Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
IN urma discutiei cu Laurentiu acesta mi-a spus sa va anunt ca dupa a 15 casuta.. rezervata , urmatoarele vor avea baia pe hol/ in ext... comuna cu alte 2 sau cate 2 bungalouri cuplate la o baie .
Apartamentele au baie proprie dar nu cred ca sunt mai mult de 2 , din care unul l-am rezervat eu . Costa 100 ron/zi in loc de 120 , iar in sezon este mult mai scump.
Mai e unul liber.
Noi stam la rulota dar apartamentul l-am rezervat pt prieteni de ai nostrii sau familie , vedem ....
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Dupa ce ajungem la nr 15-16 cu rezervarile vor fi disponibile numai camere care sunt cuplate cate 2 la o toaleta cu baie , aflata in exteriorul camerelor ( logic ) la numai 3m distanta fata de usa camerei casutei , fiind in acelasi corp de cladire .
Casutele sunt din beton , cuplate....
Apartamentele la fel , mai sunt si bungalouri tot asa.
IL puteti suna si pe dl Laurentiu pt intrebari , va recomand sa nu rezervati fara sa scrieti aici ca sa nu ne bagam unii peste altii.
Pret apartament cu reducere 100 ron . la acea perioada .
camera/Casuta 50 ron .
Plata se va face la camping.
NU strangem bani , nu facem liste .
La fel si cu rulotele 35 ron/zi /echipaj curent electric inclus . tarif valabil special pt aceasta intalnire, urmand sa semnam un contract pt tot sezonul 40 ron/zi /echipaj , curent inclus .
PS.
Este posibil ca dna Violeta Popa , in caz ca nu participa sa organizeze in zona Moldova intalnire pt cei din acea zona.. in caz ca-s doritori contactati-o , va rog !
@SORIN S.
cu rulotele nu e problema... o actualizam in aprilie ca lista finala , oricum pe forum o actualizam zilnic ( moderatorii) , in schimb rezervarile de la casute nu vor fi valabile decat daca se plateste macar prima zi in avans.
In urma discutiilor pe care le-am avut la tel. cu dna Sava, ( sotia lui Laurentiu ) de la Camping Venus , am aflat ca au mai sunat cativa colegi rulotisti si ne- rulotisti pt. rezervari ) casute ) si nu le-a confirmat nimic pana nu ne hotaram exact cat si ce rezervam .
In vederea unei rezervari ferme se va anunta ziua de sosire si se va achita in avans doar prima zi adica 50 ron de catre toata lumea care rezerva casuta sau apartament.
Trebuie sa intelegem ca e 1 mai si paste si mai au si alte solicitari chiar daca noi avem prioritate .
Ma ofer sa centralizez aceste date si sa trimit de la fiecare cate 50 ron , dar vom comunica, in privat nu aici ca sa nu iasa pe forum balamuc ...
Avem timp sa facem acest lucru 2 saptamani , asadar ma puteti contacta la mail sau numerele de tel. pe care le am in semnatura.. eventual P.M. ( mesaj privat pe forum ) , ca sa vedem cum facem .
*acest avans se va da numai de catre cei ce rezerva casuta sau apartament.
Mai sunt trei luni pana la momentul "t" si sunt inscrise deja 30 echipaje rulota si nenumarate rezervari la casute.
Nu vreau sa "dau in bob/ghioc" pentru cati vom fi, dar cred ca se va bate recordul de prezenta.
Citind si proiectul de program, cred ca va trebui sa ne luam doua saptamani de vacanta.
Bravo organizatorului (Ciprian)/organizatorilor !
Nu stiu daca se va bate vreun record de participare dar cu siguranta va fi cea mai frumoasa intilnire a clubului. Si cind stau si ma gindesc ca de 2 ani ma zbat sa deschid ochii spre aceasta locatie .
O sa vedeti toata lumea va fi super incintata de locatie si de condiitiile oferite de acest camping , sa nu mai spun ca marea in acesta perioada este un vis .
Ma bucur enorm ca ma voi revedea cu prietenii din zona Moldova niste oameni de tot respectul , deosebiti din toate punctele de vedere. Va fi distractie maxima si nu cred ca dl Laurentiu nu ne va face vre-o surpriza de care sa nu uitam prea usor .Si inca ceva veti vedea Perla Venusului in toata splendoarea ei .A trecut ianuarie mai sunt doar 3 luni pina la cea mai frumoasa intilnire a clubului evident noutate 2013.E o vorba foarte adevarata OAMENI NOI LA TIMPURI NOI veti vedea diferenta intre ce a fost si ce este .
Chiar daca nu se vede permanent Viorel Grosu a editat si actualizat permanent acest topic , deci "munca" am facut-o impreuna nu singur .
Initial am creat topicul cu prezentarea locatiei si propunerea " 1mai + Paste " care a fost primita bine de rulotisti , spre bucuria noastra .
Topicul a devenit si ramane , cu permisiunea voastra , topic de evidenta a prezentei rulotistilor si respectiv a rezervarilor de la casute .
Topicul de organizare va fi dedicat programului de activitati comune, socializare , concursuri , etc...
