Sectiune rezervata discutiilor legate de campinguri
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Vad mai sus trecut Lebada La Mal Privoli.Total gresit.Nu este un singur camping cu aceasta denumire,sunt doua campinguri total diferite unul Lebada ,linga fosta tabara de copii ,alaturi fostul camping a lui d-l Enache si linga acesta, camping "La mal PIRIVOLI",asociatie familiala .Proprietari fam.Costa,machedoni de origine ,tatal si doi fii.Eu am incercat asta vara sa obtin un parteneriat cu acestia .Pretul ramasese batut in cuie pentru asociati 4o lei de echipaj ,cu unele discutii referitoare la consum curent si apa.Am reluat discutiile anul aceste ,pe la inceputul lunii,dar ramine sa vedem "ce si cum " luna viitoare cind ma voi caza acolo .Citeva informatii despre camping aveti la site-ul CAMPINGURI,cAMPING -LA MACHEDONI.Stima.
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Am evaluat cu ajutorul unui prieten care acum se afla la Pescaresc.
Cine are vecini, prieteni, care ACUM se afla in unul din campingurile de pe litoral, ar putea sa intrebe telefonic grila sondajului si sa completeze. Fiecare raspuns conteaza in evaluarea cat mai corecta a campingurilor.
invata repede si aplica... tot repede.
RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Am adaugat si camping Ena in formularul pentru evaluarea camping-urilor: chiar daca s-a redeschis abia pe 1 iulie, avem colegi care au fost acolo in 2013 si ar putea sa-l evalueze!