Forum dedicat membrilor fondatori

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Re: Forum dedicat membrilor fondatori

Mesaj de Rusu Mihail »

GABI iti raspund si apoi o sa inchid discutia..

Nu am tras si nu trag pe nimeni de urechi, dar daca ai repetat afirmatia ca " nu doresc refacerea contului " si " nu ai solicitat acest lucru in acest timp " inseamna ca problema e rezolvata.
Eu personal, am scris si repet ca v-am apreciat pentru ceea ce ati facut pentru Club si voi sustine in fata oricui meritul lui Vali Mocanu cu care eu unul nu ma pot certa ca n-am de ce.
Putin CIRC s-a facut, este suficient si o sa INCHID Topicul pentru ca asa simt. E vorba de imaginea pe care si-o fac cei noi sau cei care vor sa intre intr-o casa noua si vad " divergente "..
Lucrurile sint simple, daca vre-o data Vali doreste sa revina intre noi, E BINE PRIMIT ! Deasemeni, personal, astept sa ne gasim undeva sa va vad feciorul si sa mai stam la o berica :)
Deocamdata toate aceste probleme, le vom dezbate IN BUCATARIA NOASTRA -si NU PUBLIC- pentru BINELE CLUBULUI. Stiu DE CE afirm asta si imi asum raspunderea sa inchid topicul !
"Batalia si Razboiul" cu care ai inchis postarea NU AR TREBUI SA FACA PARTE din lumea noastra, a rulotistilor.. parca asa am discutat in 2006 ...

Multumesc pentru intelegere si SA TRECEM LA EXCURSII pentru ca de asta am facut CLUBUL :)

Imagine

.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Încuiat