Propuneri locatii pt Intalnirea Anuala Delta ClubRV 10-13.09

orice membru al forumului poate propune o intalnire
Adi Enache
Membru forum
10
Oras: Sibiu
Data nasterii: 26 Sep 1975

Re: Propuneri locatii pt Intalnirea Anuala Delta ClubRV 10-1

Mesaj de Adi Enache »

Eu voi ajunge cu o saptamana inainte in delta si voi veni la locatie(orcare ar fi) mai devreme de vineri.
Interesant ar fi daca am putem sta offcamping. Eu am vazut in anii trecuti, inclusiv pe bratul Chilia, locuri in care ar incapea ceva rulote dar nu stiu daca avem voie.
0729992735
Dethllefs Globebus T2
TrascaLiviu

Mesaj de TrascaLiviu »

Suntem prezenti indiferent de data si am prefera o noua locatie.
Campoeuroclub arata foarte bine.
Dragos Marin
Membru forum
13
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 17 Noi 1979

Mesaj de Dragos Marin »

Pentru a merge la Partizani dupa ce treci cu bacul, ai de mers pe drum de piatra vreo cativa kilometrii buni... Ceea ce nu prea face bine la atelajele precum rulote si campere...
Acel drum fiind cu niste pietre colturoase am stricat un set de cauciucuri la masina (jeep)
Am fost dincolo de Partizani anul trecut, nu vorbesc din auzite...
Este doar o remarca personala, nu vreau sa influentez pe nimeni in niciun fel...
Rulota - Fendt Bianco 435 (2017)
Dezmembrari Auto - Dez.ro
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Scrieti tot ce stiti chiar daca influentati, pt. ca nu vreau sa-mi asum singur o organizare care poate crea probleme ... mai bine sa le stim... sa le expunem decat sa ne aruncam cu capul inainte .

Dna care detine Eurocamp mi-a spus ca pe minibac nu incap mai mult de 4-5 masini sau 2 rulote cu masini ATAT ! maxim !

Daca mergem acolo 30 de rulote + 30 de masini + 10 campere + alte 15 masini ( colegi la camere ) cum trecem toti joi si vineri ?
Ce coada se creaza adaugand si traficul normal pe care l-ar avea mini bacul acesta ( barja + vaporasul care o trage ) ...?
Inteleg ca daca prinzi la coada un camion cu cereale , langa el nu mai baga decat 2 masini si gata !

Ne bagam sau nu ?

Off camping nu se poate LEGAL ! Cel putin eu nu pot organiza sa aduc in perimetrul A.R.B.D.D. undeva atatea RV-uri si sa-mi asum un eventual esec sau control sau evacuare ... stiu f. bine ce s-a intamplat la Corbu si acum cateva zile si de asemenea am avut si la Tuzla control de la Apele Romane...

Cine vrea of , merge la Pusa la Murighiol fara apa , fara wc , dar e placut pt ca este pe malul bratului Sf Gh...... chiar daca nu e aranjat .... numai ca nu incap 30-40 echipaje si sunt riscuri sa ramanem acolo , daca ploua , cei care sunt mai vechi stiu bine cum s-a plecat de acolo acum cativa ani ...

Locatia e buna de mers in grup mic... pt ClubRV nu mai este incapatoare... suntem prea multi si tot crestem :)
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Relu Deliu
Membru asociat
17

Mesaj de Relu Deliu »

Propun Laguna Murighiol, are tot ce trebuie, se pot organiza excursii, mese, trebuie doar rezervat locul si anuntat sa nu mai ude gazonul. Anul trecut gazonul a fost udat excesiv pentru ca a fost plantat in urma cu cateva saptamani si n-a putut fi folosita toata suprafata de campare. La caldura care se anunta, piscina va fi folosita zi si noapte probabil.
La Partizani este frumos, dar pentru un grup mai mic de rulote.
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Gheorghe Michel
Membru CD
12
Oras: bucuresti
Data nasterii: 10 Oct 1950

Mesaj de Gheorghe Michel »

