Rally Adria, 22-29 iunie 2013

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns
Popa Violeta
Membru CD
15
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Re: Rally Adria, 22-29 iunie 2013

Mesaj de Popa Violeta »

Pentru a ajunge pe insula Krk se trece pe un pod nou construit (de cativa ani), foarte frumos, pentru care se plateste o taxa (nu mai tin minte 9 sau 10 euro). Intrarea la Rally Adria se face pe 22.06.ora 12 iar iesirea pe 29.06. ora 12 (dar ora nu este batuta in cuie. Ca si la Umag, rezervarea in camping s-a facut pe tari (romanii 8 locuri, ungurii 1oo locuri, nemtii 40 locuri etc.). Campingul are o faleza pe care se poate ajunge pana in oras fara a trece pe la receptie. Noua ne-a placut campingul in mod deosebit (grupuri sanitare curate, apa calda non-stop, fiecare loc de campare are apa si curent). Deschiderea Rally Adria de anul trecut s-a facut pe faleza din oras, participantii la intrunire defiland in grup compact pana acolo (vezi pozele puse pe forum). Dupa cuvantul de deschidere al organizatorilor am fost ospatati (gratuit) cu scoici, spaghete, carnati, bere si cate o sticla cu vin. Ne-au incantat cantaretii si dansatorii locali cu spectacolul oferit, dupa care, bineinteles, toata lumea a inceput sa danseze. Seara a fost deosebita iar participantii din ce in ce mai veseli. Avand in vedere pretul foarte atractiv oferit de Federatia croata de camping ar fi posibila participarea la ambele intruniri FICC : Njivice si Slawa.
Pentru colegii care doresc sa participe la acest eveniment rog sa se inscrie pe lista.
1. Popa Violeta - 2 persoane
2.
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Marian m Serban
Membru asociat
16

Mesaj de Marian m Serban »

Buna ziua
Ce ruta alegeti domnule Stoicescu de faceti doar 736km?
Marian Serban
Popa Violeta
Membru CD
15

Mesaj de Popa Violeta »

D-le Doru, pentru a vedea mai multe imagini de la Njivice intrati pe topicul "Calatorii in strainatate cu RV, in imagini si cuvinte" la subtopic "Concediu in Europa 15.06. - 15.07.2013". Formularele de inscriere se trimit inainte iar plata se face la receptia campingului. Nu trebuie trimisi banii inainte. Pentru orice alte relatii va stau oricand la dispozitie. In camping se stau 7 zile.
Cu stima,
Violeta Popa
Masina Renault Trafic.
0722686928
Doru Stoicescu
Membru forum
19

Mesaj de Doru Stoicescu »

Marian m Serban scrie:Buna ziua
Ce ruta alegeti domnule Stoicescu de faceti doar 736km?
Marian Serban
"michelin map", suspiciosule ...
Incearca !
Duret Florin
Membru forum
13
Oras: Braila
Data nasterii: 26 Mai 1954

Mesaj de Duret Florin »

Ne inscriem si noi, Florin si Doina Duret, 2 persoane, cu camperul
Duret Florin, Braila
Tel. 0740202470
Camper Benimar Aristeo 696
Marian m Serban
Membru asociat
16

Mesaj de Marian m Serban »

buna ziua
Pt domnul Stoicescu:
mila nu este egala cu km.
Marian Serban
Doru Stoicescu
Membru forum
19

Mesaj de Doru Stoicescu »

Marian m Serban scrie:buna ziua
Pt domnul Stoicescu:
mila nu este egala cu km.
Marian Serban
DA ...SCUZE, 1312 km.
Un Marian Serban este un... Marian Serban.
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Doru se duce in linie dreapta :D, cu motoreta :D
Ar fi bine sa aveti asa ceva, poate discountul va fi mai mare.

Imagine
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Popa Violeta
Membru CD
15

Mesaj de Popa Violeta »

In postarea 11 a acestui topic este facuta (in limba croata si engleza) prezentarea celui de-al 14-lea Rally Adria la Camping Njivice. Ultima insemnare a acestei prezentari este - Attachments: Registration form - 14th Adria Camping Rally. Accesand acest link apare formularul de inscriere care trebuie, obligatoriu, completat in intregime. Dupa completare, formularul va fi trimis spre confirmare la reservation@kampnjivice.hr sau reception@kampnjivice.hr.
Deoarece aceasta intrunire are loc sub patronajul Federatiei croate de camping si FICC, Asociatia noastra, cu o luna inainte de plecare, va inainta o adresa de confirmare a numelor membrilor Clubrv. care vor participa la aceasta intrunire.
Din postarile facute pana in prezent de colegii nostri am retinut :
l. Duret Florin - 2 pers.
2. Cosmin Prund - 2 pers. (cei doi copii beneficiaza de gratuitate)
3. Popa Violeta - 2 pers.
4. Dan Casandroiu - 2 pers.
5.
Avand in vedere ca la aceasta intrunire nu se percepe plata in avans presupun ca vom avea o participare mai numeroasa. Este de retinut ca beneficiem de acelasi tarif preferential daca ajungem cu doua zile inainte de inceperea evenimentului si daca mai ramanam doua zile dupa terminarea acestuia. Cel putin asa a fost in anii precedenti.
Asteptam inscrierea colegilor si eventual programarea traseuluiu.
Cu stima,
Violeta Popa
Masina Renault Trafic.
0722686928
Popa Violeta
Membru CD
15

