Totul despre toaleta

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Mihai Sacala
Membru forum
11
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 26 Oct 1979

Re: Totul despre toaleta

Mesaj de Mihai Sacala »

Am ras in hohote! Fumos povestita patania!
Volvo V40 + Burstner 390 tk
Dan Ciupuliga
Membru forum
12
Oras: ARAD
Data nasterii: 08 Feb 1964

Mesaj de Dan Ciupuliga »

Foarte haios. M-am amuzat foarte tare citind patzania dumitale cu toaleta la nemti. :lol:
Fain
Dan Ciupuliga
0724235372
OPEL ASTRA H, 1900 CM, 150CP +Hobby 400 10C
RazvanGogonea
Membru forum
10
Oras: Orel Russia
Data nasterii: 12 Apr 1978

Mesaj de RazvanGogonea »

Forte tare, domnule Nelu! Neamtu astepta sarmale? Am ras cu lacrimi... :lol:
Mergi incet si ajungi departe! Mitsubishi outlander / Toyota Camry / LMC LORD +79065711430
Liviu Began
Membru forum
14

Mesaj de Liviu Began »

Mai fratilor, vorbiti cu alde Lupu & Co, din cei moderatori, ca aceasta-i maxima. Sunt site-uri in care, ca si la Facebook ai posibilitatea de-a da "Like" sau .... ma rog, altceva si sunt postari de interes MAXIM, care chiar merita aprecieri. Deci, in urma lecturarii acestui "material, articol, patzanii sau cum vreti voi s-o catalogati", m-am amuzat MAXIM si (din obisnuinta sau Nu, intentia personala a fost: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ) Creati-ne stimati moderatori optiunea de-a ne exprima acordul sau dezacordul, acceptul sau repulsia, simpatia sau antipatia, pentru anumite afirmatii, pareri sau luari de pozitie intr-o maniera de-a nu deranja pe nimeni.
Oricum faza explicitata in postare este maxima, iar eu i-as fi reprosat neamtului sa lipeasca pe "budele din dotare" si stikere cu astfel de "situatii" in care "unii" mai putin obisnuiti cu cutuma occidentala si AVANTAJELE CIVILIZATE ALE OCCIDENTULUI, impreuna cu facilitatile CIVILIZATE oferite TUTUROR utilizatarilor si posesorilor de "reziduri" alimentare, de-a se "elibera" "cumva" atat de dejectiile acumulate pana atunci cat si de-a creea loc pentru cele viitoare.
Deci, stimati moderatori, colegi de suferinta, cititori, vizitatori, etc ... votati ... "like"... "unliked"... funny ... not funny... etc.
PS Nu sariti cu pe mine cu acuzatii critice caci sa stiti ca ... n-am dat cu paru'
Deocamdata Opel Vectra Caravan + ... ce o urma ... cu 4 sau 5 locuri de dormit. De... familie mare, remuneratie mica...dupa buget !

Munceste ca si cum nu ai muri niciodata dar ingrijeste-te de suflet ca si cum ai muri maine
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

La un moment dat pe cand Dan Iliescu era administrator aici activase butonul cu care puteai da " I LIKE this post! " sau apreciere , lucru care mie mi-a placut f mult !

Unora nu le-a placut , au zis ca nu le place. Mai tarziu in 2012 iunie/ iulie s-a scos :(

Ma gandesc sa fac un sondaj de opinie si daca va place bagam iar aprecierile in caz ca asa "zice votu' " .

Chiar e interesant.. de vazut / de aflat ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
RazvanGogonea
Membru forum
10

Mesaj de RazvanGogonea »

Azi am cumparat acea solute "gel", in instructiuni scrie: la 10 l de "mizerie" 75ml de gel, si 2l de apa. Deci daca rezervorul meu are 30l, imi va trebuii 225ml gel, si 6 l apa? Mi se pare cam multa apa. Nu credeti?
Mergi incet si ajungi departe! Mitsubishi outlander / Toyota Camry / LMC LORD +79065711430
Cosmin Prund
Membru forum
12
Oras: Sibiu
Data nasterii: 22 Mai 1980

Mesaj de Cosmin Prund »

Atentie sa nu confundati rezervoarele: va intereseaza volumul casetei de la WC, 30L are cu siguranta rezervorul de apa proaspata. Caseta nu poate avea 30L pentru ca n-ar mai fi posibil sa o transportati in mana spre locul de deversare.
Caseta WC arata asa:
C200-4.jpg
Chausson best of 22, sasiu Ford Transit

email: cprund@gmail.com
RazvanGogonea
Membru forum
10

Mesaj de RazvanGogonea »

Da Cosmin, exact asa am containerul. Am turnat apa in closet, pana indicatorul de volum a ajuns pe roșu . Au încăput 18 l de apa. Adică la maxim. Deci cred ca undeva la 15 l de " încărcătura" Cca 100 ml de gel, 2,5l apa, si tot înainte :D
Suveges Iosif
Membru forum
9
Oras: Baia Mare
Data nasterii: 23 Mai 1976

Mesaj de Suveges Iosif »

Super util topicul, citesc si tot merg la camper verific, iar citesc, multumesc.
De unde cumpar solutia albastra?
marcu viorel
Membru asociat
9
Oras: Focsani
Data nasterii: 26 Apr 1974

Mesaj de marcu viorel »

Solutiei albastre i se spune Aqua Kem Blue, se achizitioneaza de pe internet ( cautare pe google ) si ajunge la destinatie in maxim 2 zile. Cantitatea bidonului este de doi litri, iar dozajul pentru un wc de 20 l este de doar 120 ml, care se toarna direct in rezervor, impreuna cu alti 3l de apa. Acest amestec rezista in rezervor timp de 5-6 zile. Ex: http://portapotti.ro/aqua-kem-blue-solu ... apotti.php
Focsani, jud. Vrancea
0766/682584
marcu viorel
Membru asociat
9
Oras: Focsani
Data nasterii: 26 Apr 1974

Mesaj de marcu viorel »

Aqua Kem Blue - Utilizare

Dozati 120 ml pentru o capacitate a rezervorului de reziduuri de 20 L
Adaugati 3 litri de apa pentru a asigura functionarea optima a toaletei
O doza actioneaza in medie 4 pana la 5 zile
Goliti rezervorul exclusiv intr-un loc special pentru aceasta destinatie in locurile de campare, bazinele de iahting etc
Clatiti bine cu apa curata.
Pastrati intre -5°C si 40°C
Aditivul poate fi inca folosit dupa data mentionata la "a se utiliza de preferinta inainte de". Este posibil sa apara o scadere usoara a performantei. Consultati data "a se utiliza de preferinta inainte de" sub eticheta

ATENTIE PE SITE ESTE POSTAT SI UN FILMULET !!!!
Focsani, jud. Vrancea
0766/682584
Suveges Iosif
Membru forum
9
Oras: Baia Mare
Data nasterii: 23 Mai 1976

Mesaj de Suveges Iosif »

Multumesc, am si comandat deja, oricum dupa ce am citit aici am vazut cum functioneaza toaleta , habar nu aveam.Nici nu am stiut ca are pompa de apa ,doar dupa ce am citit aici am mers si am verificat si am auzit ca merge o pompa de apa cand umblu la o clapeta la wc-u....
Scrie răspuns