Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum, precum si regulile sectiunii BURSA !!!
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
buna ziua.ma poate ajuta cineva cu un sfat de unde pot procura 7m de keder textil s-au cum i-o zice in termeni tehnici,cred ca poza explica ce vreau.http://www.fritz-berger.de/fbonline/__s ... detail.jsf multumesc mult
de la mine se poate cumpara,de procurat mai putin....
stiu ca e mult mai i eftina este marfa procurata,dar noi avem doar varianta mai scumpa ,cel ce se vinde....
Care o fi diferenta intre "a cumpara" si "a procura"?
Poate dupa procurare te poti astepta sa vina procurorii?
Aici Peti ai fost tare, l-ai taxat pe om. Da nu uita ca inca mai avem unii dintre noi teama ca nu vom gasi, asa ca pe timpuri cand chiar ca nu gaseai nimic decat prin procurare..., adica apeland la o relatie... e, heee... ce vremuri.
Scuze daca am fost off pana acum.
Am un WC complet SH tethford daca exista interes ma uit pe ce parte e si discutam. Si eu l-am cumparat sa dotez o fosta rulota dar am vandut-o inainte de dotare.
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
trebuie sa mentionezi,plina sau goala?
pretul este altul.! daca e plina se plateste si aquakemul ce se gaseste in rezervor ....
eu cred ca trebuie sa glumim,ca fara gluma e rau de tot !
da ,asa e,la noi la dej,totul se procura din fosta cfch ....incepand de la hartia igenica evident,la dej nici nu se gasea in pravalie,toata lumea stia ca sa procura din cch...pana la becuri,sau robinete,...
probabil si respectivul a avut simtul umorului cand a spus ca vrea sa procure....