topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Camping Dunav: pretul de lista per zi, pentru 2 adulti + 2 copii + rulota + masina + curent electric a fost de 2700 dinari, la care am primit o reducere in baza cardului FICC si pretul a coborat la 2500 dinari.
2500 dinari inseamna vreo 98 ron sau 22 euro, la cursul de azi.
Plata am facut-o mixt: dinari + card; Domnii de la receptie au avut amabilitatea sa ma scape de toti dinarii pe care-i aveam scosi numerar si am platit doar diferenta cu cardul. Foarte bine asa, altfel cine stie cand scapam de dinarii respectivi.
ieri am trimis formularul electronic de rezervare la camping viena sud. azi am primit raspuns ca nu poate sa imi faca rezervarea in perioada pe care o doresc eu:
After making a final check on availability, we regret to inform you that we are unable to accept your booking request No. 2072550
Your online payment has not been processed.
It is not possible to make a reservation for the requested time period. Best regards, Camping Wien Süd
Sa inteleg din asta ca nu au locuri?
Ce ma sfatuiti sa fac in cazul asta? sa ma duc oricum sau sa mai incerc pe la alte campinguri de pe langa viena?
De 2 zile m-am intors din campingul Viena Sud si sunt locuri fara probleme, am platit 32 euro pt 2 adulti si un copil de 13 ani.
Pt ce perioada ai vrut sa rezervi?
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
pt weekendul asta, adica de sambata pana luni. am dat telefon si mi-au zis ca in aceasta perioada nu se fac rezervari si sa vin direct si vad daca au locuri :?:
SI eu am fost plecat pe traseu acesta si ce va pot spune ca :champing Haller din Budapesta este putin inghesuit dar este cel mai curat si are avantajul ca este in centru. In Austria eu am stat in Wien Sud si aici mi-au facut reducere pe baza cardului, 29 Eu pe zi pentru 3 adulti,caravana si curent. In Salzburg nu mai stiu unde am stat. Am uitat. Dar am notat totul. In Milano am stat off champing intr-o parcare unde am platit 20 eu pe 48 ore. Undeva linga stadion si hipodrom. In Pisa am parcat masina undeva si am mers de am vizitat turnu si imprejurimile. In Roma am fost campat la champing Sewan Hills Village. Aici mi-au facut o reducere pe familie 22Eu pe zi si este un champing foarte frumos, cu piscina, cu multi pomi, multa verdeata, si pune la dispozitie microbuz (la 30 minute ) care face transportul pana la gara. De la gara cateva statii cu trenu si pe urma metroul. In Venetia am stat la champing Silva si am fost taxat cu 45 eu pe zi. Si aici este multa verdeata si multa umbra. Pentru a vizita Venetia am cumparat cartele cu 22 Eu pentru 12 ore. Cu aceste cartele poti merge cu autobuzu, vaporu si cu vaporetu. La intoarcere eu am venit prin Croatia, Ungaria si Arad acasa. In italia am platit foarte mult autobanda, motorina este mult mai scumpa ca in Austria si Croatia. Deci la iesirea din Austria am facut plinul si am pus si in 2 canistre. La plecarea din Italia am calculat in asa fel sa nu am multa motorina in rezervor si am alimentat in Croatia.
Sa auzim numai de bine.
Dan Ciupuliga
0724235372
OPEL ASTRA H, 1900 CM, 150CP +Hobby 400 10C
pana la urma o sa dorm o noapte la Turnu la niste prieteni apoi as vrfea sa ajung direct la viena sud. oare pot ajunge daca plec dimineata din turnu pana la viena sud in timp rezonabil? am rulota nu camper
Se poate, in Viena Sud dupa ora 18 nu mai este nimeni la receptie; intri, alegi locul si platesti a doua zi. Daca gasesti posrta inchisa sa nu te sperii ca e descuiata.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Eu personal n-as putea; De la "Turnu" (de Brasov) pana in Viena sunt 872 km. Din Sibiu pana in Nadlac eu fac vreo 4 ore (cu sau fara rulota, e mult drum cu o singura banda pe sens, multe localitati, asta e). Din Nadlac mai sunt vreo 460 de km, din care vreo 430 pe autostrada; Eu pe autostrada cu rulota dupa mine activez cruise-control, pun 100-110 km/h, si merg... chiar si asa cu greu ating o medie orara de 90 km/h pe autostrada, nu se merge constant, mai ales daca-i trafic mare. Chiar asa, daca-i trafic mare risti sa ramai pe banda de camioane, cu viteza camioanelor, adica 80-90. Ca sa revin la socoteala, 460 km cu o medie de 90 km/h inseamna 5-6 ore, in practica mai mult. Adunate unele cu altele deplasarea inseamna 11-12 ore, in functie de trafic si atelaj... cum spuneam, eu n-as putea :(
Socotelile astea sunt facute asa, la vitezele mele de deplasare. Ilegale toate, adica peste limita superioara de viteza pentru deplasarea cu rulota, in toate tarile si pe toate drumurile (Romania, Ungaria, Austria) :(
Toni Conecini scrie:pana la urma o sa dorm o noapte la Turnu la niste prieteni apoi as vrfea sa ajung direct la viena sud. oare pot ajunge daca plec dimineata din turnu pana la viena sud in timp rezonabil? am rulota nu camper
In mod normal ai timp suficient sa parcurgi aceasta distanta. Gandeste-te ca vei merge 90% din traseu pe autostrazi.
Eu, acum trei saptamani am facut traseul: Buc. - Orsova - Moldova Noua - Timisoara - Mako - Budapesta - Viena - Linz, dintr-una, ce-i drept, cu camperul. As mai fi mers pana la Salzburg, dar datorita vantului puternic din fata care imi lasa senzatia ca mai are putin si-mi deschide trapele, am decis sa trag pe dreapta la somn.
De la Turnu, ai cateva zeci de km si te urci pe autostrada, iar de acolo ... alaturi de cea mai boscorodita femeie din Romania - Ioana, rabdare si tutun (daca fumezi) ajungi la Viena fara nici un fel de probleme intr-un timp rezonabil.
@Cosmin Prund
Cred ca Toni s-a referit la Turnu - punctul de granita cu Ungaria. Eu din acea localitate m-am referit ca va ajunge fara probleme la Viena.