Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Cu 20 de ani in urma si eu tot asa am spus...
"Nu trebuie sa ne fie frica de fortarea picioarelor de calare pentru ca nu sunt asa sensibile cum cred unii" si... acel surub, lung, actionat de coarba, cu ajutorul caruia ridici si cobori piciorul stabilizatorului s-a indoit. Dar toate s-au indoit. Pe atunci nici nu aveam cu cine ma sfatui. Deci nu au nici o legatura cu podeaua, cum bine ati vazut si la rulota dumneavoastra.
Rolul celor patru picioare de stabilizare este de a orizontaliza rulota (pe lungime) si de a va asigura atunci cand va intoarceti noaptea de pe o parte pe alta sa nu-i treziti pe toti. Mai ales nevasta. Copiii de regula dorm bustean.
Rolul nivelatoarelor este de a va orizontaliza rulota (pe latime) cand sunteti in panta sau nimeriti cu o roata o groapa si aveti o diferenta mare de nivel intre o roata si alta.
Dar fiecare face cum are incredere in "fortele" proprii ! :roll:
Problema apare daca vrei sa instalezi cortul, care va ramane in aer. In dotarea rulotei am inclus si o cazma ( ca doar am facut armata :D ), si roata din deal o bag in "transeu", ca e mai sigur asa :lol: