Exista cric pt rulote?

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Mult mai eficient pentru sasiul ALKO este un cric hidraulic de 2t (maxim 30RON) pe care sa il pui sub sasiu cat de aproape iti permite,dar si o bucata de dulap de lemn de 5cm grosime pentru a nu se afunda cricul daca esti pe teren moale.
Eu am incercat si merge ! Oricum in cele 3 gauri de pe sasiu in care se prinde amortizorul se poate prinde o piesa din cornier de 50-70mm si se poate plasa acolo cricul,dar despre asta mai discutam la Bran.
Samson
Orice problema are o rezolvare practica
nicu preda
Membru forum
16

Re: Exista cric pt rulote?

Mesaj de nicu preda »

Se poate folosi cu succes un cric hidraulic de maxim 2 tone cu care se ridica rulota in pozitie de repaus cu frana trasa sau legata direct la cirlig.
Pentru fixarea cu siguranta a cricului langa sasiu eu am facut o colivie metalica pe care am prinso cu o piulita de sasiu in imediata apropiere a dispozitivului de prindere a amortizorului .
Daca mai respectam si indicatia colegului de a pune sub cric o bucata de lemn operatiunea este garantata fara probleme .%
Scrie răspuns