Posibila locatie ClubRV la Busteni (PH)

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Bogdan Ipate
Membru forum
9
Oras: Buzau
Data nasterii: 03 Iun 1965

Re: Posibila locatie ClubRV la Busteni (PH)

Mesaj de Bogdan Ipate »

Este OK! Asteptam liniute cu probleme de rezolvat!
Terecoasa Adrian
Membru forum
10
Oras: Busteni
Data nasterii: 24 Mai 1979

Mesaj de Terecoasa Adrian »

Este foarte mult de lucru la aceasta locatie,de indreptat partea inclinata a terenului care ia o parte din locurile de campare,de facut toate utilitatile:canalizare,curent electric,apa potabila,dar are si avantaje aceasta locatie peisajul este superb,liniste deplina se aud doar pasarelele din padure,miros dimineata de brad proaspat,iar utilitatile se pot racorda de la terenurile vecine,chiar si internetul,cu ceva munca voluntara pana la jumatatea lunii noiembrie toate utilitatile si indreptatul terenului de care ma v-oi ocupa eu personal deoarece am pregatire in domeniul constructiilor si cunostinte in zona in acest domeniu de unde v-oi inchiria utilaje pentru acest lucru.Terenul va fi inchiriat de mine cu contract de inchiriere pe firma care o detin,insa data cand se v-a face acest contract ramane a se stabili in functie de interesul acordat de catre toti membrii Clubului RV Romania de a-si petrece aici vacantele sau de a face popas in traseele pe care le fac prin zona noastra.Obiectivul principal pe care vreau sa I-l atingem impreuna este ca aceasta locatie sa fie pregatita la aniversarea clubului pe data de 1 decembrie,sa primeasca in conditii normale de camping un numar de 50-60 rulote si autorulote.Daca v-oi fi sprijinit de membrii clubului cu munca voluntara acest lucru este din punctul meu de vedere perfect realizabil.Terenul poate primi si acum un numar de maxim 20 rulote si autorulote,in conditii de semi offcamping ,in acest moment neavand nici un fel de utilitate pe acest teren,dar exista conditii normale de golit toaleta si apa murdara de la rulota si autorulota intr-o canalizare existenta pe un teren vecin care se observa si intr-una dintre poze,iar curent electric luam de la vecini sau vin eu cu un generator pe benzina de 2500w,pentru cei care doresc sa vina sa ma sune pe tel.din semnatura sau sa trimita un e-mail,pe e-mailul din semnatura,la fel si cei care doresc sa demaram mai repede proiectul si vor sa presteze munca voluntara,avem in vecinatatea terenului si un restaurant modern unde putem lua masa,Restaurant Cochet,cu meniuri diverse pentru a multumi pe toata lumea,iar pentru cei care doresc sa vada si ursi putem rezolva :lol:
Rulota Swift Corniche 14/4 tractata de Dacia Logan Mcv 1,6 16v
Terecoasa Adrian,Tel:0726605247
E-mail:terecoasa_adrian@yahoo.ro
Mihai Cojocea
Membru forum
13

Mesaj de Mihai Cojocea »

Lupu Ciprian si Terecoasa Adrian, fam. Cojocea isi ofera ajutorul cu drag. Ne verificam programul si speram sa ajungem in octombrie la intalnire.
VW Passat 1,9 TDI 2002 cutie automata - HOBBY CLASIC
Terecoasa Adrian
Membru forum
10

Toti cei care au anuntat ca vor sustine acest proiect al clubului,va asteptam cu drag la inceperea lucrarilor de amenajare si ca bonus vor primi din partea mea cate o sticla de bere de 0,5l,bere de casa nefiltrata din productia proprie,pe care ma gandesc sa o lansez la aniversarea clubului de 1 decembrie ca bere oficiala a acestui camping ,sper ca aceasta bere sa fie pe placul rulotistilor 😉
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Posibila locatie ClubRV la Busteni (PH)

Mesaj de Lupu Ciprian »

Am fost sa vad locul care este pe partea stanga venind de la Bucuresti direct din Dn1 se intra pe str. Urlatoarei si se urca aprox 300-400m .

