Sanctiuni membru forum ..sau membru cotizant ?!

Nemultumiri legate de activitatea pe forum
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Re: Sanctiuni membru forum ..sau membru cotizant ?!

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Postez si eu un mesaj de la unul din cei banati:

"Chiar daca eu sunt auto-banat , as vrea sa vad daca va raspunde cineva de umflarea publica a muschilor cetateanului care o operat banarea lui Marius Beldiman si a lui Sandu Matei !!! De cand un membru oarecare detine parolele forumului si isi permite sa le foloseasca discretionar ??? Cine dintre moderatorii oficiali sau administratorul forumului isi va asuma acest derapaj grosolan ???"
Este vorba de @Steriopol
Si eu am reportat mesajul cu banarea facuta de @Serban, dar vad ca moderatorii sau adminii nu au raspuns.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu »

Cei trei membrii forum au fost debanati. Dintr-o grava eroare, exces de zel, si depasirea atributiunilor cei trei au fost banati. Eu personal ma simt jignit de atitudinea d-lui Serban M Marian care a abuzat de functia de administrator a fiului sau, a facut abstractie de moderatori ( de mine) si a facut banarile. Eu ca moderator consider acest lucru o incalcare a regulamentului si insulta la adresa mea si sanctionaez pe Serban M Marian cu avertisment.
Cristian Steriopol
Membru forum
18

Mesaj de Cristian Steriopol »

Domnule Grosu
Hotararea mea de a cere banarea pe acest forum e definitiva !!! Eu nu ma joc cu cuvintele , nici cu deciziile mele !!!
Va multumesc !
Zile bune !
@cristians tel. 0245222086 ; 0760691892
Dacia 1310 + Caravelair Brasilia 365
Nelu Predonu
Membru forum
12
Oras: Manolache - Ilfov
Data nasterii: 21 Iul 1959

Mesaj de Nelu Predonu »

Domnule Steriopol, dumneavoastra puteti solicita stergerea contului de pe acest forum. Exista un topic special pentru astfel de cereri:

viewtopic.php?f=92&t=2355

Motive sa fiti banat nu exista.
mail: npredonu@gmail.com
Telefon: 0722.216.683
Campervan: Clever Runner 2021
Sorin Priboi
Membru forum
15
Oras: Craiova
Data nasterii: 12 Ian 1978

Mesaj de Sorin Priboi »

Nu stiu si nu inteleg de ce o mana de oamenii, in loc sa se ajute, sa construiasca ceva impreuna si sa fie o comunitate bine inchegata si unita de aceleasi teluri si idealuri, stau si se cearta si se insulta, se baneaza si cauta nod in papura.
Sunt membru si pe alte forumuri, si pe acolo se mai cearta si mai apar discutii, dar nu ca pe acesta.Oameni buni,sa faci rau e usor, mai greu este sa faci bine. SI SA IERTI !
Cu stima,
Sorin Priboi
VW T4 Multivan 2.5 TDI + Buccaner 95
Tel:+0766/24 83 24
Sandu Matei

Mesaj de Sandu Matei »

Pun o intrebare in calitatea de ,,fost banat abuziv,,........EU 3 zile am fost privat in a sc pe forum(un drept al tuturor forumistilor)fara a mi se da o motivatie a banarii,cine plateste(moral) pt asta?
D-nul Predonu si Rusu,anul trecut cand am fost banat la fel de ciudat de Sandu Toma,spuneati ca tocmai asta trebui schimbat......,,moderarea inflexibila,, si ma indrumati sa fac demersuri(pt ca eram membru cotizant/platitor).......acum chiar daca am vb la telef.,nu ati luat nici o atitudine fata de aceste abuzuri.DE CE?daca va deranjeaza modul meu de a ma exprima DIRECT(asa cum am facuto si cand ati fost amenintat la telef)imi spuneti si ma retrag la ,,ciorba,,mea.Si mai cred ca nu M S ,NU a fost in spatele banarii mele,chiar daca el a abuzat de aceste privilegiu,.....dar TIMPUL va arata si asta.
Felicitari Domnului Grosu,ca membru CD pt atitudine luata.
Ciprian(CD),dupa discutia noastra telefonica,asteptam un punct de vedere din partea ta,direct sau privat............
D-nul Filip(CD) va credeam un om impartial si corect,dar nu am vazut implicare fata de abuzuri
D-na Violeta(CD),unde este respectul pe care il expuneti dupa fiecare postare?
........(CD)..............!!!(pt cine nu stie sa citeasca printre randuri,rusine pt varsta lor, celorlalti membrii CD)
mai multe discutam in privat la Laguna...........Sa ne vedem cu bine!
Cristian Nastase
Membru asociat
12
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 02 Feb 1968

