Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Am fost si noi weekend-ul trecut. Am stat direct pe plaja in dreptul campingului.
Apa am luat de la fantana de la cherhana contra unei beri. Au venit cei de la administratia Deltei si ne-au intrebat de permise. Mai intai ne-au recomandat sa ne mutam in camping sau la o distanta de 150m de apa, cum cele doua variante nu ne conveneau am ales sa platim taxa direct la ei, 5 ron de adult si 10 ron de masina.
Si noi am fost weekend-ul trecut ...am stat undeva mai la sud dar nu cu mult fata de camping si la fel am fost controlati de cei de la rezervatie care ne-au eliberat permise pentru o saptamana contra sumei de 25 lei de persoana plus un PV.de constatare a contraventiei de a campa la mai putin de 150m de apa.
Procesul verbal nu este cu sanctionare , este cu constatare a contraventiei ( dar fara amenda ) , dupa care se incaseaza suma pt. eliberare permis pe cate zile se solicita de catre " contravenient " ... mai pe romaneste e facuta treaba de catre cei de la ARBDD sa poata sa-ti ia banii pe campare legal ... mai ales ca au adus si WC ecologice , cam 5 la numar , de asemenea si pubele de gunoi , dar in partea de nord a plajei .
Colegu' poate sa ne arate si noua acel P.V. :)
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Din cate mi-a zis un "amendat", sunt sanctionati cei care campeaza cu cortul pe plaja. Cu rulota se poate campa deoarece are roti si poate pleca oricand (citez exact ce mi-a spus el). Pe plaja Corbu nu am vazut sa se lege cineva de rulotisti, ci doar de cortisti. Pe plaja Midia era mai putina lume, asadar speculez ca acolo se leaga si de rulotisti.
Toyota Corolla 1.4 D4D 2005 + Kip Grand de Luxe 1978
Locatia de off camping de la Corbu se afla pe marginea lacului Corbu sau are si acces la mare. Din pozele postate de colegi vad intindere de apa ce ar parea a fi marea dar... intrand pe net vad ca nu se invecineaza lacul Corbu cu marea
Imi doresc sa merg la mare in perioada 18-24 august si vreau sa-mi duc familia la plaje care au acces la mare dar sa nu fie cele clasice din statiuni si de aceea solicit sprijinul vostru. Ma intereseaza in mod special si camparea de la Corbu pentru a vedea si sotia cam ce inseamna Off camping la mare sau ... lac
Multumesc anticipat
Deocamdata Opel Vectra Caravan + ... ce o urma ... cu 4 sau 5 locuri de dormit. De... familie mare, remuneratie mica...dupa buget !
Munceste ca si cum nu ai muri niciodata dar ingrijeste-te de suflet ca si cum ai muri maine
Cititi postarea lui Cosmin Prund si priviti harta cu dispunerea plajelor. Accesul spre baza militara este la intrarea in localitatea Corbu, prima la dreapta, un drum betonat care va duce pana la malul marii,apoi faceti dreapta pana la cherhana,punctul A, drum de piatra. De acolo veti vedea rulotele campate si va veti alege locul de campare care va convine in zona de campare off legala.
Va multumesc. Cazarea o avem in Constanta dar vreau sa vin cu copii (3,5 si 5,5 ani) si acesta este motivul principal pentru care caut o plaja mai linistita fara "colorati", manele, agitatie si etalare de "plasticuri" feminine, improprii uneori. Doresc sa ajung dimineata sa instalez un pavilion de 3x3 pentru umbra si relaxare pt copii si o mai usoara supraveghere a acestora.
Seara - strangem "catrafusele" si.... acasa la Constanta pentru a reveni a doua zi.
Nu va ascund faptul ca de asemeni poate vedea si sotia "beneficiile' unei rulote sau camper in off.
Stima si sper sa ne vedem din 18 aug cu cei ce se vor afla in acea perioada la plaja la ... malul marii Corbu.
Deocamdata Opel Vectra Caravan + ... ce o urma ... cu 4 sau 5 locuri de dormit. De... familie mare, remuneratie mica...dupa buget !
Munceste ca si cum nu ai muri niciodata dar ingrijeste-te de suflet ca si cum ai muri maine
Se pot obtine permise de undeva, pentru a evita neplaceri ?
Din experientele Domniilor Voastre, care ar fi cele mai eficiente "arme" impotriva tantari-lor si eventual, de unde va aprovizionati ?
Impotriva tantarilor ne-am dat cu diverse creme de la farmacie si am cumparat si niste bratari care-i tin departe .
Permis va puteti lua in prealabil de la Tulcea , am scris din ce stiu la inceputul topicului ...sau platiti la fata locului .
Aprovizionare de la Navodari LIDL . .. cativa km....
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Cu putina intarziere, multumesc pentru sugestii !
De Autan, auzisem, dar am citit pe alocuri ca nu este eficient mereu.
Din fericire, nu am avut nevoie sa ma bat cu tantarii, probabil si din pricina vremii ploiase.