Informatii recente despre litoral - 2014

Sectiune rezervata discutiilor legate de campinguri
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: Informatii recente despre zona Navodari

Mesaj de Lupu Ciprian »

Chiar ar fi o idee excelenta ... sa faca cineva o lista cu aceste 10 campinguri sau cate sunt si toti membrii forumului , DE PREFERAT CEI CARE S-AU CAMPAT ACOLO SAU AU VAZUT CU OCHII LOR conditiile , sa dea note ! NU din auzite !

Unde nu am fost sau nu am vazut , lasam liber spre nu a influenta media notei....
De preferat ar fi sa fie mai multe note pt criteriile pe care le-ai scris mai sus , sau o nota / punctaj obtinut pe baza acestor criterii ....
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Cosmin Prund
Membru forum
12
Oras: Sibiu
Data nasterii: 22 Mai 1980

Mesaj de Cosmin Prund »

Poate implementam asa ceva prin harta wiki: daca-i vorba de note trebuie un soft in spate sa tina scorul, etc. In plus acolo (pe wiki) deja avem toate camping-urile.
Chausson best of 22, sasiu Ford Transit

email: cprund@gmail.com
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca »

Pe wiki de exemplu nu este LA MAlu' MArii / Corbu,si nici nu este dezvoltat pe forum.
Recunosc, este prima oara cand aud de acest camping.
Autorulota Dethleffs Just 90
Cosmin Prund
Membru forum
12
Oras: Sibiu
Data nasterii: 22 Mai 1980

Mesaj de Cosmin Prund »

Pai daca nu este puteti sa-l adaugati!
In calitate de membru asociat va puteti loga pe wiki (cu parola si numele de utilizator de pe forum) si puteti adauga orice camping despre care aveti cunostinta.
Chausson best of 22, sasiu Ford Transit

email: cprund@gmail.com
Relu Deliu
Membru asociat
17

Mesaj de Relu Deliu »

La Malul Marii, a aparut legal anul acesta, cam de 2 saptamani se vorbeste de el.
Cu acordul initiatorului, propun schimbarea numelui topicului in Informatii recente despre litoral.
Ultima oară modificat 16 Iun 2014, 18:56 de către Relu Deliu, modificat 1 dată în total.
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Niky Radu
Membru asociat
14
Data nasterii: 22 Apr 1967

Mesaj de Niky Radu »

@Relu, de 2 ani stiu eu de el ca exista, dar nu primise autorizatie de functionare ,numai un numar restrans de rulote doar in "circuit inchis" au ajuns acolo, din moment ce are site acum cred ca e rezolvat oficial, zona e foarte linistita, plaja neaglomerata,cherhana la 50m,nu are umbra deloc... eu recomand.
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Sorin.Sibiceanu
Membru forum
16
Oras: ora
Data nasterii: 21 Mar 1908

Re: Informatii recente despre litoral - 2014

Mesaj de Sorin.Sibiceanu »

Salut pe 28 plec la mare undde incerc un parteneriat cu cineva de acolo (nu vreau sa spun unde si cu cine pana nu vad locatia ) vreau sa fac o surpriza clubului ca si asa nu prea am fost activ anul acesta , daca presedintele imi da voie sa vorbesc in numele asociatiei pe data de 30 veti primi recenzii de la locatie ..

Pot spune ce stiu si anume ;
- camping din vremea raposatului Nicu...
- apa calda , umbra , wc , 150 m de plaja
- aproape de magazine si de supermarket
- liniste
- pret 45 ron / zi curent inclus..

Toate aceste lucruri le stiu de la un batran cortist acum rulotist , nu face parte din nici un fel de club , este pe treaba lui omul are 65 de primaveri si este pasonat de natura , PROMIT ca va tin la curent cu tot ce trebuie dar asteptati va ajung la locatie ...

Seara placuta..
Dacia Duster 4x4 + Fendt Karaat 470TF
Tel: 0766652014
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu »

te referi la vechiul camping din Olimp probabil.
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
marius sevilian
Membru forum
11
Oras: Lleida
Data nasterii: 11 Sep 1967

Mesaj de marius sevilian »

Lupu Ciprian scrie:Chiar ar fi o idee excelenta ... sa faca cineva o lista cu aceste 10 campinguri sau cate sunt si toti membrii forumului , DE PREFERAT CEI CARE S-AU CAMPAT ACOLO SAU AU VAZUT CU OCHII LOR conditiile , sa dea note ! NU din auzite !

Unde nu am fost sau nu am vazut , lasam liber spre nu a influenta media notei....
De preferat ar fi sa fie mai multe note pt criteriile pe care le-ai scris mai sus , sau o nota / punctaj obtinut pe baza acestor criterii ....
Corect note pe vazute asa este si normal, ceva gen Booking.
Volvo + Hobby
Vacante placute tuturor !
marius sevilian
Membru forum
11

Cosmin Prund scrie:Poate implementam asa ceva prin harta wiki: daca-i vorba de note trebuie un soft in spate sa tina scorul, etc. In plus acolo (pe wiki) deja avem toate camping-urile.
Da cu siguranta trebuie un soft, eu am avut o idee daca se poate si aplica nu stiu.
Volvo + Hobby
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

@Sorin Sibiceanu

Orice membru asociat poate vorbi / intreba in numele clubului de preturi sau de un posibil parteneriat .
Delegatia semnata / stampilata de Asociatia Clubrv-RO este necesar a fi prezentata numai de catre persoane ce doresc a depune documente in numele asociatiei... pt diverse actiuni , demersuri , solicitari scrise.

Incepand de joi ( sapt. viitoare ) ajung si eu in zona de nord a litoralului , voi merge sa inspectez personal ce s-a facut la Pescaresc , daca s-a facut ceva ... apoi merg la Malul Marii - CORBU , unde probabil voi sta cateva zile ...

Intr-una din zile ajung si la Lebada pt a avea o discutie cu dl Ciocanel ( manager tabara Lebada / camping ) .

Ena / Enache iese total din discutie pt 2014 ca nu ne intereseaza locatia de vis -a -vis de sosea , NE INTERSEAZA NUMAI CAMPINGURI AMPLASATE DIRECT LA PLAJA !

LA GPM si "S" am incercat diverse discutii variante , dar din pacate fara rezultat , campingul GPM Holiday anul acesta "beneficiind " de cortul Frateli disco in vecinatatea sa ..... oricum nu mai prezinta interes pt noi , desi in opinia mea , chiar daca e scump , e cel mai tare camping de pe litoral !

Anu' asta vom merge se pare la Malul MArii , ramane sa mai aflam si de la Sorin Sibiceanu daca adaugam o noua varianta in afara de varianta "modesta " Pescaresc ( Mamaia nord Navodari ) si Malul Marii cea de a doua avand dotari mai mult decat decente ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
marius sevilian
Membru forum
11

Saptamana viitoare vreau sa ma duc pe litoral sa testez putin apa, pielea, bronzul, viata mai linistita asa ca vin cu o intrebare/recomandare: cine stie/cunoaste un camping in eforie nord sau sud. Multumesc.
Volvo + Hobby
Scrie răspuns