Coasta de vest a Italiei

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
George Marcu
Membru forum
18

Re: Coasta de vest a Italiei

Mesaj de George Marcu »

Sorin.Sibiceanu scrie:Salut daca vrei mai ieftin si mai scurt te duci Bulgaria , Grecia pana la Inmoninis parca, si treci cu bacul la Bari costa 100€ bacul si 30 cabina pe bac , face 10 ore, de acolo este mai scurt spre Roma sau Sicilia .

Bafta..
Sunteti sigur de aia 100 euro pentru rulota/camper?

Noi am platit vreo 300 euro de la Brindisi la Igoumentisa in 2012 si a facut vreo 6-7 ore din care oprire si pe o insula o ora.
Din cele vreo 15-20 traversari cu ferriboat-ul, in Grecia, Suedia, Germania, Estonia, Finlanda niciodata nu am vazut pe nimeni sa poata ramane in masina, rulota, nici macar la "tiganii" de greci nu am putut sta chiar daca agentila la care rezervasem ne confirmase optiunea "camping on bord"
Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...

George Marcu @ maurice
Campervan Weinsberg CaraBus 600DQ
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Re: Coasta de vest a Italiei

Mesaj de Radu Pascu »

De la Zadar la Ancona costa 380€ (320€)aprox pentru masina plus rulota, {camper)si cabina de 2 paturi. Nu cred ca este interesant sa stai 10 ore pe punte pe doua scaune, in conditiile in care economisesti 100€ cabina.
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Scrie răspuns