Salutari! Câți km sunt pana la destinație dacă plecam din Bucuresti?
Va rog cititi, viewtopic.php?f=102&t=7747 , pentru a va documenta si pentru a descoperi raspunsurile la intrebarile D-voastra. Va multumesc pentru intelegere. Grosu V
Mergi incet si ajungi departe! Mitsubishi outlander / Toyota Camry / LMC LORD +79065711430
Am o curiozitate si cred ca domnul Rusu ma poate lamuri. Se poate monta cortul rulotei, ma refer la spatiu, daca spatiu alocat permite montarea cortului? In cazul in care se poate monta stiti cumva daca acest lucru suporta costuri suplimentare? Va intreb sa stiu daca il mai iau si pentru a-mi bugeta oarecum vacanta. Multumesc anticipat pentru raspuns!
Dacia Duster 1.5 dCi, 4x4 + Hobby 440 Excellent Easy Totul pentru țară, nimic pentru mine- Carol I
Tel. 0748124289
Am intocmit un ”draft” pentru vacanta din Turcia. Daca nu intervine ceva cam asa as vrea eu sa arate, cu oarecare marja de eroare... Ramane sa discut si cu partenerii de drum sa vedem ce spun...
Domnule Rusu n-am putut sa rezist tentatiei de a vizita Altincamp chiar daca e mai scumput :)
Acum sper sa ajungem cu bine in iunie si vedem atunci ce modificari aducem programului/traseului... Daca aveti informatii suplimentare despre campingurile pe unde poposesc v-as fi recunoscator.
Fişiere ataşate
Dacia Duster 1.5 dCi, 4x4 + Hobby 440 Excellent Easy Totul pentru țară, nimic pentru mine- Carol I
Tel. 0748124289
Va salut ! N-am idee despre celelate campinguri care le aveti pe lista, dar bazati-va pe ce gasiti pe Google. Lista dvs se vede f. f. greu, dar am distins cite ceva.
Detalii despre Altin Camping care e de nota maxima, gasiti pe pagina 2 la postul nr. 9 in topicul : viewtopic.php?f=102&t=7645&start=5 (respectiv, din 22 iunie)
Aveti acolo si tarife si GPS si un clip , deci detalii suficiente. O sa va placa 100 %. Inafara campingurilor prezentate, nu am idee, dar, studiati siteurile acestora.
Am incarcat tabelul direct in format .xls, e mai simplu asa. Intradevar nu se prea vedea. Scuze...
Campingul din Veliko Tarnovo nu este cel din link-ul atasat de dumneavoastra ci Trinity Rocks Farm, e pe malul unui rau. Mi s-a parut mai interesant... Am atasat si un link la pagina lor de facebook. Cel din Biser e o alternativa, din cate am inteles, mult mai buna decat Edirne care se afla la aprox 60-70 km. Despre Altincamp m-am documentat, e superb, dar si banuti mai multi... Oricum cateva zile tot stau si acolo :)
La Altin camp am negociat in scurt pt 15 euro / echipaj 2 pers / camper / curent tot ..Nu mi se pare mult pt ce conditii au ..Prietenii cu care am fost, vor sa revenim :D
.
Am rasfoit topicul si incerc sa fac o lista a echipajelor care si-au aratat interesul de a participa la aceasta vacanta la ANT..in iunie 2015, fara a specifica perioada exacta
In urma concediilor si a vacantei copiilor,se va stabili intre dvs care cum pleaca ( eventual pe privat sau telefonic ) Observ ca "valul" ar fi intre Simbata 20 si Marti 30 iunie.
In Turcia, anumite campinguri tin cont de cardul FICC, (depinde daca au o conventie incheiata sau nu) Oricum, preturile sint inferioare comparativ cu cele din celelalte tari..
Lista ramine deschisa .. :)