Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Am gasit un rezervor gpl de 60 litri cu montaj care include valva de alimentare noua la pretul de 300 lei cu montaj inclus si fotografiile cu munca de astazi
Va salut!
Si eu am aceeasi "pasarica": transformarea unui van in camper. Este vorba de un Renault Master, L3H3 (adica varianta cea mai lunga si cea mai inalta).
Daca nu derajez, as posta tot aici, sa fcem eventual schimb de experienta.
Spor la treaba!
Aveti acelasi tip de lucrare deci este indicat sa nu deschideti alt topic. Puteti posta aici si arata-ne realizarile tale prin fotografii si explicatii scrise.
Si dupa 3 luni de munca va arat rezultatul final.
baia
Astept citeva comentarii chiar si critici constructive.
frigider mare cu congelator merge 12v/220v
al doilea pat
tv si ac
garajul cu rezervorul de apa curata
boilerul si soba
si exteriorul
Bravo bravo bravo de 3 ori bravo ! Lucrarea artistica ! Jos palaria, la spatiu n-aveti treaba..
Mai trebuie o treapta ( scarita ) de aluminiu deaspra trumei si sa mai micsorati frigiderul :)
Puneti si ceva poze de pe partea dreapta, cu usa, dupa care sa va pregatiti de prima iesire ..
Aveti ce uda ...Felicitari !
Cheltuielile cu aproximatie 7500 e fara manopera.
Multumesc pe aceasta cale domnului Peti si domnisoarei Roxana de la Exis pt ajutorul dat in procurarea unor materiale .