... "stegulete, fulare, abtibilduri" se iau din banii asociatiei, pentru promovarea acesteia. Astfel de cheltuieli sunt prevazute in bugetul oricarei asociatii.Sandu Matei scrie: Asa cum se iau stegulete,fulare,actzipilde, etc, cort sa nu le ploua in pahar la adulti, asa se putea lua si la copii un suc ...
Cand a fost vorba de cort, din cate stiu, acesta s-a inchiriat din banii stransi de la participanti, nu din banii asociatiei. Trebuie sa intelegi si tu si altii ca acei bani intrati in contul asociatiei nu pot merge unde vrea fiecare. Daca doresti, poti face o propunere in AG de repartizare a unor sume din bugetul asociatiei pentru astfel de cheltuieli. Membri CD nu pot cheltui dupa bunul plac resursele financiare ale asociatiei, nici nu cred ca isi doresc acest lucru.
Am sa-ti dau si un exemplu in acest sens:
Locatia de la Pasarea, a intrat in administrarea Asociatiei Clubrv.
In sprijinul rulotistilor care vor frecventa acea locatie, ar mai fi necesara deocamdata o investitie de cca. 400-500 de lei. E vorba de achizitia unei pompe, a unui furtun de cca. 50m + ceva fitingaraie, pentru aducerea apei la zona de campare.
Tocmai pentru a evita eventuale discutii, CD-ul nu-si asuma aceasta cheltuiala, ea neavand girul AG, cu toate ca locatia practic apartine clubului pe perioada nedeterminata.
Solutia de rezolvare a problemei, similara cu situatia pe care ai adus-o tu in discutie, este ca noi cei care vom merge in locatie sa punem mana de la mana si sa suportam cheltuielile respective. Vreau sa-ti spun, ca numai pana acum, s-au plantat pomi in valoare de cateva sute de lei, prin contributia in principal a lui Relu Deliu. Dar, binenteles fiecare a ajutat cu ce a putut si cum a putut sa dam cat de cat o fata locatiei. Faptul ca au fost doar cativa dintre noi care au contribuit la amenajare, nu reprezinta un impediment ca orice rulotist dornic sa campeze la Pasarea, sa poata face acest lucru fara nici un fel de obligatie, asa cum mentiona Ciprian.
Asa ca, Sandu, exista solutii de rezolvare a situatiei prezentate de tine, fara a accesa fonduri ale asociatiei.
Am vazut ca ai avansat suma de 100 lei pentru achizitia de premii. Vazand ca ne vom strange cca. 100 de persoane la acea intalnire, poti propune celor prezenti sa contribuie pentru premile copiilor cu 1 leu/persoana participanta.
Nu cred ca te-a acuzat nimeni pentru dorinta ta de a face un lucru bun pentru copiii ce vor participa la intalnire.Sandu Matei scrie: ... NU UITATI:Copii de azi,vor fi rulotisti de maine,iar voi babalaci.Se vor purta ca atare cu voi,pt ca unde semeni neghina nu poti culege grau ... ma refer DOAR la cei care ma ,,acuza,,ca vreau sa fac ceva...
Aluzia ta cu neghina si graul, e total neavenita situatiei aflate in discutie. Cred si sper ca educatia nu o facem copiilor nostri prin intermediul sau cu ajutorul asociatiei, la cateva intalniri de socializare de peste an.
Doresc Sandu, sa nu imi iei in nume de rau aceasta postare, am vrut doar sa-ti mentionez cam cum se cheltuiesc banii intr-o astfel de asociatie. Trebuie sa ne bazam mai mult pe voluntariat si pe ajutorul oferit de fiecare dintre noi, functie de posibilitati.