Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
PensionRusu scrie::) Ai uitat in prezentare sa scri 2 lucruri esentiale : Ai boiler mare izolat in polistiren , sub canapeaua din stinga fata , care functioneaza atit de la centrala de pe gaz , cit si de la curent... Iar in dreapta fata ... :) ai minicentrala care functioneaza pe gaz....care impinge printr-o pompa antigelul de jur imprejur cit si in baie , cu radiatoare... :)
:D :D :D As vrea eu sa aiba si astea de care spui!!! Sarutari de maini D-nei "Minitehnicus" si recuperare cat mai grabnica! :D
sa stiti ca si buchetul i l-a lasat olandeza ....ooooof ce olandeza <daca a rosit olteanul nostr.... :D :D :D > a avut mare noroc Parpa si sa stiti ca i-a fost harazita , a venit contraofertantul la citeva minute dupa ce ajunsesem noi ...ce sa mai negociezi , ca-i sticleau ochii celuilalt ca felinarele :D :D :D am oferit direct pretul de pe net si am luat actele ca ....vorba ceea ...ce-i in mina nu-i minciuna :) SA O STAPINEASCA SANATOS!!!
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759