bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Prima ...am oprit pentru pauza cafeluta.Adoua ....drum spre litoral.
Fişiere ataşate
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
La Murighiol in fata mea ( cu ”galbena” Mercedes ) eu ........... in fata mea este Vio C-tinescu /GL cu HYMER de GL....
La poza alb / negru e Dragos Marin /PH.
La salcie in dreapta e Vio Grosu / CT Cernavoda.
Apoi dupa postarea lui Nelu Predonu ai bagat Opel Astra argintiu cu Dethlefs care e Nelu Isdraila GL in ambele poze .. .
mai departe Sibiceanu cu Loganul ... pe autostrada la postarea lui Romeo S si gasca de acolo cu Piciu Dunga cred .... & company si ceilalti din Berceni inclusiv loganul lui Rosu..... care e Romeo.
Doar la Duster-ul alb nu-mi dau seama exact cine e dar e cunoscut RHC -ul chiar f.cunoscut si Sprite englezoaica...
AM ghicit?
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Aoleu, mă neneee! Dar ce colegi harnici și rapizi mai am!
Așa îmi place!
Ce repede evoluează acest topic! Haideți, dragi colegi, să-l ținem la turație maximă :) .
Scoateți de la naftalină pozele!
Foarte bună/ frumoasă ideea: „Colegi în trafic (foto)! Felicitări!
Foarte frumoase instantaneele colegilor!
Mai așteptăm și alte noutăți.
Mă bucur să o văd, din nou, pe acest forum, pe surioara rulotei mele!
Să vă spun care colegi erau în fotografia mea ... și unde.
Din spate în față: Alin Rus, Robert Miron și Ionuț Irimia!
Toți, băieți de nota 10! :)
Ne întorceam de la Camping Ursuleț, de la Ceahlău.
Doamna Violeta Popa, vă mulțumesc pentru clipele minunate pe care le-am petrecut acolo, toți, împreună!
Foarte des îmi amintesc de acele momente de aur, unice!