Amenajare la Pasarea Lac - Pustnicu la 10 km. de Buc.

Sectiune rezervata discutiilor legate de campinguri
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns

Va interseaza proiectul ? ,,, aceasta locatie...?

Chestionarul s-a închis pe data de 05 Mai 2013, 19:13

NU
6
12%
DA
32
62%
nu sunt din Bucuresti sau din zona ...
14
27%

Voturi totale: 52

Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: Campare la Pasarea (Pantelimon) -Pustnicu la 10 km. de

Mesaj de Lupu Ciprian »

Usor usor incercam sa facem progrese .
Relu Deliu s-a oferit sa doneze pt acest proiect 20 de puieti salcie si salcam .
Sambata 23 martie de dimineata ne intalnim la Pasarea cu dl Lazarescu pt a ne prezenta terenul si pt a ne prezenta sefului de post de politie de acolo .
Sunt cativa voluntari care vor ajuta ( pe viitor ) din ce am vb cu ei aici la plantat sapat etc ...
... daca vreti sa vedem mai exact ce e de facut acolo va rog sa veniti sambata sa ne vedem si sa vb la fata locului , in acest fel studiem terenul si problema mai clar.
Ma sunati daca vreti sa ne vedem . Eu voi fi acolo la 9 fix asa cum am stabilit cu dl Lazarescu (proprietarul terenului ) si respectiv cu seful de post .
Am anuntat si telefonic cativa colegi cum a fi Bucataru' sau altii care nu mai frecventeaza forumurile .
Va astept!
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Avem de primit sambata sub forma de donatie de la Relu Deliu 20 de salcami si salcii pe care ne apucam dupa h 9 dimineata sa-i plantam , asadar aduceti-va sapa , cazma , lopata , furca , galeata ce vreti si puteti daca VRETI ! :)
Va rog sa veniti sa ajutati si ma refer in special la cei din Bucuresti !
La 9 fix ne vedem la Pasarea sau la 8;45 in fata la mine cei care stiu drumu' de Cernica langa linia de centura.
Pana acum suntem 4 in afara de dl Lazarescu ( proprietarul terenului ) .. eu , Relu , Nelu Predonu , si poate.. Bucataru'...
..vedem , eu va astept !
Cine are o motocoasa si poate veni , ne-ar ajuta f mult. ( electrica am si eu dar n-avem curent, iar generatoru' n-o "tine")

later edit - editat ulterior : daca vremea e urata tot mergem pana acolo sa stam de vorba cu proprietaru' cu care avem intalnire. Cu aceasta ocazie vedem ce vom avea de facut - facem un deviz si plecam.
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Vremea a fost urata toata saptamana fapt pt care am amanat plantarea pomisorilor pt sapt viitoare sau peste 2...
Ne-am intalnit , totusi sambata la h 9 acolo .
Cei prezenti carora le multumesc pt interesul acordat asociatiei au fost :
Bogdan Ionita , Nelu Predonu , Relu Deliu , Cristi Nastase ( Bucataru' ) si cu mine .
Acolo ne-am intalnit cu proprietarul terenului , respectiv dl. Lazarescu Grigore si cu sefu' de post de la Politie cu care ni s-a facut cunostinta " ca sa stie de noi " si de ce urmeaza sa facem acolo .

Dupa ce am facut o plimbare pe locul de campare , am coborat pana la apa si am incercat sa schitam cateva idei ...
Ne-am retras la o cafea in zona si am mai discutat.
Nu e nimic batut in cuie pt ca nu cunoastem inca interesul pe care il au rulotistii fata de acest proiect.
Noi ne vom tine de treaba vom pune pomisorii si in functie de implicare si de feedbackul primit de la colegi vedem daca e cazul sa ne implicam mult mai mult , adica nu doar in plantarea unor pomisori si curatenia de la locul de campare .

Urmeaza pozele ..............mai tarziu am sa le postez .
Arcadie Sandu
Membru forum
14
Data nasterii: 16 Oct 1973

Mesaj de Arcadie Sandu »

I-mi pare rau ca nu am putut veni si eu la aceasta intrunire dar din motive obiective nu am putut spune prezent (sunt din nou tatic :D ).
Sper sa ne vedem cu prima ocazie!
Fendt 420 Saphir+ Passat
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Am revenit cu poze de la "locu' faptei" unde tre' sa ne apucam de plantat.
ACESTA ESTE LOCUL DE CAMPARE OFERIT GRATUIT !
Proiectul
La aceasta ora terenul este moale / umed am fost sa vad , trebuie sa fie cateva zile de vreme mai buna ca sa putem intra .
Prima responsabilitate pe care o avem va fi sa tinem terenul permanent curat atat cat putem .
Vom strange si gunoaiele noaste si altele daca va fi cazul. Terenul este inchis si curat acum cu iarba deja tunsa .
Dupa ce plantam pomisorii si ne vedem mai multi acolo , hotaram impreuna daca vreti/ sunteti de acord sa ne implicam mai mult decat atat....

