Paste in Moldova organizat de ClubRV-RO

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns

In ce regiune ar fi bine sa organizam intalnirea "PASTE 2014 " ?

Chestionarul s-a închis pe data de 02 Mar 2014, 14:17

Bucovina
8
13%
Moldova
22
34%
Crisana
0
Niciun vot
Banat
5
8%
Muntenia
9
14%
Dobrogea
3
5%
Maramures
4
6%
Oltenia
3
5%
Transilvania
10
16%

Voturi totale: 64

Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: Paste 2014 , sondaj de opinie pt forumisti / rulotisti

Mesaj de Lupu Ciprian »

Sf Rusalii sunt pe 9 iunie.... iar din ce stiu eu asociatia nu are altceva decat un mic pavilion !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Doru Bodeanu
Membru asociat
14
Oras: ploiesti
Data nasterii: 19 Dec 1960

Mesaj de Doru Bodeanu »

Traditia spune ca asa cum e vemea de Florii, scuze, asa e si de Paste, la asta ma refeream... Corturi de gradina se gasesc, eu am unul, cred ca mai au si altii, nu asta e problema, nu trebuie prea multe. Off ne simtim cu adevarat liberi si pentru asta am adoptat conceptul de "rulotism" si am investit cu totii in tot felul de rulote sofisticate sau instalatii pentru autonomie. Sa profitam cat se mai poate, de acest concept, pentru ca atunci cand ceva e bine si frumos la noi in tara imediat apare o lege care ne ingradeste ! De ce sa indraznim sa fim fericiti ?
Autorulota FORD- HOBBY
tel. 0724670730
Popa Violeta
Membru CD
15
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Pentru camparea off in jurul manastirilor din Neamt avem asigurat sprijinul colegilor din zona care, de altfel, s-au implicat in fiecare an in organizare. Trebuie numai sa spunem unde dorim sa ne facem tabara si cine raspunde de eveniment. Colegii care au mai fost de Paste la M-rea Secu stiu ca spatiul de campare este imens. La fel si dupa M-rea Neamt, pe drumul spre M-rea Icoana - spatiu de campare la discretie. Dl prof. Gheorghita, colegul nostru care este din zona Neamtului cauta o locatie, la intrare in satul Agapia, unde sa ne putem racorda la curent. Alternative sunt multe. Trebuie numai sa ne hotaram ce fel de campare dorim - in camping sau off camping.
Anul trecut am campat la pensiunea Zimbru, in gradina si am primit numai curent, fara apa si spatiu de socializare (noroc ca a fost vreme frumoasa) contra sumei de 25 ron/zi/echipaj - asta dupa negocieri.
Deci, ar trebui facut un sondaj, in care colegii care vor participa la intalnire sa-si exprime opinia : camping sau off camping.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Aseara intr-o sedinta online Skype am discutat si cu colegii din CD despre intalnirea "Paste 2014 " organizata de ClubRV .
S-a luat in considerare si modul in care a evoluat sondajul de opinie din acest topic , fapt pt care pt. Paste va vom propune in acest an 3 locatii sub egida ClubRV-RO ! :)
Una dintre acestea va fi in Moldova la Camperland Comanesti , ori la Neamt , alta va fi la Pasarea Lac , locatia noastra off camping aflata la 10 km de Bucuresti , iar pe cea de a-III-a il las pe Cosmin Prund sa v-o prezinte dupa ce negociaza impreuna cu dl. Sturz Ioan conditiile exacte ..... la campingul aflat in partea de N-V a tarii noastre ... va fi o surpriza .

Urmeaza sa prezentam si tarifele negociate pt. aceste intalniri ...
Ce pot sa va spun sigur este ca la Pasarea va fi GRATUIT pt. membrii ClubRV-RO sau 5 ron pt colectare gunoi (optional) ..... si respectiv cu o taxa simbolica pt. ne-membrii ... ceva la modul 5-10 ron pt ingrijire iarba si curatenie... colectare gunoi.
Liviu Adrian
Membru forum
17

Mesaj de Liviu Adrian »

