Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Poate intereseaza sau nu - am descoperit misterul consumului urias in sarcina. Masina este echipata cu transmisie automata 7-gtronic. In mod uzual pentru a reduce consumul (in modul C) trece intr-o treapta superioara si scade la 1.500 ture. Din pacate computerul nu stie ca am o remorca - nu foarte aerodinamica - in spate. Eu apas pe acceleratie sa previn decelerarea masiva si uite asa in loc de reducerea consumului am o crestere a consumului plus ca am dificultati sa trec de vehicule mai lente (kickdown - trecere in viteza inferioara dar cu sacrificarea consumului). Mi-am amintit ca dupa Innsbruck am trecut pe manual pentru a trece Alpii - datorita pantei mari decelerarea era evidenta si punea deja probleme. Asa am decoperit ca tinand masina pe la 2500 / 3000 ture scade considerabil consumul! Poate ajuta si pe altii cu masini automate!!! Totusi nu e prea comod sa conduci cu padele ca mai uiti sa schimbi viteza si te miri ca nu poti depasi un camion :twisted: :twisted:
Fendt Saphire 510 / MB GLK 350
Orice calatorie incepe cu un pas ...
eu am postat constient de masina,motorizare si ceea ce tractati..... :) va las un link util......cit privitor la instalatii gpl,e un subiect inepuizabil,incercati sa va plingeti instalatorului de consum mare in sarcina,eventual mentionind ca tractati,ca el sa va umble la anumiti parametrii in anumite regimuri de turatie....totul in speranta ca aveti instalatia ADECVATA motorului dvs,chiar daca nu cred... http://www.mylpg.eu/stations/austria/list Nu va mai osteniti sa intelegeti cutia 7G,incepind cu 722.6 MB are cutie adaptiva pe masini,adica din 1996,sunt un ex posesor si va garantez ca acele cutii pot invata diverse stiluri de conducere si sarcini....Sau va apucati de studiat.... :) http://mbworld.org/forums/c-class-w204/ ... rning.html
Mercedes W124.019,Audi A3 quattro +Hobby Prestige 545,si ultima achizitie,o veche remorcuta de 750 cu suspensie McPherson...
Neata , treaba cu consumul este relativa , acum ce sa zic ca aveti consumul mare la 3500 ccm . Mie unul nu vad cum la asa motor dorim un consum mic , la mine Loganul cu 1000kg dupa el si motor 1.4 consuma 12 13% ,la subaru motor de 2.0 boxer consumul este de 17,18% depinde de drum .
Nu putem sa scoatem un consum mic pe gpl (never) , vrem consum mic trecem pe diesel pana in 2.0ccm si avem consum mic, altfel, GPL-eleala sporita...
Treaba cu consumul asa mare este din cauza ca motorul este pe benzina, nu este un motor de tractiune, se stie ca benzina nu este de putere, este de turatie, eu am Mercedes de vreo 10 ani, am avut clasa C, CLK, E, S, ML in prezent, la cele mai multe cutie 7 G-tronic, va asigur ca aceasta cutie este excelenta, am tras cu ML-ul (motor 3000 motorina) o rulota Hobby 540 de 1700 KG proprie, 7.6 metri lungime si mai mult de 14 nu a consumat (avand in vedere ca masina este 4x4 permanent si are in jur de 2500 KG) , dar am mers constant cu 120km/h...deci cutia nu e de vina este motorul ca e pe benzina...
Am un prieten care are un audi A8 mai vechi pe benzina, motor de 2,8 l, trage o rulota englezeasca de vreo 900 KG, consuma de rupe....asta e benzina...
Rulota - Fendt Bianco 435 (2017)
Dezmembrari Auto - Dez.ro
Nu ma mai satur de poze... Felicitari intr-adevar pentru reusita rulotistica, pentru detalii, talentul liric si pentru imaginile cu care ne-ati zgandarit pofta de plimbari! :)
Dacia Duster 1.5 dCi, 4x4 + Hobby 440 Excellent Easy Totul pentru țară, nimic pentru mine- Carol I
Tel. 0748124289
Foarte frumoasa prezentarea acestei minunate excursii. Ma bucur ca Maritza si Roberta nu v-au facut probleme si ati avut o calatorie fara peripetii (in afara penei de cauciuc). Continuati sa mai expuneti din calatoriile Dv, Domnule Radu, sincer aveti talent narativ. Va felicit atat pentru reusita excursiei facute cat si pentru prezentarea fara cusur.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928