Terenul are cca. 5000mp din care se pot inchiria jumatate sau se poate inchiria tot la tariful dorit de proprietar ( la prima strigare ) 1000 ron iarna, respectiv 2000 ron vara .... cu contract ...
Se poate lua si jumatate pt ca doreste sa vanda una sau doua parcele de 300-500m din cei 5000 mp....

Terenul nu este plan si necesita etajare in terase, utilaj si cheltuieli ... de amenajare .

NU are apa si nici canal acestea pot fi "aduse " , daca este cazul ... la fel si curent 220v .

N-am idee cat costa etajarea aceasta cu utilajul dar cineva care "are ochi pt asa ceva " poate face o evaluare ...
Cert este ca la Tuzla s-au cheltuit peste 3000 ron pt astfel de lucruri in conditiile in care terenul a fost drept si am avut nevoie de utilaj doar pt drumul de acces...

Mai jos va pun ceva foto ca sa va faceti o idee...
Langa teren este o vila , iar vis-a-vis complexul Cochet.... ( turistic ) .
Mai sus de teren nu mai este decat padurea si respectiv drumul catre cascada Urlatoarea .
Terenul este intravilan si nu face parte din ocolul silvic sau ceva de acest gen ... Este inchis complet din pct de vedere perimetral .

Ramane sa ne mai gandim si sa evaluam ...
Multumesc colegului de pe forum Terecoasa Adrian pt timpul sau si pt interesul acordat ...in folosul comunitatii CLubrv.

Voi discuta cu colegii din CD si vom decide daca ne putem asuma asa ceva ... mai mult decat atat in zona din forum unde au acces numai membrii asociati , va exista un vot in care noi , membrii cotizanti decidem daca ne bagam sau nu la o asa cheltuiala din fondurile asociatiei pe care le avem in numerar si in contul din banca.
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14

: Posibila locatie ClubRV la Busteni (PH)

Mesaj de Lupu Ciprian »

Cu regret va anunt ca acest proiect nu se poate realiza ....

Costurile sunt prea mari iar interesul prea mic ... iar terenul inclinat , fapt pt care aceste premise ma duc spre concluzia ca n-are rost.....

M-am consultat si cu colegii si credem ca e mare cheltuiala pt asociatia noastra ... mai ales ca trebuie platita si chirie lunar pt acest teren ...

Am facut un chestionar aici

http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=87&t=8408

pt a vedea daca exista interes pt o astfel de locatie ...
Terecoasa Adrian
Membru forum
10

Astazi am inchiriat pe o perioada de doua luni un teren de cca 12500Mp,la iesirea din Busteni spre Sinaia cu acces facil pe pod recent reabilitat,eu l-am inchiriat in principiu pentru o hala metalica care imi trebuie la service-ul meu de rulote si ceva teren pe care sa parchez rulote,autorulote,campervane care vin la revizii,reparatii,restul de teren de cca 10500mp putem relua proiectul de Locatie Clubrv la Munte(Busteni),eu punand terenul la dispozitia Clubului,rulotistii din ClubRV avand la dispozitie in interiorul Campingului si Service Rulote cu preturi avantajoase,in acelasi timp putem creea si evenimente organizate cu foc de tabara,concerte cu formatii de muzica si alte forme de distractii.Terenul este in totalitate drept,cu copaci unde se poate campa la umbra,exista o cladire unde se poate amenaja o sala de mese,un bar iar la etaj camera de dormit,in curte exista trei hale din care una este destinata service-ului de rulote celelalte doua nu sunt folosite,curtea este a unei foste statii de preparare beton dezafectata,singura problema este ca trebuie curatata vegetatia,refacute gardurile perimetrale avand in unele locuri panouri de gard lipsa,mai trebuie curatata curtea de gunoaie aruncate de loclnici in saci pe unde au gasit locuri cu gropi si au bagat acei saci cu gunoi rezultat din deseuri de constructii in spatiul de la cantarul auto,pe canalul de reparatii si autocamioane si turisme,daca sunt interese din partea Conducerii Club RV sa faca aici Baza de la Munte a-s avea nevoie de cativa binevoitori a ma ajuta in WEKENDURI,sau cand are fiecare timp sa m-a ajute la curatenia spatiului pentru al face cat mai repede practicabil ca spatiu de campare pentru noi cei din Club RV si nu numai la preturi mai mici decat cele din Campingurile din Zona.Va multumesc si astept reactii,pareri si implicari in acest proiect. :idea:
BaetuCristian
Membru forum
8
Oras: Vaslui
Data nasterii: 28 Aug 1975

