Paste 2016 organizat de ClubRV

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
cornelsavu
Membru asociat
12
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 09 Apr 1978

Re: Paste 2016 organizat de ClubRV

Mesaj de cornelsavu »

Si noi votam pentru Bran sau Natura parc.
Carado A464
0723830014
petre petre eduard
Membru forum
15

Mesaj de petre petre eduard »

Votam Seimeni off camping pe malul Dunarii. Mergea si la mare la Tuzla dar am inteles ca nu intra in discutie.
Radulescu Alexandru
Membru forum
10
Data nasterii: 23 Mar 1967

Mesaj de Radulescu Alexandru »

Preferam Natura Parc pentru saptamana 25.04-02.05...
Alex&Olivia
Mitsubishi L200/140 cp +LMC 450
Autorulota Fiat Burstner 1999, 2,5TDI
0723 330 046
" Daca trebuie sa te tarasti ca sa traiesti, atunci ridicate si mori" Jim Morrison
Sandita Gabriel
Membru asociat
14
Data nasterii: 18 Noi 1978

Mesaj de Sandita Gabriel »

Votam pentru Bran
Knaus 450 TF
BMW X3 2.0D
0722111405
Dragos Marin
Membru forum
14
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 17 Noi 1979

Mesaj de Dragos Marin »

De ce nu faceti un sondaj ? puneti in el 5-6 locatii de care s-a tot discutat in acest topic..., in felul acesta se organizeaza unde vrea majoritatea...
Rulota - Fendt Bianco 435 (2017)
Dezmembrari Auto - Dez.ro
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

@Dragos Marin - ca sa pot face un sondaj , mai intai ca organizator trebuie sa am toate datele ca sa va pot oferi variante bune, la pret corect, iar daca se poate , cu conditii cat de cat de bun simt pt. ca suntem un club totusi , nu putem merge pe camp sa dam foc la gunoi si sa sapam gropi pt wc... mai suntem multi .

Sa nu credeti ca n-am facut nimic in acest timp...

Avand in vedere ca oamenii s-au plictisit sa astepte , unii-si pierd rabdarea , va prezint cu exactitate situatia de la acest moment, la care m-am ocupat de problema , dar nu sunt nici multumit, nici hotarat si nici nu am decis nimic , pt ca decid cu colegii din CD, nu eu singur . Facem si sondaj nu e problema ... numai ca drept de vot au doar membrii asociatiei la intalnirea asociatiei ClubRV de Paste , ceilalti , forumistii , sunt doar invitati,ei NU decid nimic.

VARIANTA OFF CAMPING SEIMENI pe malul Dunarii langa Cernavoda : inca nu am rezultatul de la Viorel Grosu ( mmbru CD in ClubRV) , care il cunoaste pe proprietarul pasunii unde vrem sa aducem ca la Tuzla bazine de apa si wc -uri ecologice si sa punem pe perimetrul de 3000mp stegulete si banda timp de o saptamana cu acordul proprietarului si cu instiintarea primarului .

VARIANTA BRAN CAMPING VAMPIRE : " Buna seara d-le Lupu !
Va multumesc pentru intentia dvs. si bineinteles ca nu putem decat sa ne bucuram si sa o onoram.
Astept detalile si bineninteles ca vom colabora. Asa cum stiti aveti 30% discount, dar poate mai ajustam in jos pretul final …depinde si de nr. de participanti .
O seara buna !
"

Constantin Ciocianu http://www.vampirecamping.com/

VARIANTA NATURA PARC http://www.naturaparc.ro/
In urma discutiilor doamna care este responsabila acolo , aceasta nu decide si nu doreste sa ma puna in legatura cu patronii sau pers. de decizie si ma tot pune sa le adresez mailuri in ideea ca-mi vor raspunde ei candva .
Asa a facut si cu Vasi Manea acum 2 ani cand s-a dus personal acolo sa faca poze si sa legam un pertenriat si o intalnire . Cu toate acestea mi s-a spus ca se deschide exact pe 1 mai , dar nu-mi poate promite nici pretul , nici ca putem organiza.... nici ceva concret. A ramas dupa ce am vorbit ca "o sa mai vorbim" .

VARIANTA PIATRA CRAIULUI http://www.piatra-craiului.ro/ la dl. Moroe Adrian ....numai ca dansii vand pachet de paste la pensiune cu tot cu mese , iar fara pensiune nu se poate pt. ca nu am avea acces la nici o facilitate ...
Vasi Manea colegul nostru- (membru asociat Clubrv din din Zarnesti/BV) a discutat cu dl. Moroe si se pare ca este deja un grup care a rezervat toata locatia . Am discutat si eu cu sotia dl-ui Moroe si mi-a explicat ca ne incurcam unii pe altii daca deja a luat alt grup locatia...deci... :(

Alta varianta n-am decat varianta f. buna a colegei Violeta Popa la Durau /Ursulet unde nu avem loc toti sa mergem, de aceea tot caut una in centrul tarii , exceptand Cernavoda care este spre EST spre mare ca sa zic asa...
Varianta Nicu Colpos Camperland nu este expusa pt ca deja exista o oferta pt Moldova , nu dublam pe aceeasi zona .
Varianta Tuzla nu este expusa pt ca de 1 mai este invazie de localnici/grataragii/muzica la max.... si nici nu pot face contract de gunoi si wc pe 3 zile... acolo ... ( voi merge in audienta la primarie pt proiectul Tuzla , dar asta este alta discutie ) .

