Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Vali, jos palaria, ca de obicei, o excursie de nota maxima si cu o prezentare, ce n-are comentarii... Voi cind faceti o excursie, o faceti, nu gluma !
Deasemeni, e de apreciat si faptul ca, dai detalii despre locurile vizitate, siteuri, date GPS etc, asa incit si altii se pot inspira de la voi. Felicitari !
Astept sa vad toata excursia pina la final, chiar sint curios. Multani de postare !
.
Frumos la pestera, sper ca ati prins ghid in engleza, noi am intrat cu austriac, ne-a scuipat tot drumul de nu am inteles nimic, dar peisajul din interior prea frumos, pentru cititori, un ghetar imens, se urca prin stanga lui, se coboara prin dreapta. Sper ca ati vizitat si castelul care se vede de jos din parcare, noi eram mai pe fuga si nu am avut timp. Continua, te rog...
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com