIANTA NATURA PARC
http://www.naturaparc.ro/
In urma discutiilor doamna care este responsabila acolo , aceasta nu decide si nu doreste sa ma puna in legatura cu patronii sau pers. de decizie si ma tot pune sa le adresez mailuri in ideea ca-mi vor raspunde ei candva .
Asa a facut si cu Vasi Manea acum 2 ani cand s-a dus personal acolo sa faca poze si sa legam un pertenriat si o intalnire . Cu toate acestea mi s-a spus ca se deschide exact pe 1 mai , dar nu-mi poate promite nici pretul , nici ca putem organiza.... nici ceva concret. A ramas dupa ce am vorbit ca "o sa mai vorbim" .
VARIANTA PIATRA CRAIULUI
http://www.piatra-craiului.ro/ la dl. Moroe Adrian ....numai ca dansii vand
pachet de paste la pensiune cu tot cu mese , iar fara pensiune nu se poate pt. ca nu am avea acces la nici o facilitate ...
Vasi Manea colegul nostru- (membru asociat Clubrv din din Zarnesti/BV) a discutat cu dl. Moroe si se pare ca este deja un grup care a rezervat toata locatia . Am discutat si eu cu sotia dl-ui Moroe si mi-a explicat ca ne incurcam unii pe altii daca deja a luat alt grup locatia...deci... :(
Alta varianta n-am decat varianta f. buna a colegei Violeta Popa la Durau /Ursulet unde nu avem loc toti sa mergem, de aceea tot caut una in centrul tarii , exceptand Cernavoda care este spre EST spre mare ca sa zic asa...
Varianta Nicu Colpos Camperland nu este expusa pt ca deja exista o oferta pt Moldova , nu dublam pe aceeasi zona .
Varianta Tuzla nu este expusa pt ca de
1 mai este invazie de localnici/grataragii/muzica la max.... si nici nu pot face contract de gunoi si wc pe 3 zile... acolo ... ( voi merge in audienta la primarie pt proiectul Tuzla , dar asta este alta discutie ) .
Varianta Pasarea nu este expusa pt ca nu am mai semnat contract pt. inca 2 ani cu proprietarul care asteapta de la noi
mai mult, insa eu am observat ca nu prea mai exista interes pt locatie desi mi-am dat cu colegii 2 ani silinta...
In conditiile date acum , singura varianta care ramane in picioare , cu facilitati complete de camping, este Vampire Bran care n-ar fi aglomerata la data respectiva . Acesta este motivul pt care nu am facut un sondaj de opinie - lipsa unor variante concurente cu care sa se " bata" Vampire Bran Camping ...
( CAMPING PARTENER CLUBRV )
Daca aveti dvs. alta varianta, f bine , numai ca avem nevoie de o locatie de 30-40 de rulote.