Grecia Sithonia 13-28 iunie 2015

orice membru al forumului poate propune o intalnire
Adi Enache
Membru forum
10
Oras: Sibiu
Data nasterii: 26 Sep 1975

Re: Grecia Sithonia 13-28 iunie 2015

Mesaj de Adi Enache »

Daca ai harta Dragos, te rog sa postezi sau pe privat.
0729992735
Dethllefs Globebus T2
Dragos Marin
Membru forum
13
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 17 Noi 1979

Mesaj de Dragos Marin »

Am atasat harta campingului Thalatta, este o POZA la o harta, pentru acest camping nu are harti fizice ca alte campinguri, iti da o harta la receptie te uiti pe ea si trebuie sa o lasi acolo, iar apoi dute si cauta locul printr-o imensitate de rulote corturi si case mobile...
Cum va uitati la harta jos este plaja, undeva in dreapta unde se vad acele trepte piscina, nu mai stiu insa cum sunt numerotate casele mobile dar daca nu ma insel sunt cele cu patrate mai mari...
Umbra au toate locurile dupa primul rand de langa plaja...
IMG_3992.JPG
Rulota - Fendt Bianco 435 (2017)
Dezmembrari Auto - Dez.ro
Niky Radu
Membru asociat
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1967

Mesaj de Niky Radu »

Am platit rezervarea pe site pentru perioada amintita mai sus, am avut si o conversatie cu ei, din pacate programul de rezervari nu are implementat si alegerea locului de campat, acest lucru se face la receptie, dar in aceasta perioada nu este aglomerat si pentru cei care doresc in prima linie nu sunt probleme ca sa se aseze unde doresc.
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Adi Enache
Membru forum
10

Mesaj de Adi Enache »

Si eu am rezervat doua pitch-uri si la fel mi s-a spus ca nu se face pe un anumit loc.
0729992735
Dethllefs Globebus T2
Adi Enache
Membru forum
10

Mesaj de Adi Enache »

Revin aici cu o intrebare la modul in care se face o rezervare intr-un camping . Niky Radu a ajuns sambata si a incercat sa rezerve trei locuri de campare, in jurul lui, pentru cei ce urmeaza sa vina.
Raspunsul a fost ferm: Nu se poate.
Azi am trimis si eu mail, cu precizarea ca am facut rezervare din aprilie si vreau sa stau langa Niky, iar raspunsul a fost la fel: Nu se poate.
Acum eu ma intreb daca asa e politica campingurilor in general?
Altfel nu vad rostul rezervarii. Mai ales ca in rezervare am specificat expres numarul de locuri si zona in care doresc rezervarea.
0729992735
Dethllefs Globebus T2
Dragos Marin
Membru forum
13

Mesaj de Dragos Marin »

Eu cred ca acest camping are aceasta problema, rezervarea zic eu ca ati facut-o degeaba, pe data de 1 August (deci in plin sezon) am gasit destule locuri libere, multe la umbra, unul exact pe plaja (insa era in cel mai mare soare) mi s-a spus de la receptie mergeti in camping si unde gasiti locuri libere va puteti aseza, multe din ele aveau copaci cu craci foarte joase si cum camperul meu era inalt nu puteam sa intru, dar in general daca in plin sezon nu au fost probleme cu locurile, ma indoiesc, ca acum la inceput de sezon sa fie vreo problema...
Posibil cu rezervare sa fie si mai rau sa vi se dea un loc anume, sa nu te lase sa alegi...speram sa nu fie asa...
George Marcu
Membru forum
18

Mesaj de George Marcu »

Grecia este asemanatoare Romaniei dpdv al organizarii, varza sau aproape varza.
Unde am stat noi sau am intrebat, au spus ca este OK putem sa venim, avem un loc rezervat dar ne alegem cand ajungem acolo, in functie de ce ne place, nu ne poate rezerva un anume loc (de fapt erau 3 si le doream alaturate).

In vestul Europei (Italia, Franta, Germania) am avut rezervare cu precizarea locului cu 4-5 luni in avans. Cand am ajuns acolo am primit exact locul rezervat.
Am vrut sa schimbam in Saint Tropez locul cu unul putin mai mare si mai aproape de alimentarea cu apa dar nu s-a putut chiar daca a fost neocupat intraga perioada cat am stat acolo.
Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...

George Marcu @ maurice
Campervan Weinsberg CaraBus 600DQ
Valentin Busca
Membru asociat
11
Oras: Targoviste
Data nasterii: 06 Dec 1969

Mesaj de Valentin Busca »

Pînă nu ajung la drahma nu mă prind pe acolo si atunci cu 100$ ..... Pînă atunci îmi plimb oasele în Turcia si off de 6 zile .
Elnagh Marlin 58 1,9 TD
tel.0722771791
Dragos Marin
Membru forum
13

Mesaj de Dragos Marin »

Cei care ati fost in campingul Thalatta, pe ce traseu ati mers pe peninsula ? ar fi doua variante una pe partea stanga iar cealalta pe dreapta, eu din cate tin minte anul trecut am mers pe partea stanga, dar drumul a fost prin sate cu drumuri foarte inguste, prin munti...cred ca m-a bagat navigatia gresit...
Aveti ceva recomandari cei care ati fost acolo ?
traseu thalatta.JPG
Adi Enache
Membru forum
10