Am votat cu drag Moldova, pentru ca de vreo 10 ani mergem de Pasti in zona, iar placerea si interesul ne-a crescut constant an de an.
Daca este cineva in masura sa ia fraiele organizarii, o posibila varianta ar fi Tabara Oglinzi din jud. Neamt, unde avantajul consta in existenta unui spatiu generos de petrecere si socializare, pe langa posibilitatea inchirierii de camere ( 35 lei/patul ) pentru prietenii rulotistilor neposesori de agregate. Cu cativa ani in urma aceasta locatie a gazduit cu succes o intalnire de 1 decembrie. http://www.dstmb.ro/wp-content/uploads/ ... t-2013.pdf
Doamna Oana Huci ( tel 0744188802 ) este persoana desemnata de Directia Judeteana Tabere Neamt sa gestioneze oragnizarea evenimentelor in aceassta locatie.
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie
Popa Violeta
Membru CD
15

Mesaj de Popa Violeta »

Anul trecut, in pelerinajul nostru de a gasi o locatie cat mai buna pentru sarbatorile de Paste, am vizitat si Tabara sportiva Oglinzi. De altfel am pus pe forum la momentul respectiv si aceasta propunere lasand colegii sa aleaga locatia pentru intrunire. Si s-a ales pensiunea Zimbru de langa M-rea Neamt. Tabara sportiva de la Oglinzi are avantajul ca, in cazul vremii nefavorabile, dispune o sala mare de mese care ne poate asigura intregul confort pentru socializare si masa. Dupa cum scriam si anul trecut, spatiul de campare este in curtea interioara, pe terenul de fotbal si printrte copaci, robinetul de apa fiind chiar la intrarea in curte (vezi topicul Paste in Moldova 2013). Singurul inconvenient este distanta mai mare fata de manastiri (sunt 5 km pana in Tg.Neamt si 14 km pana la M-rea Neamt. Anul acesta dorim sa mai incercam o varianta, impreuna cu colegul nostru prof. Gheorghita (care este din zona si are multi prieteni acolo) vom merge la Agapia, la unul din prietenii sai, care are o pensiune mare chiar la intrarea in sat si vom incerca sa discutam conditiile unei colaborari intre Asociatia noastra si pensiunea D-lui.
Deci, imediat ce dl.prof.Gheorghita isi face timp vom merge pana la Agapia si vom discuta problema in detaliu.
Cu stima,
Violeta Popa
Masina Renault Trafic.
0722686928
Popa Violeta
Membru CD
15

Mesaj de Popa Violeta »

Pentru intalnirea de Paste va sunt prezentate mai multe locatii :
1. Tabara Sportiva Oglinzi
In cazul in care oferta pentru Paste a celor de la Tabara Oglinzi prezinta interes, am primit confirmarea Domnului Director, ca ar fi de accord sa ne gazduiasca, iar ea suna cam asa:
1. 20 lei/zi/echipaj
2. 10 lei/zi/echipaj pentru cazul in care vor fi si 30 de paturi platite
3. 0 lei/zi/echipaj pentru cazul in care cel putin 40 de paturi vor fi platite
Suma pentru campare reprezinta conectarea la electricitate si posibilitatea de a folosi grupurile sanitare, acestea existand la comun, pe culoarele sapatiilor de cazare.
Doamna Maria Tanase este administratorul Taberei Oglinzi, raspunde la telefon 0743919369 si asteapta sa fie contactata, in conditiile in care sunteti interesati.

Imagine

Imagine

Aceasta oferta a fost obtinuta prin bunavointa D-lui Liviu Adrian.

2. Agapia, pensiunea "Padurea de Smarald" (http://www.padureadesmarald.ro)

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Aceasta pensiune este situata chiar la marginea padurii intr-un cadru absolut incantator. Are spatii de cazare (6 casute si 2 apartamente) si spatiu de socializare. Momentan nu este pregatita sa primeasca mai mult de 5-6 rulote din cauza curentului electric (puterea instalata este mica) insa in aceasta vara patronul pensiunii, Dl. Florin Zaharia v-a incerca sa remedieze aceasta problema. Tot Dl.Zaharia ne-a condus la vecinul sau, Dl. Parvu Sorin a carui pensiune dispune de un spatiu de campare mult mai mare.