Mesaj de Cristian Nastase »

@ Sorin Priboi si alti colegi care citesc pe forum .
Acesta este felul nostru de ROMANI, sa ne balacarim ,barfim ,invidiem ,dusmanim etc.
Cine DICLESTE engleza sa citeasca pe forumuri din alte tari si sa-mi spuna si mie unde mai gaseste cacaturi asemanatoare .
Am vazut ipotenti psihic pe alte forumuri care se bucura in micimea lor "ca a inceput iar scandal pe club RV "
Ce dracu aveti bai fratilor de impartit ,glorie , bani ,femei ..?
Au mancat impreuna ,s-au distrat ,unii s-au cuscrit ,nasit ,etc., si la scurt timp au refulat wc-urile din fiecare .
Eu am fost terfelit pe alt forum de "pretini " dupa care au inchis topicul ,ce trebuia sa fac ,sa-mi fac forum special sa ma justific (cui sa ma justific eu ... si ptr. ce ? )
Nu, nu am scris nimic ,sa nu dau satisfactie la indivizi care se balacesc din punct de vedere mental intre limitele judetului
Asa este au dreptate ,insel ,fur tv. alb - negru ,cabluri si trape vechi ... mai ramane sa spuna ca nereusitele sexuale ale unora sunt datorita mie, ca ma uit urat la ei (stiu ei care ... )
Mergeti distrativa ,socializati si nu va mai mancati de cur (rolul lui este sa elimine rezidurile )
Bucataru va ureaza distractie placuta tuturor colegilor din Club RV si ACCCR
P.S.- cititi si considerati cele mai sus mentionate un PAMFLET
Logan, Volvo,Grand Scenic, Fiat Ducato Pilote,
"Nici o masă fără peste" 🤘
Sandu Matei

Mesaj de Sandu Matei »

CRISTI(Bucataru)..........nota 10 cu coronita(ca tot este ziua coronitelor) pt ce ai spus...
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

La sedinta A.G.A. s-au discutat si diverse aspecte ale forumului ... de la atitudinea unor membrii pana la incidentele aparute .
S-a hotarat ( votat ) eliminarea permanenta de pe forum si din asociatie a celor care jignesc membrii CLUB RV sau asociatia in sine cu tot ce inseamna aceasta de la CD pana la alte actiuni , intalniri s.a.m.d.
IN acest scop s-a facut si o modificare in regulamentul forumului .

S-au discutat inclusiv de catre membrii CD si moderatori ultimele incidente aparute pe forum .
Dl. Marian M. Serban a facut o greseala sau abuz cum vreti sa-i spunem fapt pt. care a primit un avertisment si nu va mai interveni pe forum .

Pe forum intervin numai administratorii si moderatorii acestia fiind :
Stefan Serban , Constantin Curelea , Grosu Viorel si eu ( Lupu Ciprian ) .

P.S. Criticile sunt binevenite , dar facute in mod civilizat fara atacuri , acuzatii nefondate, jigniri .

Toate detaliile vor fi prinse in procesul verbal al sedintei AG care va fi publicat pe forum IN ZONA MEMBRILOR ASOCIATI .

La regulamentul forumului va aparea modificarea respectiva pe care am sa o evidentiez... acest regulament fiind vizibil oricarui utilizator care acceseaza forumul chiar si ca vizitator ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Iasmina Comancescu

Mesaj de Iasmina Comancescu »

Buna ziua ! Ce sanctiuni sunt prevazute pentru cei cu mai multe conturi pe acest forum ?
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Banare /eliminare, daca s-a facut acest lucru cu intentie si mai ales daca se scrie de pe 2 conturi in paralel.
Unii isi fac al-II-lea cont pt ca-si uita parola, exemplu Jean om vesel , VasiliuJEAN ,etc...
caz in care le stergem contul vechi , sau ii ajutam... pt ca nu toti se pricep la recuperarea parolei .
Se poate apela la un moderator sau daca sunt probleme de logare la admin.
Ne puteti da mesaje si in privat .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Iasmina Comancescu

Mesaj de Iasmina Comancescu »

Mi-a sarit in ochi sarbatoritul zilei cu cele doua conturi. Este si moderator pe un alt forum rulotistic deci nu intra la categoria enumerata de tine. :) Multumesc ptr raspunsul prompt.
Scrie răspuns