Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
In acest weekend noi mergem la Gura Diham. Pentru 1 Decembrie, cred ca poate fi luata in calcul si aceasta locatie. Voi lua ceva informatii legate de posibilitatea de a ne intalni acolo, de la proprietarul cabanei.
Incerc sa raspund fiecaruia cu mentiunea ca aceasta este doar opinia mea :
@ Sandu Matei - asa cum a scris si colegu' Niki , doar daca nu au loc in salon mai mult de 60 de pers. e clar ca nu putem accepta mai mult de 30 de echipaje , deci este logic ca vor avea propritate membrii asociati .
NU are rost sa cautam un restaurant cu 100 de locuri sau 150 pt ca la Darmanesti anu' trecut de 1 dec , au fost 11 rulote + 10 familii la Soimul ,ori ca sa ne complicam sa inchiriem cort mare , etc ... nu are rost ...
@Niki - la fel ca si tine eu doresc sa las rulota la locatia unde vom face 1 dec pt a merge la munte in dec - ian , sau pt a participa si la un eventual revelion care s-ar putea face ...
Am luat in calcul si Cheia numai ca trebuie sa vedem exact cam cati suntem si sa aflam de la proprietari tariful de meniu care ar trebui sa fie pana in 50 ron ( sambata seara ) si tariful la cazare pt cei ce doresc a veni la camera ... asteptam un raspuns zilele astea ...
La rulote tariful ar fi 25 + 10 curent pt cotizanti .si 35 + 10 curent (necotizanti ) , sau mai bine ar fi sa scrie Rusu !
@Radu Pascu - domnisoara de la Darste ma paseaza la acel manager care si mie si lui C Curelea ne-a zis scurt si acum 2 luni . 80 ron /zi de rulota , cu observatia ca e deschis doar vara campingul ... sa zicem ca il deschideau special pt noi ... dar vor acest tarif si nu am ce le promite pt 2 nopti .... ce sa le promit ....ca venim 50 de rulote??
@P. Horatiu - locatia Pasarea este buna si este gratuita , insa cu conditii off camping , fara curent si apa.. cu apa hai za zicem ca o rezolvam , dar e mai mult pt Bucuresteni si ar fi un dezavantaj pt colegii din tara care asteapta sa anuntam aceasta intalnire undeva in centrul tarii pe la munte sau zona Brasov cum scria mai sus si colegu' Radu Pascu .
Oricum la cat e de munca aici la Pasarea la tuns iarba nu incap mai mult de 15 rulote acum , ori la munca si la tuns iarba nu se inghesuie nimeni sa vina sa ajute ( vezi propunerea pt acest wekend 13-15 /09)
@Gabi Dragomir - incap la Cheia max 17 echipaje iar la camere intra inca 20-22 pers , deci ar fi in formatie completa cabana + aceste rulote , asta ca sa avem acces in salon vineri gratuit si sambata contra acelei cine pe care speram noi s-o scoatem pana in 50 ron ( apertitiv , friptura , garnitura , salata , cafea ) + mai luam noi un tort la cheta .
@Sibiceanu - inca nu se voteaza propunerm locatii si comparam conditi , tarife , etc .
@Bogdan Ionita -var 1 - Darmanesti deja a mai fost si anu' trecut si nu au venit decat 10 la camera + 10 la rulota ( are toalete in ext )
var 2 - Pensiunea Rasnov se pare ca va fi ocupata anu' asta ( NU ARE Toaleta ext ) si nu permite accesul la wc decat celor cazati la Pensiune .
var 3 - Cheia - ramane sa vedem daca suntem ok cu un max de 50 de persoane + ceva copii ( ARE toaleta si ext, permite si
accesul in cabana ) , dar nu stim inca tarifele exacte.
var 4- Pensiunea Cheile Rasnoavei - in ce conditii si la ce pret .. ramane sa aflam de la tine in urmatoarele zile ( nu are toaleta ext , dar va avea pe viitor , la anu' ) Se pare inca ca se face un foisor in zona de campare .
@Zaharia M - unde la Plaiu Foii in ce conditii si la ce tarif ? la care restaurant ? Locul de campare este delimitat? Au in ext. o toaleta ceva ?
@Nelu P. - la Valea Cerbului - Busteni , ar fi 10 ron de rulota in conditii of , cazarea la Gura Diham e 100 ron la camera , cina ramane sa vb tu in wekend cu doamna Lili sau cu dl Luca.
Toalete eco in acea perioada nu mai sunt acolo . WC ext nici nu se pune problema pt. ca nu se campeaza langa cabana Gura Diham .
Curent nu e deloc , dar multi prefera conditii of si chiar sunt incantati de astfeld e intalniri .