Varianta Pasarea nu este expusa pt ca nu am mai semnat contract pt. inca 2 ani cu proprietarul care asteapta de la noi mai mult, insa eu am observat ca nu prea mai exista interes pt locatie desi mi-am dat cu colegii 2 ani silinta...

In conditiile date acum , singura varianta care ramane in picioare , cu facilitati complete de camping, este Vampire Bran care n-ar fi aglomerata la data respectiva . Acesta este motivul pt care nu am facut un sondaj de opinie - lipsa unor variante concurente cu care sa se " bata" Vampire Bran Camping ... ( CAMPING PARTENER CLUBRV )

Daca aveti dvs. alta varianta, f bine , numai ca avem nevoie de o locatie de 30-40 de rulote.
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Dan Vizireanu
Membru forum
9
Data nasterii: 28 Oct 1967

Mesaj de Dan Vizireanu »

VARIANTA OFF CAMPING SEIMENI mi-ar place cel mai mult...macar ca e mai cald si pot sa inmoi si o undita in Dunare...poate...
Daniel Vizireanu Constantinescu, Maria Isabela, si Cristina Laura
Logan 1.4GPL + Dethleffs RM2A, VW Pasat B6+Hobby 495 Exclusiv
Bucuresti 0730096468
Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu »

Deocamdata la Seimeni nu se poate promite nimic deoarece este cod galben de inundatie si este posibil sa se inunde locul unde noi campam . Eu am fost acolo si apa este deja la nivelul malului. Daca mai creste 20 cm pajistea se inunda si nu se mai poate intra.
http://radioconstanta.ro/2016/03/06/cer ... pe-dunare/

Atunci cand se va putea intra pe teren, eu va voi anunta din timp.
Fişiere ataşate
Apa este deja la nivelul malulului.
Apa este deja la nivelul malulului.
dorubarsan
Membru forum
12
Oras: Fagaras
Data nasterii: 31 Ian 1976

Mesaj de dorubarsan »

Votam si noi pentru Bran!
VW Touran 2.0TDI, 140 CP+Lunar Chateau 500
Echipa de interventie - Brigada Anti Zombi Fagaras
Cristian Fugulin
Membru asociat
10
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 01 Ian 1901

Mesaj de Cristian Fugulin »

Si mie mi-ar placea locatia de la Bran!
Echipa de interventie - Brigada Anti Zombi - Ploiesti
David Eugen
Membru forum
11
Oras: Calan / Hunedoara
Data nasterii: 07 Feb 1956

Mesaj de David Eugen »

Si "noua celor din Ardeal" ne-ar place mai mult Branul!
Scuze, pana la urma vorbesc doar in numele familiei mele!
Este totusi destul de accesibil si pentru noi!
Multumesc!
David Eugen Caravelair 420 Palma- Hyundai Tucson CRDi -tel. 0760 450 223
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Am discutat cu Viorel Grosu colegul nostru de la Cernavoda si la aceasta ora nivelul Dunarii este pana in buza malului , fapt pt care este prea devreme sa stim daca terenul va fi accesibil , poate sa fie si inundat de paste sau sa nu fie ...
De acces legal n-ar fi o problema pt ca avem relatii si la primarie si peste tot , inclusiv la propietarul pasunii ca sa putem organiza .

Cu cei de la Natura Parc nu se poate discuta sau nu sunt interesati ca sa zic asa ... n-au chef nici sa raspunda la cateva intrebari....

Varianta Bran este f. buna , insa astept un alt pret de la Dl Ciocianu , unde noi , ClubRV , avem 30% reducere din aceste preturi care pt paste eu am considerat ca sunt mari , chiar daca este un camping de talie internationala . http://www.vampirecamping.com/prices/ De aici rezulta ca un echipaj plateste 67 ron + optional curent 15 ron ...

Am propus ca toti participantii indiferent daca-s membrii la ClubRV sau nu , la aceasta intalnire sa aiba 50% reducere fata de aceste tarife , pt. ca suntem un grup mare si este extrasezon ca sa zic asa... in acea perioada .

Va voi comunica rezultatul .

Colegilor din Moldova le recomand sa particpe la intalnirea organizata de Popa Violeta sub egida Clubrv ... accesati acest link :
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=87&t=8585
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Încuiat