Mesaj de Adi Enache »

In partea sudica a peninsulei, dupa Nikiti, nu mai poti merge decat pe drumurile de pe malul marii(stanga sau dreapta) si sunt drumuri principale. Cel din dreapta e mai cu multe serpentine dar nu e ingust. Pana in Nikiti unde se desparte drumul spre cele doua parti ale peninsulei poti ajunge pe mai multe trasee si intradevar poti merge prin sate si drumuri agricole :D. Pe mine m-a dus gps-ul din autostrada pana in Nikiti pe niste drumuri unde nu am intalnit nici o masina timp de o ora, dar nu erau rele si peisajele foarte fumoase. La un moment dat eram tentat sa ma intorc la un drum principal crezand ca am gersit dar verificand cu Google mi-am dat seama drumul e cel mai scurt desi ca timp e mai mult. Oricum am observat ca softurile gps nu prea sunt acualizate pe zona aia. Recomand harti Google care sunt la zi chiar daca faci ceva trafic in roaming.
0729992735
Dethllefs Globebus T2
Traian Baltateanu
Membru forum
13
Oras: Rosiorii de Vede
Data nasterii: 19 Mai 1954

Mesaj de Traian Baltateanu »

DRAGOS
M-am intors de 3 zile din Grecia. urmeaza un topic nou cu detalii despre acest periplu de o luna incheiata in Grecia.
Pana atunci, pana adun toate datele si pozele, vreau sa iti sugerez cate ceva. Am stat pe Sitonia mai mult de 2 saptamani, pana in 6 august.
Dupa Nikiti ai o zona muntoasa neaccesibila cu masina spre plaje si urmeaza zona Toroni, deosebit de frumoasa mai ales pentru scuba dar si plaje cu nisip .
Dupa Nikiti ia drumul spre plaje prin Destenica si cred ca vei gasi campinguri pentru ca pe Sitonia sunt peste 50 de campinguri si numai unele sunt trecute pe harti.
Dupa Toroni tii odos Nikiti-Sarti pe langa Porto Coufo, unde poti campa off pe o fasie de nisip intre golf si estuarul unui rau in parte nordica a golfului, sunt multe rulote acolo off.
Dupa Porto Coufo drumul urca pe munte si mai coboara in Golful Calamitzi unde sunt doua campinguri iar accesul pe plaje se face numai din aceste campinguri. Cred ca acum sunt aglomerate dar merita incercat. Plaja si apa sunt chiar superbe. Spre golf se coboara cam abrupt din soseaua nationala dar nu mult.
Dupa Calamitzi e din nou drum de munte cu pante destul de mari, pana la Sarti. Plaja de la Sarti este cu nisip fin fin ca faina si apa e curata. Plaja se intinde pana la cateva sute de metri in apa cu adancime de 1 metru. .
Acum apa are 32-34 de grade, e mai calda ca aerul care e si el firbinte. Zona e plina de sarbi si unguri. exista o faleza cu restaurante si magazine in centrul orasului Sarti unde merita sa mananci 2 pita famili la 12 euo (oferta 1+1) dar foarte bine facute si gustoase. Dar sunt si alte oferte destul de bune in comparatie cu alte locatii pe Sitonia. Pe plaja de la Sarti e trecut un camping pe Google dar e o mica curte cu 2 rulote in ea despoartita de plaje de strada de faleza. Locuri sunt si cred ca am vazut mai multe afise cu camping pe aceeasi strada.
Probabil nu ai conditii de off camping ca exista la Sarti o mica peninsula unde poti sta exact pe plaje cu rulota si pentru locul ala iti pot da coordonate GPS exacte.
Daca continui pe nordul Sitoniei ajungi aproape de Ermenitsi golf si camping cu o asezare superba si plaje si mare de vis (ianinte de Zografou).
Dar daca eu asi merge intr-un camping pentru baie si plaje asi alege Platanitsi Beach camping 40g07m 02s Nord si 23g58m47s Est
este aproape de cea mai frumoasa plaje Portokali beachi si e la fel ca ape dar cu multa plaje. Apa aia albastru azuriu ... Eu am vazut plaja din barca, nu am intrat in camping.
Plaja Portokali e accesibila tuturor dar trebuie lasata masina in padurea de pini printre stanci (sunt sute de masini parcate acolo mereu) si se coboara usor spre golful albastru cu roci albe printre pinii meridionali verde crud. Peisajul de laguna albastra. Poti lasa in trecere rulota legata la masina parcata pe marginea soselei si sa mergi in golf prin padure pe jos. Exista indicator Portokali Beach.
Sper sa iti mai fie de ajutor iundicatiile mele.
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
Dragos Marin
Membru forum
13

Mesaj de Dragos Marin »

Multumesc de recomandari @ Traian Baltateanu , insa offcamping eu nu stau la mare...dar cu siguranta pe altii ii vor ajuta recomandarile dvs. despre locatiile offcamping sau alte campinguri.
Am rezervare la Thalatta camping...
O sa fac o simulare pe google maps pentru traseul pe Sithonia.
Scrie răspuns