3. Pensiunea "Casa dintre Pini"

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Dupa cum se vede din poze, spatiul de campare al acestei pensiuni este foarte generos, tot la marginea muntelui si a padurii. In curte sunt doua toalete, doua dusuri si un gratar. La fel ca la pensiunea "Padurea de smarald", cand am pus problema numarului de rulote ce pot fi gazduite si racordate la curent electric am dat peste aceeasi problema. Nu poate asigura curent la mai mult de 10 rulote. Ca pret, ambele pensiuni, percep o taxa de 10 ron/persoana/zi.

4. Off camping - manastirea Secu

Cine a mai fost in zona manastirii Secu stie ca de la podul peste raul Ozana si pana la manastire, pe partea dreapta sau stanga a soselei sunt citiva kilometri in care am putea sa ne organizam o tabara off camping de peste 50 rulote, bineinteles cu aprobarea primariei ce detine terenul.

5. Camping Camperland din Darmanesti, locatie cunoscuta de aproape toti colegii nostri si prezentata de mine cu ocazia intalnirii de la 1 Decembrie 2012. Campingul are spatiu suficient pentru camparea a 50 rulote, are spatiu de socializare, in caz ca ploua, are grupuri sanitare, dusuri, chiuveta pentru spalat vesela, apa, curent etc. Deci este un camping in toata regula.

Acestea fiind propunerile pentru organizarea intalnirii de Paste in Moldova, rog colegii sa-si spuna parerea si sa opteze pentru una din aceste locatii.
Noi abea ne-am intors de la Agapia (unde am fost impreuna cu dl.prof.Gheorghita) si suntem foarte incantati de cele doua pensiuni (sunt un colt de rai). Pacat ca deocamdata nu putem sa ne bucuram de ospitalitatea lor.
Cu stima,
Violeta Popa
Masina Renault Trafic.
0722686928
Ionut Irimia
Membru CD
15
Oras: Suceava
Data nasterii: 18 Dec 1981

Mesaj de Ionut Irimia »

Din cele vazute, cele doua pensiuni erau superbe pt intalnire..Pacat ca nu se poate :( ..Asa ca a mai ramas ca varianta Tabara Oglinzi si Of Camping Secu..Camperland e frumos, dar vazand rezultatul sondajului,tind sa cred ca lumea doreste ceva aproape de manastiri si eu unul nu vad ca o optiune pt Pasti acest camping,multi din participanti dorind sa viziteze manastirile din zona Neamtului,si de ce nu Bucovina.
Doamna Popa nu ar fi interesant,si zona Durau? Daca se doreste pot sa trag o fuga zilele urmatoare in zona,si sa mai caut ceva locatii pt zona Neamt..
Irimia Ionut & Mirela , Camper Adria Coral 670SL,Telefon 0744627398,mail:ionut_jeremy@yahoo.com
Popa Violeta
Membru CD
15

Mesaj de Popa Violeta »

In Durau sunt doua campinguri care au si casute de inchiriat. Camping "Leon" si camping "Ursulet" si ambele sunt situate pe partea dreapta a soselei ce urca spre statiune. Aici problema este podul care leaga soseaua de camping, mai ales pentru autorulotele care depasesc 3500 kg si, pentru perioada lunii aprilie (20 aprilie cand cade Pastele) vremea care e cu mult mai rece decat la ses (in zona Neamt). La camping "Ursulet" exista un grup sanitar, apa curenta, electricitate, spatiu de socializare in caz de ploaie si 16 casute ce pot fi inchiriate de colegii care nu pot veni cu rulota.
Pentru slujba de Inviere se urca in statiune ( 1 km) la Schitul Durau, schit al carui biserica a fost pictata de Patrascu.
Iarna asta am fost la ski la Durau si am stat la camping Ursulet. Am vazut ca aici podul ce traverseaza raul spre camping a fost intarit. Nu stiu mai sus, la camping Leon. Ne mai interesam si va tinem la curent, inclusiv cu poze.
Cu stima,
Violeta Popa
Masina Renault Trafic.
0722686928
Liviu Adrian
Membru forum
17

Mesaj de Liviu Adrian »