Aici ar fi un avantaj al tarifului la campare si al numarului nelimitat de rulote care pot participa , ba mai mult decat atat , nu e cazul sa vina neaparat toata lumea la cina , pt ca nu ni se mai ofera salon pt socializare etc.. in seara de vineri si nici nu e in curtea unei pensiuni ca in celelalte cazuri .
@Doru Bodeanu - avem sanse mari daca organizam la mare sa vina decat 3-4 echipaje ...
Ar mai fi si Camping Vampire Bran , care poate fi negociat in caz ca exsita interes... Aici ar fi si acces la toaleta si la acea terasa ... foisor.
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Majoritatea vrem sa facem iesiri in limita a 200-250 km, acesta este motivul pentru care anul trecut au fost putini la Darmanesti, altii au ales sa mearga mai aproape,daca se alege o locatie in zona Brasov este convenabil si pt bucuresteni si pt cei din zona Moldovei si nu numai, intalnirea de 1 decembrie, fiind totusi inceputul iernii ,sunt temperaturi mai blande in jur de -5/-10 grade maxim noaptea, ceea ce este ideal sa participe noii colegi intrati anul acesta pe forum si recomand aceasta intalnire pentru cei care nu au iesit iarna pana acum si ar trebui incurajati intr-un fel,varianta Cheia ramane back-up ca ultima varianta daca prin absurd nu sunt "pacienti" , eu pledez catre o locatie care ar permite si petrecerea revelionului implicit pentru parcarea rulotei de la 1 dec pana de revelion acolo.
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
Pensiunea Cheile Rasnoavei din pacate iese din discutie. Desigur , cine doreste sa campeze permanent la aceasta locatie poate contacta proprietarii. Pentru sezonul viitor se pare ca vom putea campa aici si in sistem camping , adica plata la zi.
Am revenit acasa si deja am alt timp la dispozitie. Am citit tot ce s-a scris, incerc pe scurt sa-mi prezint parerea strict personala. In final, e dificil de a gasi o locatie perfecta iarna
Personal, imi place ideea cu Cheia in minicamping, dar tot eu spun clar ca locul este mic, de maxim 12-14 rulote. Cu Cabana se rezolva e ok, ne putem baza pe o cifra de 25 familii.
Problema este daca ne stringem 25 de familii. Multi iarna nu ies cu rulotele, altii prefera la gura sobei. Un factor decisiv este vremea. Daca e frumos cifra poate creste semnificativ
Dupa cum vedeti in toate excursiile, majoritari prezenti la activitati sint rulotistii din Muntenia, Moldova si centrul tarii. Este grea o participare la intilnire pt cei din N-V sau din S-V
Personal ma gindesc si la Hotelul Nicoltana din Cheia. In curtea acestuia, se poate face usor o dezapezire in caz de.. Aici ar putea incapea peste 12-14 rulote daca le parcam ordonat
Cazarea ok nu mai zic de restaurant care este superelegant. Nu se pune problema accesului la wc sau altele.. Fiind situat central, se pot face diverse excursii, plimbari cu sania, etc.
Nu se pune problema preturilor de pe site, pentru ca pot discuta direct cu patronul si contabila hotelului cu care ma cunosc destul de bine.
PS : O locatie buna, ar fi si la Hotel Zaganu - este mult mai mai retras, in capatul statiunii, conditii bune, ramine in discutie, la alegere..
Deci, luati in calcul si aceasta varianta :)
In urma comunicarii pe care am avut-o la tel si pe mail cu dna LIliana si cu DL LUCA - mai exact cu cei de la GURA Diham , Valea Cerbului , Busteni , jud. Prahova va comunic tarifele propuse de acestia pt. cina festiva in cadrul restaurantului rustic " Gura Diham " .
MAi ramane sa vedem ce a vb si Nelu Predonu care a fost personal acolo in acest wekend 13-15 sept.