Cred ca e mai bine asa ca sa nu amestecam mielul cu rezervarile , apoi vorbim de karaoke , dupa care vine unu' si intreaba " da halatu cat e halatu' ? "
Actualizare :
01. Traian Baltateanu 2 pers + minim 1 din nepoti ca are de unde din 4 , camper/rulota
02. Duret Doina + nashu Florin sa ne traiasca camper
03. Marian M. Serban 2 pers rulota
04. Constantin Curelea 2 pers rulota
05. Sandu Matei + fetele camera / casuta ( rezervare nr 1- confirmata- avans ) toata perioada
06. Lupii 2 pers rulota + casuta ( rezervare nr 2 ) confirmata - avanstoata perioada
07. Sibicenii + teroristu' mic + porc de Guineea rulota
08. Popa Vio 2 pers- anulat - urmariti topicul PASTE IN Moldova pt cei din zona
09. Grosu Viorel 2 pers , rulota
10. Petrut Dobre 2 + copil casuta/ camera , ( rezervare nr. 3) ( doar wekend Paste)
11. Dan Ciupuliga 2 pers , rulota
12. Rusu M. & Mariana .............. astept confirmarea prezentei...... camper
13. Nelu Predonu si Dana ( zilnic in vizita ) ..au casa in zona
14. Relu Deliu 2 pers , rulota
15. Doru Stoicescu 2 pers. rulota + probabil inca o familie care va rezerva sau nu o camera/casuta
16. Popescu Niculae 2 pers. rulota
17. Holom Maria 2 pers + o familie - camera/casuta 2pers ( rezervare nr 4 ) toata perioada- rezervare confirmata cu avans .
18. Gabriel Dragomir 2 pers + 1 domnisoara rulota
19. Ninel Gavanescu 2 pers + 1 flacau rulota pe 2 axe ca-l tine ...
20. Radu Pascu 2 pers rulota + 2 pers (camera) casuta ( rezervare nr5) - ANULATA
21. Cosmin Prund 2 pers + 2 copii , rulota
22. Niky Radu 2 pers , rulota
23. George Avram 2 pers + 2 copii rulota si apartament ( rezervare nr. 6) avans- confirmata toata perioada
24. Pop Claudiu Teofil 2 pers + 2 copii , rulota
25. Zarnescu Aurelian 2 pers + 1 copil , rulota
26. Fam Ivasc 2 pers + 1 copil (camera) / casuta ( rezervare nr 7 ) avans , confirmata , toata perioada
27. dna Liopa ( rezervare nr 8 ) casuta, avans, confirmata toata perioada
28. Dinu Zabrauteanu rulota 2 pers
29.Ganea V. & Virginica 2 pers rulota
30. Paduraru Mircea &Lumi + 2 x talibani sau (piratii din Caraibe )
31. ..............
Inscriete si tu ! :) Vino alaturi de noi ! Vom fi peste 100 cu tot cu micii rulotisti !
Mesajele off topic au fost sterse !
La acest moment in topic au ramas numai informatiile de care au nevoie cei ce doresc sa participe alaturi de noi . ...
Lista de mai sus este actualizata !
Am discutat astazi cu Laurentiu Sava ( manager Venus Palace ) si i-am confirmat nr. actual de persoane care au rezervat pana la aceasta ora , casute sau apartamente cu toaleta proprie , urmand sa mai astept cateva familii sa se hotarasa pana la 1 martie daca achita sau nu avans .
Ma puteti contacta si dupa aceasta perioada pt. ocuparea celorlalte camere/casute care au baie proprie , dar stiti cum e ... in limita locurilor disponibile .. sunt 13-14 toate si mai mult de jumatate deja sunt rezervate .
Momentan CLUB RV are prioritate si exclusivitate aici , doar la aceasta ora , urmand mai tarziu sa le dea pe cele neocupate solicitarilor de rezervare ce le vin si lor pe telefoane /mail in perioada evenimentului ...
Mai sunt inca 28 de camere disponibile la bungalow-uri, dar acelea sunt cuplate cate 2-3 camere pe "gang" la o toaleta/ baie ... si se vor da la acelasi pret , respectiv 50 ron ...
..de asemenea mai au cateva in lucru , noi , dar nu se stie daca vor fi gata la final de aprilie....
Va voi comunica permanent pe forum orice fel de informatii am de la Venus Palace Camping .
Acest topic ramane strict pe rezervari , si lista celor prezenti in autorulote , rulote , campere , corturi .
Pe aceasta cale invit sa vina la intalnirea noastra si pe cei care poate citesc forumul nostru , dar nu au inca o rulota fiind aspiranti / simpatizanti , cum am fost si noi candva ... poate vor sa ne cunoasca ...
Nu e nici o problema daca veniti la cort sau la bungalow.... atata timp cat sunteti iubitori de camping .
Stiri de ultima ora de la Camping PALACE din Venus . Ieri am discutat cu Laurentiu si mi-a spus sa va anunt urmatoarele- Gardul care inconjoara locatia campingului va fi acoperit cu o plasa camuflaj in asa fel incit sa nu se mai vada din strada in interiorul campingului cu acesta ocazie cei care campeaza linga gard nu vor mai sta cu grije ca cei din afara campingului pot vedea orice miscare in interior.
O alta inbunatatire este parcelarea in proportie de 50 la suta a locurilor de campare
Urmatorul pas este facut in schimbarea cutiilor pentru curent si mutarea acestora in locuri cit mai accesibile si apropiate de locul de campare.
Mai vine o inbunatatire si anume se va trage apa potabila in apropierea tuturor locurilor de campare , urmind ca cei care doresc prin simpla conectare a unui furtun sa aiba apa potabila permanent in rulote .
In interorul spatiului pentru dusuri se vor monta cuiere in asa fel ca fiecare persoana care vin la dus sa isi poata agata halatul si prosopul.
Am multumit in mnumele tuturor membrilor Club rv , si consider ca tot ce se face in acesta perioada este benefic pentru noi .