Am votat "Nu"
Ciprian, o propunere de modificare a regulamentului ar fi binevenita, dar nu in sensul mentionat de tine. Acest regulament este deja foarte restrictiv, alambicat si foarte stufos.
Revin la subiectul aflat in discutie ... "Bursa RV".
Din 2008, cu o scurta intrerupere, de cand activez pe acest forum nu-mi amintesc sa fi pus ceva in vanzare la rubrica "Vanzari", dar cu toate acestea, nu sunt de acord ca aceasta rubrica sa se "ascunda" sau sa fie scosa din sectiunea "subiecte active". Nu sunt un amator in a accesa sectiunea forumului de vazari, dar se poate intampla sa apara ceva care sa-mi trezeasca interesul.
La "subiecte active" pot accesa rapid un topic ce e posibil sa ma intereseze, nu voi fi nevoit sa intru in sectiunea respectiva, sa parcurg "n" topicuri inrosite pentru a vedea daca ma intereseaza ceva sau nu. Nu imi este greu sa ignor din lista "subiecte active" topicurile care nu ma intereseaza. Imi este mai usor acest lucru decat sa accesez toata sectiunea si sa o iau la frunzarit in speranta ca pot gasi ceva interesant pentru mine.
Daca privim posibilitatea de a atrage noi membri cotizanti, consider ca masura luata deja in urma cu ceva timp: postari/membru forumist/an este suficienta si si-a atins tinta de a mai adauga ceva membri cotizanti interesati in a vinde diverse pe forum.
Sa nu uitam ca cei ce vind diverse aduc si un serviciu celor inscrisi pe forum in a-si gasi "peticul la sac". Este o actiune benefica atat vanzatorului cat si eventualului cumparator.
Pentru a nu ne transforma intr-un site de vanzari-cumparari clasic ar trebui sa acceptam NUMAI bunuri ce apartin strict accestui domeniu RV.
Referitor la sectiunea "TEHNIC RV", aici am o cu totul alta parere. La realizarea acestei biblioteci tehnice (cea mai completa din domeniu) si-au adus obolul multi membri ai acestei comunitati (actuali sau fosti), inca de la infiintarea forumului.
Ionut Irimia scrie:...Iar optiunea Domnului Rusu de a ingradi accesul la informatiile tehnice nu mi se pare de bun augur,prin aceste informatii castigam membrii ..trebuie sa-i atragem cu ceva..Nu sa tinem informatiile pt noi,si alea sa le dam doar in privat..cum se practica si acum ...
Ionut, tu esti sigur ca prin aceste informatii la liber castigam membri ? Eu nu vad asa ceva.
Nu de putine ori am auzit, cum mentiona si cineva anterior ... "la Clubrv, nu ma inscriu ... acolo e pe bani". Cu toate acestea, multi dintre cei care afirma asa ceva, au pus in practica informatiile gasite pe forum la "tehnic", si-au pus panouri, si-au reparat singuri diverse si totul moca, cum ii sta bine romanului, ba mai mult, uni au facut si o afacere din asta, iar ulterior blameaza si iau in deradere acest club sau se fac ca nici nu au auzit de acesta.
Pentru acest gen de indivizi si nu numai, va propun ca acest subforum: "TEHNIC RV" sa fie accesibil doar membrilor cotizanti. Cine doreste acces la informatii tehnice sa contribuie la dezvoltarea Asociatiei prin achitarea cotizatiei de membru.
Ionut Irimia scrie:Studiind cele scrise, chiar daca am votat ca trebuie modificat regulamentul, sunt de parere ca trebuie lasat asa cum e...
Tieneretea Ionut, ne mai joaca si feste din cand in cand. E bine totusi ca ti-ai reconsiderat pozitia.
Cat despre ...
Ionut Irimia scrie: ...Acestea fiind zise ,mai trebuie unii din staful vechi sa lase orgoliile deoparte,sa vina cu idei constructive de a atrage membrii, de a face parteneriate cu campinguri, locatii proprii,si nu de a ingradi accesul la libera informatie.
Banuiesc ca te referi la punctul de vedere al lui Mihai. Daca tu, cum am vazut, doar dupa citirea a cateva postari ti-ai schimbat punctul de vedere radical, te sfatuiesc sa nu pui optiunea sa pe seama orgoliului. Omul chiar are o mare experienta in acest domeniu. Cum ai vrea sa faci parteneriate serioase cand ai cca. 100 de membri asociati ? Dupa cum ai vazut si eu am un pdv oarecum diferit de Mihai, dar sa cautam sa argumentam ceea ce spunem, sa nu o dam neaparat pe orgoliu.
Lozinca cu "accesul la libera informatie" este in antiteza cu "informatia costa". Ambele sunt valabile, dar in contexte diferite.