VARIANTE CINA FESTIVA
PE TERASA
FOC DE TABARA
FRIGARUIE ASORTATA 75 GR. 6,50
CHIFLA 1 BUC. 0,70
IN SALA
GUSTARE
SLANINUTA DE CASA AFUMATA 50 GR. 2,50
BRANZA TELEMEA DE OI 40 GR. 4,00
BRANZA DE BURDUF 40 GR. 2,00
TELEMEA DE BIVOLITA 40 GR. 2,80
ZACUSCA DE LEGUME 50 GR. 2,00
TOBA 50 GR. 3,50
LEBAR 50 GR. 2,50
JUMARI 30 GR. 1,80
CEAPA ROSIE 50 GR. 1,00
ROSIE NATUR 50 GR. 1,10
CAFEA NATURALA MICA CU LAPTE 4,00
MUSCHI TARANESC DE PORC AFUMAT LA GR. 55 GR. 8,20
PULPE DE PUI DEZOSATA LA GRATAR 75 GR. 6,00
CARTOFI PRAJITI 150 GR. 4,00
SALATA ASORTATA DE IARNA 7,00
PAINE 3 BUC. 2,10
APA MINERALA 0,5L 2 ST. 7,00
PAPANASI CU DULCEATA 10,00
BAUTURA DE LA CLIENT TOTAL 78,70
VARIANTA II
GUSTARE
IN SALA
BARCUTA DE SOMON CU ICRE NEGRE 1 buc 4.5
RULADA DE PUI CU LEGUME 40 g 3.5
EVANTAI DIN SALAM DE SIBIU 30 g 3
RULADA DE PORC CU CIUPERCI 40 g 3.5
TARTINA CU RICOTA SI PIURE DE CASTANE 1 buc 3.5
TORT DOBOS 30 g 3
ROSIE UMPLUTA CU LIPTAUER 70 / 70 g 4
BAGHETA DE CASCAVAL INVELITA IN PROSCIUTO 60/30 g 4.5
TURNULET DE CASTRAVETE 50 g 1.1
CAFEA NATURALA MICA 3
FILE DE SALAU CU ROZMARIN GARNISIT CU LEGUME ASORTATE 21
SI LAMAIE IN PANZA 120 / 150 /50 g
RULADA DE CURCAN ACOMPANIATA DE COTLET DE PORC SCALDATE 21.5
IN SOS DE FRUCTE DE PADURE CU CARTOFI NOISSETTE 70 / 90 / 150 g
SALATA DE CASTRAVETI LA SARAMURA 225 g 5
CAFEA NATURALA MICA 3
PAINEA CASEI 2.1 TOTAL : 86.2
DE LA CLIENT: TORT, BAUTURA;SUC;FRUCTE
pt cazare se propune
O F E R T A
COMPLEXUL TURISTIC GURA DIHAM(3 STELE) situat la o altitudine de 982m,la aproximativ 4,2 km fata de DN1, aduce intreg confortul si toate utilitatile impuse de standardele categoriei si beneficiaza de un cadru natural deosebit,invaluit in liniste.
Pentru cazare va punem la dispozitie 33 de camere,duble,la Complexul Gura Diham,dispuse pe parter si doua etaje,decorate in stil diferit,dotate cu televizor,cablu tv,minibar,internet gratuit wireless si 11 camere duble la Pensiunea Bradet din Busteni(4 stele).Camerele au bai proprii, beneficiaza de caldura, apa calda non-stop.
Complexul are si restaurant amenajat pe 3 nivele,cu o capacitate de 250 locuri in salonul de fumatori si 50 locuri in salonul nefumatori,care poate fi descris prin doua cuvinte:RUSTIC ABSOLUT si o terasa cu 30 locuri cu gratar amenajat si protap pe baza de moara de apa,toate acestea vin in completarea pachetului de servicii, impreuna cu cadrul minunat al naturii facand sejurul turistilor si al celor care organizeaza diferite evenimente cat mai placut.Restaurantul dispune de o excelenta bucatarie romaneasca si internationala unde se pot servi delicioase bucate traditionale romanesti si meniuri vanatoresti.La cerea clientilor se organizeaza mese festive,cu program de muzica populara si artistic,DJ si foc de tabara.
Hotelul este dotat cu sala de conferinte multifunctionala, care a fost amenajata modern si dotata complet cu laptop,videoproiector,calculatore cuplate la internet,flipchart,ecran de proiectie, birou de secretariat si spatiu amenajat pentru coffe break. Capacitatea maxima este de100 locuri si este usor adaptabila la orice tipuri de evenimente:
cursuri, simpozioane, conferinte, receptii, inaugurari sau diferite evenimente culturale.
Pentru relaxare turistii pot beneficia de minicentrul SPA-sauna;cada cu hidromasaj;sala fitness si masaj.
In cadrul complexului nostru exista si spatiu in care se permite camparea rulotelor dotat cu curent electric.
Pentru organizarea evenimentului din data de 30.11.2013,va propunem urmatorul pachet de servicii:
-Campare rulota = 30 lei/rulota/noapte
CAZARE
-Camera dubla = 100 lei/noapte
-Camera single = 80 lei/noapte
MASA
-Cina festiva = 75-90 lei/pers.
Tarifele includ TVA.
In speranta unei bune colaborari va multumin si asteptam sa ne contactati.
ADMINISTRATOR,
LUCA IOAN
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
In plus fata de ce ai precizat tu Ciprian legat de Gura Diham, cei de acolo au mentionat ca vor dezapezi parcarea cabanei, zona necesara camparii functie de numarul de echipaje prezent la intalnire si vor asigura conectarea rulotelor la reteaua electrica a cabanei. Deasemenea vor permite consumul bauturilor procurate din afara locatiei pe parcursul mesei festive.
