Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
A.M.R. 3 zile !
Sunt 5 familii care vin de joi ca sa ne organizam si sa facem " repetitii " :)
Apoi 20-25 familii mai vin vineri + cei " intarziati" sambata ....
In functie de cati copii vor fi pe lista vedem ce se poate organiza pt ei .
Avem sigur 2 de la Cosmin , apoi talibanii lui Paduraru inca 2 , alti 2 de la Maricel Nedelcu ( Berceni ) si inca ceva familii care mai au cate 1 :)
Va asteptam cu drag !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Cu un copil voi veni si eu. Incerc sa ajung cat mai devreme vineri sa ajut si eu cu ce pot.
Daca e nevoie de ceva si pot sa aduc va rog sa comunicati.
Numai bine tuturor!
Cine poate aduce un videoproiector , rog sa-l aduca pt. ca Geta & Michel Gh. au de prezentat un montaj-video /mini- film "surpriza" ce reprezinta rulotistii din Romania , adica NE REPREZINTA pe noi pe ClubRV-RO !
Avem de gand sa-l vizionam impreuna, asa cum am facut-o si la Darmanesti - Comanesti atunci cand am proiectat filmul realizat de catre Sergiu Odenie colegul nostru din asociatie.
In rest toate , bune , inarmati-va si dotati-va cu zahar si scortisoara + cana termica model ClubRV-Ro ( cine are ) ca de foame nu moare nimeni ! :)
Am mai facut rost de ceva premii ce vor fi oferite pt. membrii asociati.
Un coleg din ASCOCIATIA ClubRV , S. Corneliu mi-a dat 15 perdele de dus import Elvetia .
Au fost oferite ca donatie pt. membrii cotizanti ai clubului .
Voi aduce si eu DVD-urile cu filmele promise pe care le dau copiilor prezenti. ( vedem ..cum... cu sau fara concurs )
Mai am si 2-3 "chestii" reportate , ramase de la Ciprian Rosca ( Barlad ) care a adus diverse premii in Delta.
( palete ping-pong, mingii...set badminton)
Mai avem si pt copii o surpriza sponsorizata de o familie , membrii ai asociatiei CLUBRV_RO , fam. Gheorghe, adica Geta & Michel care vor aduce cate ceva pt copiii prezenti , nu pot spune ce ....pt ca e surpriza lor si placerea lor de a oferi ceva pt prichindeii :)ClubRV-RO ....... pt toti cei prezenti ( se pare sunt in jur de 10 -12), ieri am sunat aproape pe toata lumea ce va veni si am "contabilizat" mai multe informatii....
Daca mai sunt persoane fizice ori juridice care doresc sa sustina intr-un fel acest eveniment pot contacta un membru CD sau pot scrie aici .
VA multumim !
Iata ultimele stiri referitoare la conditiile de campare si respectiv cazare :
- la intalnire vor participa in rulote si camere cca 80-85 pers ( incluzand copiii)
- dupa descarcarea bajajelor , ( pt a avea noi spatiu pt. foisoare si pt. rulote ) , masinile rulotistilor vor sta la parcarea mare de la restaurant (cea din fata cabanei), NU IN PERMIETRUL RULOTELOR .
- tot la parcarea din fata vor sta si masinile celor de la camere ,( logic)
- locul ( perimetrul inchis ClubRV) este pregatit si nu sunt probleme cu zapada sau de alta natura ( oricum au buldozer si cupa ) , dar nu este cazul ...
- cele 20 de rulote conectate la electricitate sunt/ vor fi cuplate la 2 circuite fapt pt care nu se va permite un consum mediu mai mare de 0.5 Kw de rulota , adica , mai pe scurt nu pot fi folosite aparate de incalzit (electrice) in rulote , sau alti consumatori mari .
- daca una din cele 2 sigurante vor "sari" in cursul noptii problema va fi remediata a-II-a zi, repet NU avem acces la panoul elecric sau la sigurante decat a-II-a zi , fapt pt care raman jumatate din rulote toata noaptea fara electricitate !
- va rugam sa respectati regulile de mai sus pt ca sa ne putem simti si noi organizatorii bine , pt ca am venit sa sarbatorim nu sa umblam sa rezovam permanent astfel de probleme !
- incepand de maine ( joi ) impreuna cu colegii Curelea C-tin , Gh. Michel & Geta , Ditoiu Dorel "Aviatoru' " , Mircea Vochita , Popa Violeta , Duret Florin si cine-o mai veni din prima zi , suntem acolo de la h 15-16 pt organizare tabara , montat foisoare pliante , bannere ...etc .
Seara deja incepem preludiul , iar aII-a zi , (vineri seara) va avea loc "repetitia finala" :) moment in care decidem impreuna ce cheltuieli comune facem , daca doriti sa facem cheltuieli "la oala " .
Sambata petrecerea cu masa festiva felicitarile si dansul va avea loc la h 20. Avem inclusiv orchestra - muzica romaneaca .
Imbracati-va comod pt. ca dansul este obligatoriu ! :)
La fata locului decidem impreuna daca focul de tabara il facem tot sambata intre h 17- 20 in functie de optiunea participantilor si conditiile meteo.
Vinul fiert il facem afara si il consumam AFARA !
Am discutat cu dl Luca si despre bauturi .... ( restaurant )
In sala nu se accepta /primesc bauturi din exterior decat in recipiente mici si f mici adica o tuica sau visinata sau ce vrea omu' sa-si aduca ....pt ca nu ne obliga sa cumparam bauturi alcoolice , dar nu se accepta damigene si recipiente....bidoane de vin etc ...... ( peturi mari ) .
La ei o carafa de vin alb sau rosu costa undeva pana -n 20 ron....
Pt. alte intrebari va stau la dispozitie si la tel. pt ca dimineata ( maine -joi ) ridic ancora si plec .
In numele CD-ului Asociatiei ClubRv-RO si a colegilor rulotisti implicati in organizare va transmit un mesaj de final :
Va asteptam cu drag si vom face tot posibilul sa sarbatorim cat mai placut ziua Romaniei si aniversarea 8 ani CLUBRV_RO !
Echipa ClubRV !
P.S. Mai jos aveti o "dezvaluire " a uneia dintre surprizele pe care le-am pregatit ...
Iata una din cupele pe care le vor primii cativa dintre cei prezenti ... Sambata seara , tot la cina festiva , mai avem si alte surprize ...
Drumuri bune si la multi ani tuturor rulotistilor , oriunde v-ati afla , daca n-ati putut fi alaturi de noi !
Va doresc tuturor participantilor,care au venit deja ,cit si celor ce vor mai veni,distractie placuta.Dansul ,voia buna si antrenul,cred ca vor face ca intilnirea sa fie cit mai placuta.Cu scuzele de rigoare privind participarea,salut pe cei prezenti la intilnire;Fam.POPA,fam.Duret,Cipria & co,etc,etc.Sa aveti parte de zapada(la Galati ninge foarte frumos de ceva ore bune)
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Salutari atat lui nea' Nelu cat si celorlalti care sunt sufleteste alaturi de noi .
Iata cateva poze de.la repetitia din aceasta seara din sala de conferinte pe care am inchiriat -o pt " preludiu " ;)
Fişiere ataşate
20141128_224832.jpg (188.67 KiB) Vizualizat de 2059 ori
20141128_213706.jpg (187.94 KiB) Vizualizat de 2059 ori
20141128_162227.jpg (275.09 KiB) Vizualizat de 2056 ori
20141128_162138.jpg (249.57 KiB) Vizualizat de 2056 ori