Și noi tot Laguna dorim
Camper Dinamic pe sasiu Renault Master
Tel.0722721097
Cosmin Man
Membru forum
11
Oras: Cluj Napoca
Data nasterii: 20 Iul 1981

Mesaj de Cosmin Man »

Bifați-ne si pe noi, indiferent de locație. Nu am mai fost in Delta așa ca nu pot sa dau cu părerea la locații dar având in vedere inconvenientul cu bacul acela mic, poate ar fi mai înțelept sa se aleagă Laguna Albastra.
Xgoautorulote.ro

Tel: 0762662331
Adrian Coman
Membru forum
11
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 10 Iun 1967

Mesaj de Adrian Coman »

In Delta , vom fi si noi prezenti ! .... numai sa stim locatia !
Reparam Rulote si Autorulote - Piese de schimb SH sau noi.
Ruloteadi - 0744319217
Cristina_sto
Membru forum
9
Data nasterii: 09 Sep 1988

Mesaj de Cristina_sto »

Buna seara si bine v-am gasit,

Sunt Cristina Stocklosa, ma ocupa de Satul de Vacanta CampoEuroClub din Partizani. Ma bucur ca ati inclus locatia noastra pe lista posibilelor destinatii pentru organizatea Intalnirii Anuale Delta ClubRV.
In plus fata de mentiunile de mai sus, as vrea sa va spun ca am vorbit cu cei de la bac-ul din Nufarul. Dansii mai dispun de un bac mai mare pe care incap 4 rulote/transfer.
Pentru alte informatii ma gasiti la telefon 0740306618 sau cu un mesaj aici.

Pentru mai multe fotografii: https://www.facebook.com/campoeuroclub. ... ts&fref=ts

Va asteptam cu drag in Partizani!
Cristina_sto
Membru forum
9
Data nasterii: 09 Sep 1988

Mesaj de Cristina_sto »

Dragos Marin scrie:Pentru a merge la Partizani dupa ce treci cu bacul, ai de mers pe drum de piatra vreo cativa kilometrii buni... Ceea ce nu prea face bine la atelajele precum rulote si campere...
Acel drum fiind cu niste pietre colturoase am stricat un set de cauciucuri la masina (jeep)
Am fost dincolo de Partizani anul trecut, nu vorbesc din auzite...
Este doar o remarca personala, nu vreau sa influentez pe nimeni in niciun fel...
Drumul de care spune dl. Marin a fost reabilitat in aceasta vara in proportie de 80%. Au ramas aprox. 2 km cu piatra tasata (dar nu cu mari denivelari), iar restul de 5 km sunt ca in palma! Revin maine cu niste poze!
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Astaptam pozele... si cu locatia si cu drumul. La bac nu cred ca se vor aduna 10-15 rulote odata... am stat si la ferry la coada si nu a fost problema. Daca locatia este OK nu vad de ce sa nu mergem acolo, bacul nu o consider o problema majora. Oricum mergem unde se va decide, dar ceva nou este binevenit.
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Rusu Mihail
Moderator
20
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Asteptam si pozele lui "Cristina_Sto", pentru ca noi optam la Partizani, fiind amplasat altfel.. Am studiat poza cu poza drumul reabilitat pe Gogle Pro si mi se pare ok.
Pe locul doi, ar fi Pusa la Ponton, cu riscul ca imi trag o capusa.. Putem cosi iarba si mari spatiul - daca chiar vrem pe malul Dunarii - e o optiune, n-o bagati in seama.
La pensiunea Laguna Murighiol nu. E frumos, e ok, o fi cum o fi, am stat in drum usa in usa cu Gabi, am plecat dupa o ora de la masa ca nu venise comanda, suficient.
Avind in vedere ca nu am lipsit de la ultimile intilniri din ..Murighiol, asta ne este parerea. Cel mai bine e sa decida majoritatea, daca tot s-a deschis topicul respectiv.
Oricum, e foarte dificil sa se gaseasca o locatie buna si incapatoare, cit si sa impaci pe toata lumea...asa ca, Vacante placute in August pina ajungem la Sptembrie ! :)
.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Încuiat