Popa Violeta scrie:Pentru intalnirea de Paste va sunt prezentate mai multe locatii :
1. Tabara Sportiva Oglinzi
In cazul in care oferta pentru Paste a celor de la Tabara Oglinzi prezinta interes, am primit confirmarea Domnului Director, ca ar fi de accord sa ne gazduiasca, iar ea suna cam asa:
1. 20 lei/zi/echipaj
2. 10 lei/zi/echipaj pentru cazul in care vor fi si 30 de paturi platite
3. 0 lei/zi/echipaj pentru cazul in care cel putin 40 de paturi vor fi platite
Suma pentru campare reprezinta conectarea la electricitate si posibilitatea de a folosi grupurile sanitare, acestea existand la comun, pe culoarele sapatiilor de cazare.
Doamna Maria Tanase este administratorul Taberei Oglinzi, raspunde la telefon 0743919369 si asteapta sa fie contactata, in conditiile in care sunteti interesati.

Aceasta oferta a fost obtinuta prin bunavointa D-lui Liviu Adrian.

Eu doar v-am prezentat oferta lor, vinovat de bunavointa este colegul nostru, Nicu Preda, de la Neamt.
Cat priveste curentul, el a fost mereu o problema la iesirile mai mari si nu cred ca la o eventuala intalnire de Pasti in tabara Oglinzi ar fi altfel.
Doar respectul reciproc si bunul simt ar putea ajuta la evitarea situatiilor de acest tip.
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Am comunicat cu Nicu Colpos , de fapt i-am dat un mail in care i-am scris ca ne intereseaza sa afisam oferta sa pt Paste 2014.

In acest weekend , m-a sunat si mi-a explicat ca daca se face grup , tariful va fi pt. orice rulotist venit la intalnirea CLUBRV-RO , 35 ron echipaj + 10 ron electricitate ( optional ) .

In situatia in care nu se face un grup si vin sub 10-12 echipaje tariful va fi cel de pe site, respectiv 55 ron echipaj + 10 ron curent , urmand sa faca discount numai celor ce au card FICC sau Club-RV .

http://www.camperland.ro/camping/tarife-camping.html

Ramane sa vedem care din variante va place cel mai mult mai ales celor din zona , dar luati incalcul si faptul ca Prahovenii sau cei din Bucurest si Ilfov nu vor veni la 450-500 km. , dar la 300 vor veni pt ca sunt doar 4 h de condus masina ...

P.S. Se poate folosi terasa gratuit cu gratar , mese , scaune , utilitati si se ofera o tuica galbena , densa / uleioasa din partea casei la sosire !
Se poate merge la o Manastire in zona sau se poate merge la Catedrala in Comanesti , chiar si pe jos 2km de la camping ....

Voi hotarati cei de acolo ... mai exact Violeta , Ionut Jeremy sau cine se mai " baga " la organizare ...
Posibil sa vin si eu si -i las cheile de la locatia Pasarea lui Bucataru' sau cine vrea sa organizeze .
Ceilalti colegi vor face in zona Arad - Oradea , urmeaza sa ne prezinte negocierea , locatia , detalii etc , intr-un topic separat dl Sturz si Cosmin Prund.

CANTARITI BINE SI VARIANTA OGLINZI CARE ESTE F BUNA !

Mai jos aveti poze luate dintr-un topic "Camperland" poze luate de la fam. Rusu...

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Mai multe informatii despre acest Camping gasiti pe pagina lor : http://www.camperland.ro/despre-camping.html

.
Popa Violeta
Membru CD
15

Mesaj de Popa Violeta »

Oferta de la camping "Ursulet" din Durau este 20 ron/zi/rulota. Ni se asigura gratuit sala mare pentru socializare. Capacitate campare pe platoul de sus: 30 rulote, iar jos, in mijlocul campingului, inca 5-6 rulote.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Acestea fiind ofertele pentru organizarea intalnirii de Paste din Moldova, rog colegii CARE DORESC SA PARTICIPE alaturi de noi la acest eveniment sa-si spuna parerea si sa voteze una din aceste locatii, tinand seama si de distanta, de pret, de serviciile oferite, de tot ce ne poate interesa pentru a petrece un Paste cu bucurie.
Cu stima,
Violeta Popa

Imagine
Masina Renault Trafic.
0722686928
Scrie răspuns