Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Multumesc pentru raspuns. Cred ca asa o sa facem. Plus ca daca le cumpar online vom fi obligati sa ajungem acolo in ziua stabilita, pe cand asa, avem libertatea sa campam unde si cat dorim. Multumesc si pentru ideea cu celalalt parc de distractii. Cred ca va ramane pe anul viitor , anul acesta ne limitam la Legoland si Europa Park.
Salut , sincer chiar daca stiu ca sunt avantaje cu rezervarea online eu tot asa procedez ...rezerv direct la fata locului cand ajung . Ideea de a fi constrans de o zi anume se contrazice cu ideea de rulotist liber . Cat despre camping pot sa iti zic ca este relativ mic amplasat chiar in spatele parcului cu acces direct , fara umbra dar curat si linistit ca orunde in Germania . Loc cred ca gasesti chiar si in sezon pentru ca acolo se merge strict pentru parc si de aceea e miscare zinica . Parcul e ok pentru copii de pana in 10 ani dar Europa Park e nr 1 pentru toate varstele . In Europa Park ai camping super frumos cu specific indian / caw boy unde accesul si plata se face automat la bariera cu plata la ora sau zi intreaga . Exista un trenulet frumusel si gratis care face legatura intre camping si intrare . In oricare din parcuri poti plati suplimentar o taxa si nu mai stai la cozile acelea foarte mari, intri in fata pe o alta usa dar e foarte foarte obositor sa te dai toata ziua in toate cele . Aceasta taxa este valabila numai 1 zi chiar daca ai bilete pentru 2-3 zile dar merita daca esti pe viteza inainte , daca nu ...rabdare si apa multa .daca vrei si un top al parcurilor vizitate din punctul de vedere al unei familii cu 2 copii de 12 si 16 ani avem :
1 Europa Park
2 Gardaland
3 Mirabilandia
4 Legoland
5 Disneyland
6 Prater (din cauza ca plata se face la fiecare punct si cheltuielile sunt maricele la sfarsit de zi , dar parcul este frumusel )
Distractie placuta va dorim
Mihai Pop
Rulota Fendt Platin (an fabricatie 2000)+ VW Touareg V6 TDI
Tel : 0727.841.467
Email: popmihaitmga@icloud.com
Din propria experianta iti spun (am scis la momentul respectiv si aici pe forum) nu am gasit loc in acel camping al parcului Legoland, a trebuit sa stam in fata campingului, pur si simplu in strada, DAR platind 15/Euro/Zi, alta solutie nu am avut...
Rulota - Fendt Bianco 435 (2017)
Dezmembrari Auto - Dez.ro
Multumesc pentru raspunsuri. Cred ca cel mai bine ar fi sa nu fac rezervare tocmai ca sa simt libertatea pe care o oferta rulota insa ma gandesc ca as putea sa dau un telefon cu o zi inainte de a merge catre campingul respectiv sa ma interesez macar daca au locuri libere sa nu am vreo surpriza.
Concedii placute va doresc si sper sa revin cu poze si ceva detalii din primul nostru concediu cu rulota.
Toate cele bune si multumesc inca o data pentru sfaturi
Salutari.
O sa plec si eu in curand la Europa Park, si mă interesează campingul ce apartine de Park, pentru mă decide daca merita sa merg la acesta sau la un camping in apropiere. Daca cineva care a fost pe acolo îmi poate spune mai multe detalii, îi mulțumesc anticipat.