Exista un salon restaurant la intrarea in cabana care poate gazdui un numar de 70 persoane. Cred ca acesta ar fi suficient pentru noi in situatia in care locatia intruneste sufragiul membrilor Clubrv.
Cateva imagini cu locatia:
Fişierul ataşat Gura-Diham-1.jpg nu mai este disponibil
Fişierul ataşat Gura-Diham-2.jpg nu mai este disponibil
Fişierul ataşat Gura-Diham-3.jpg nu mai este disponibil
Fişierul ataşat Gura-Diham-4.jpg nu mai este disponibil
Fişierul ataşat Gura-Diham-5.jpg nu mai este disponibil
Gura-Diham-1.jpg (98.04 KiB) Vizualizat de 2616 ori
Personal, tarifele comunicate mi se par peste tot ce s-a practicat la astfel de intalniri pana acum. Poate daca s-ar mai discuta aceste preturi, am putea lua in calcul aceasta locatie pentru 1 Decembrie.
Vad ca lui Rusu ii este frica sa nu-i ardem din nou gardul ...
Atunci de ce nu la mare, pe 1 decembrie tocmai incepe sezonul, campinguri cate vreti. Mie imi place la Key West RV Park.
vezi http://goflorida.about.com/gi/o.htm?zi= ... round.com/
Si daca nu v-o place sa nu-mi ziceti...
Lasand gluma la o parte si mie mi se pare GURA DIHAM DE LUAT IN SEAMA. Numai patronul de acolo sa ne ia in seama. Locatia este permanent aglomerata, La prima vedere mancarea este ceva mai scumpa , dar si de trei ori mai multa si mai buna decat ce am avut pana acum. Numai loc de campare sa fie, caci ma indoiesc ca ne vor da noua parcarea in acel week end. Doresc succes celui care va incerca negocierea cu cel de la Gura Diham.
Si noua ne place locatia + oferta de la Gura Diham. Nu cred ca cei 30 lei fata de 50 cum am fost obisnuiti, ar fi un mare impediment. Nu suna rau. Poate ca trebuie privita mai simplu :
PE TERASA
1 ANTREU : LA FOC DE TABARA - O FRIGARUIE ASORTATA 75 GR + CHIFLA 1 BUC
IN SALA
2 GUSTARE
SLANINUTA DE CASA AFUMATA + BRANZA TELEMEA DE OI + BRANZA DE BURDUF + TELEMEA DE BIVOLITA +
ZACUSCA DE LEGUME + TOBA + LEBAR + JUMARI + CEAPA ROSIE + ROSIE NATUR
CAFEA NATURALA MICA CU LAPTE
3 FRIPTURA : MUSCHI TARANESC DE PORC AFUMAT LA GR. + PULPE DE PUI DEZOSATA LA GRATAR + CARTOFI PRAJITI
SALATA ASORTATA DE IARNA + PAINE 3 BUC.
APA MINERALA 0,5L 2 STICLE
4 DESERT : PAPANASI CU DULCEATA
BAUTURA DE LA CLIENT ( ! )
TOTAL 78,70LEI
Trebuie sa intelegem ca oricare comerciant vrea sa aibe in final un anume profit si zic asta din cunostinta de cauza. Cu ceea ce ne-am intilnit la Laguna, e ceva mai greu de gasit..
Ginditi-va ca pe linga pretul mincarii si preparare, mai apar si alte cheltuieli ce nu-s trecute decit in agenda omului. Daca cineva gaseste alta oferta asemanatoare cu 50 lei e ok :)
Si la Cheia am discutat cu noii administratori, care deasemeni au pregatit un pachet complet pentru 1 Dec. Nu cred ca daca noi am avea o anume locatie, am face munca voluntara
Deci in concluzie, noua ne place oferta cu parcare curatata , cu foc de tabara, curent asigurat, frigaruie, cina completa bogata si cu acceptarea bauturilor noastre in incinta omului.
De exemplu mi-ar place daca s-ar putea ajunge la o cifra rotunda de 70 lei masa / persoana, ca in final cele doua zile sa coste 200 lei/ familie, ceea ar suna ok cred eu, e o parere.
Repet : Daca cineva din noi, gaseste acelasi meniu si cu aceleasi conditii, adica o oferta la un pret mai mic, acolo mergem.. Nu-i nimic batut in cuie, aici doar ne dam cu parerea...
Avand in vedere ca vor fi probabil echipaje si cu copii in componenta, poate ar trebui discutat si cerut un pret pentru un meniu/copil la un pret substantial redus, asa cum s-a practicat la Laguna.