Mesaj de BaetuCristian »

Felicitări pentru achiziționarea terenului, succes in ceea ce vreți sa faceți , iar după părerea mea, ceea ce ați propus suna foarte bine!!
Rulota Bailey Ranger 1999
Volvo V60 2015 , 181 CAI
Terecoasa Adrian
Membru forum
10

Multumesc pentru incurajarile facute in demararea acestui proiect,dar mai intai trebuie sa am un raspuns din partea Consiliului Director al CLUBULUI RV-RO,sa vad daca mai exista interes al Clubului de a avea o Baza la Munte.Eu personal de luni demarez curatenia in curte pentru a aduce la un anumit nivel posibilitatea de campare a celor doritori din club sau nu,si de a crea posibilitatea de a goli caseta wc ,un curent 220v care in momentul de fata lipseste la fel si apa lipseste,partea buna este ca exista instalatiile,sunt functionale dar trebuie rebransate,firma care detine terenul a avut probleme financiare si a debransat in urma cu 6 ani toate utilitatile,mai am un avantaj planeitatea terenului si inca ceva foarte important despre care nu stiu daca am scris am pe teren un mic bazin piscicol unde stiu ca era crap si caras,unde cei care campeaza pot da la peste,la peste se poate da si in raul Prahova la pastrav .
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Salutare ! Ma bucur sa vad ca printre noi sunt si oameni cu initiativa !

Ca sa pot sa expun problema catre ceilalti 6 membrii Consiliul Director ClubRV , trebuie sa am niste date si respectiv fotografii...

Dupa ce avem cateva premise vom putea ajunge la un calcul sau la o concluzie... eventual ma deplasez personal pana acolo eu ~ sa vad exact ce si cum ~ de la acces pana la imprejurimi .

Vino la expo in weekend la

http://www.salonulnauticbucuresti.ro/

iar daca ai ceva poze la tine vei putea discuta personal cu o parte duin memmbrii CD care sunt prezenti ... acolo ( joi ....vineri C-tin Curelea ) , sambata ...duminica eu si altii din CD.

Eu sunt vineri dupa amiaza ( h 15-19) , si sambata + duminica tot programul ... 10-19.. 10-17...

Dupa ce am poze si date exacte fac si sondaj de opinie , dar nu aici ... il fac doar la membrii asociati cu drept de vot... ( cotizanti ) ... pt ca e vorba si de cheltuieli din bugetul Clubrv....
Terecoasa Adrian
Membru forum
10

Multumesc Ciprian pentru raspuns,ne vedem pe 8-9 aprilie 2017 la Romexpo,am sa vin cu poze si chiar un filmulet,pozele le trimit si pe email-ul tau in aceasta seara ca sa ai timp sa le studiezi si sa I-ti faci o parere si chiar sa discuti cu cei din consiliu despre acest proiect Baza de la munte a CLUBRV-RO.
trasnea alin
Membru forum
8
Oras: drobeta turnu severin
Data nasterii: 26 Feb 1984

Mesaj de trasnea alin »

Ce vesti mai avem aici?
Scrie răspuns