Cateva recomandari si de la mine :
- informarea clientului asupra obiectivelor din zona de vizitat
- activitati la fata locului ( vezi cazul Salisteanca ) unde poti juca in camping darts , pingpong si altele ...
- crearea unor locuri cu umbra este binevenita
- sigurante sub 10 amperi pt. a nu se abuza de curent
- taxare separata a curentului fata de pretul camparii
- taxare dubla a curentului acolo unde puneti sigurante de 25A sau taxare contorizata daca va permiteti ( ar fi cel mai corect )
- pret campare decent.... in Romania se practica in jur 50 ron sau dublu la mare unde au clienti doar 3 luni
- reducere /discount minim 20% pt. membri cu legitimatie valabila de la Asociatia ClubRv care va poate sustine si pe site si pe forum si va poate introduce in harta wiki
http://wiki.clubrv.ro/wiki/index.php/Ca ... m%C3%A2nia
in pliantele hartile printate anual distribuite pe cheltuiala asociatiei
- organizare intalniri tematice la care dvs propuneti de 2-3 ori pe an un tur in zona sau foc de tabara ori ceva..un eveniment de organizat la dvs ( va ajutam si noi) inclusiv cu prezenta :) ca sa aveti clienti in grup....
- nu va recomand un tarif pt ca nu stiu cat de dotat va fi campingul ... dar daca veti avea net wi fi , apa la fiecare parcela , 2-3 foisoare sau unul mai mare , spalatoare de vase, dusuri apa calda permanent si celelalte facilitati ( fosa ) , prize peste tot , etc.... e clar ca sunteti peste multe locatii din Ro.
Sfat : nu va complicati cu celtuieli inutile la fiecare parcela aduse toate chiar "la nas ." veti cheltui prea mult si va trebui sa aveti tarif pe masura pt amortizarea respectivelor investitii .
Puteti avea prize din 20 in 20 m nu din 5 in 5 dar unde puneti sa aveti 4 posturi nu sa se bata pe ele .
Omul de bun simt se duce si stie ce are de facut .
Decent este sa aveti toalete , dus , colectare gunoi... deversare casete , cele necesare .
Incercati sa delimitati prin marcaj iar unde este posibil cu vegetatie locurile cum este la Vampire Bran (vezi foto)
Daca faceti si o mica sala veti avea clienti si in extrasezon ( exemplu - foisor inchis de 50mp ) nu neaparat o cladire....
Cautati sa va imprieteniti cu rulotistii prin prezenta dvs. pe forum si prin discutii directe in care veti vedea care -s nevoile lor , iar asta va fi cea mai buna reclama ...
prietenia vezi cazul Rusu ( Cheia ) , Rasnov , Nicu Colpos Camperland , Busteni Aviator , Tuzla - primarie dl. Constantin M. , Saliste (Iulian P.) unde legatura , atitudinea prietenoasa te face sa revii cu drag si sa recomanzi locatia , ori uneori sa te duci chiar pt el acolo sau pt. a revedea pe cei care administreaza locatia ...
Exemplu simplu : de cate ori merg spre Grecia ma opresc numai la " Englezu" la Veliko Tarnovo ( Bulgaria ) pt. modul in care Nicky Kinson s-a comportat cu noi si cum s-a bucurat pt. colaborarea cu Clubrv (parteneriat ) . Au si piscina.
Poate nu e mare lucru un tranzit de 1-2 zile cateva rulote , dar s-a bucurat pt. ca am revenit si credeti-ma n-am facut-o pt zona, am facut-o pt locatie si pt ca mi-a placut atitudinea, a stat efectiv cu noi la masa sa discutam de rulotism , turism ... Pe acolo au mai fost si alti colegi de ai nostrii... deci e un +
Mai vorbim ! Apucati-va de treaba ! :) Va vom sustine si noi !
foto Vampire Bran mai jos