Am mai descoperit cateva mici probleme remediate dupa o zi de munca, de catre Costin. Unitatea centrala avea o mica problema in sensul ca o bobina s-a desprins de pe placa, iar fostul beneficiar indrumat de nu spun cine(ca nu stiu), a montat adiacent un incarcator de baterie banal, motiv pentru care toate functionau pe regim de avarie, in loc de lampi toate spoturile pareau lumanari iar lumina exterioara nu mergea defel. Nu vreau sa ma gandesc la cum facea fata frigiderul. Bobina a fost lipita si toata instalatia a revenit la viata dupa ce au fost rafacute legaturile distruse de acea improvizatie.
Boilerul, din nefericire, este realmente explodat, necesitand inlocuirea carcasei. Mai am de inlocuit geamul lipsa si cred ca am scapat. Cheltuiala estimata cu reparatiile dupa achizitie, undeva in jurul valorii de 600 euro (incluzand geam nou, geam lipit, carcasa boiler, achizitie butelie, manopera si alte nimicuri). In rest mici ajustari care mi-au mancat destul de mult timp, insa acum e totul curat, functional si aliniat. Incerc sa incarc si niste poze cand o fi gata.
A, si m-am apucat de scoala categorie BE, adeverinta de care auzisem ca se da la scoala TEO nu-mi da incredere ca nu voi avea probleme in afara tarii.