....iata ceva poze de la vizita noastra inclusiv o poza cu Bucataru' alias , Cristi Nastase care a venit deghizat in "comisaru Moldovan" din "Ultimu' cartus " de s-au speriat maicutele de el , au crezut ca e de la garda financiara si controleaza cutia milei ! :)
Imagine

Uploaded with ImageShack.us
Imagine[/url]

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
[url=http://img24.imageshack.us/i/201303230942081.jpg/]
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Cei care doresc sa ajute sunt convocati in acest wekend de catre mine si Relu Deliu sa ne ajute sa sapam 20 de gropi pt. sadirea celor 20 de pomisori cu care venim .
Se va face si gratar , bem o bere ..... stam si la socializare , dar ne vedem dimineata la 9 va rog ! NU la h 14-15 !
In masura in care puteti , va rugam , aduceti-va de acasa o sapa , daca nu aveti , totusi veniti ca facem cu schimbul cu cele pe care le avem in dotare, NU renuntati ! :)

Este logic ca cei ce se implica in acest proiect vor avea prioritate la campare si acces permanent aici .

Se poate veni si cu rulolta in conditii off camping numai ca intrarea pe terenul de campare este un pic grea pt rulote f. lungi ( se poate atinge ) , dar o vom face in cel mai scurt timp( intrarea ) , e vorba de putin pietris , nisip si ciment ca sa atenuam acea diferenta de nivel de 20 cm de asfalt ..... o rezolvam si pe asta dar nu in acest wekend.
Acum trebuie sa punem ceva pomisori pana nu va fi prea tarziu .... ne prinde 1 mai plecam la mare etc ..... sau la pescuit intre timp .....

VA ASTEPTAM !.. CHIAR DACA ploua miercuri sau joi .. important e sa nu ploua sambata .....
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Am vb cu cativa colegi care vin .. Bucataru , Deliu , Ditoiu Doru , poate si Sibiceanu....
Intalnirea ramane in picioare ! Astept confirmare de la inca 2-3.. azi ...

IMPLICA -te si TU !
Sandu Matei

Mesaj de Sandu Matei »

Daca trece careva prin zona Dristor,vin si eu cu cea mai mare placere sa ajut la sapat
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

da , te poate lua la 8 45 RElu Deliu sau Traian Filip vine din zona asta de la stadion
National Arena
tel Traian 0721 332 356
tel Relu D 0723343915
Bucataru' vine fara masina
Dorel Ditoiu vine din Pipera...
..altii mai vedem .... vine inclusiv dl Lazarescu ( proprietaru' terenului ) .

Pt. cei care din diverse motive nu pot veni la intalnirea asociatiei de la mare ( 1 mai + Paste ) , probabil am sa las cheia unui coleg , membru asociat sa deschida aici si sa permita camparea in perioada respectiva ca o alternativa pt cei care nu pot veni la Venus .

Inca asteptam voluntari ! :)
Ivan Flavius
Membru asociat
12
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 28 Mai 1969

Mesaj de Ivan Flavius »

o sa vin si eu .... in ciuda celor 175 km, dus si intors!
Nu ramanem si la gratar, poate alta data ... ( eu si sotia ).
Alina & Flavius IVAN
CITROËN, CREATIVE TECHNOLOGIE !!!
Citroen C4 Picasso 1.6 hdi 115 hp bleu ciel
tel. 0744382789
Dacă vrei cu adevărat să faci ceva, vei găsi o cale, dacă nu, vei găsi o scuză.
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

OK ma bucur ,ca vii , esti un exemplu venind de la distanta ....... facem si un gratar , dar dupa ce muncim deci pe la h 14...
Pana acum au confirmat :

Lazarescu G, Flavius I. , Ciprian L, Relu D, Filip Traian , Sandu M , Nelu P. , Bucataru' ( Cristi Nastase ) , Dorel Ditoiu , Tanasa Adrian+ cumnatu' , si mai asteptam in special pe cei din Bucuresti .... de la care eu in special am pretentii !

Tineti aproape ! :)
Cristian Nastase
Membru asociat
12
Data nasterii: 02 Feb 1968

Mesaj de Cristian Nastase »

Maine suntem la datorie ,cine mai vrea sa dea celulita jos sa vina cu sapele din dotare (ca "sapatul" la romani este sport national ) :shock:
Logan, Volvo,Grand Scenic, Fiat Ducato Pilote,
"Nici o masă fără peste" 🤘
Scrie răspuns