Mesaj de Popa Violeta »

Astazi am primit confirmarea, de la Camping Njivice, primirii formulatului de inscriere la Rally Adria din iunie a.c. Colegii care nu au trimis inca, prin E-mail, acest formular este bine s-o faca deoarece timpul zboara repede si mintenas plecam. E-mail-ul este in josul paginii : ukh@camping-croatia.com si imediat (2 zile) primiti confirmarea. Cu o luna inainte de plecare, conducerea Asociatiei noastre v-a trimite lista completa cu colegii care participa la intrunire si care sunt membrii asociati, deci au card FICC
(obligatoriu la toate intrunirile patronate de FICC).
Domnule Prund avem in vedere ca in acest an sa iesim spre Belgrad. Sa vedem unde vom face jonctiunea cu familia Duret.
Undeva, inainte de Zagreb, se poate face stanga, spre Plitvice. Daca sunteti in Croatia e pacat sa pierdeti acest monument al naturii.
Mai vorbim.
Cu stima,
Violeta Popa
Masina Renault Trafic.
0722686928
Cosmin Prund
Membru forum
12
Oras: Sibiu
Data nasterii: 22 Mai 1980

Mesaj de Cosmin Prund »

Si eu m-am inscris azi, si tot azi am primit confirmarea de inscriere. Nu ma pot gandi la traseu, nu inca, mai este foarte mult timp pana in Iunie.

Despre traversarea Serbiei vreau sa aflu cat mai multe detalii, de la persoane care au mai trecut pe-acolo. Ma ingrijoreaza putin faptul ca nu sunt parte din Uniunea Europeana si in consecinta legile lor nu sunt neaparat asemanatoare cu ale noastre. Nu ma incanta foarte tare nici controlul vamal, la intrare si la iesire; E asa de usor sa iesi "din norme" cu rulota! De exemplu, conform paginii http://www.mae.ro/travel-conditions/3742:
In Serbia se poate intra cu 1-2 l de băuturi alcoolice, 1 kg de cafea, 1 cartuş de tigări, 2-4 kg fructe, 2-4 kg de carne sau mezeluri.
Nu fumez, deci n-am tigari; Nici mare bautor de alcoolice nu sunt, dar 1-2 litri? Aia inseamna 4 beri. S-a vazut vre-o rulota fara un "6-pack" de bere? Kg de cafea sigur il am. Frigiderul va fi de asemenea plin. Nu-i neaparat o problema, lucrurile astea pot fi avute in vedere, dar nu vreau sa "ma descurc" daca nu-i nevoie.
Pot fi introduse medicamente numai pentru uz personal, în baza reţetelor, fişelor de externare sau altor documente care confirmă diagnosticul, în original.
Din nou complicat, pentru ca merg cu rulota: sigur am o intreaga colectie de medicamente, de multe feluri. Nu antibiotice, dar din cele care se dau fara reteta am o gramada, in mod sigur. Fara un panadol de copii, un supozitor cu novocalmin nu plec nicaieri. Cei care au incercat sa cumpere medicamente in tari straine pot confirma: chiar daca medicamentul s-ar da fara reteta, e o adevarata distractie sa-i explici farmacistului ce vrei!
Chausson best of 22, sasiu Ford Transit

email: cprund@gmail.com
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

Am trecut prin Serbia , in drum spre Croatia, in anul 2010, chiar dupa ce s-a permis accesul numai cu cartea de identitate.
Nu a fost nici o problema la granita cu Romania.
Doar croatii s-au uitat in rulota, la granita cu Serbia, fara insistente deosebite, iar informatia ca mergeam la ei in concediu, se pare ca a fost si mai lamuritoare.
Nu am avut nici un control al politiei sarbe.
In anul 2012 am trecut prin Serbia venind din Macedonia, fara rulota.
Nu am avut nici un control deosebit la cele 2 granite.
Pe malul Dunarii, partea sarba, drumul este cam ingust dar bun si foarte pitoresc.
In prima zi a deplasarii catre Croatia am poposit peste noapte in campingul Zemun din Belgrad venind de la Bucuresti via Craiova si Drobeta Turnu Severin.
Acest camping este situat la iesirea din Belgrad, pe malul Dunarii, iar tarifele sunt acceptabile si conditiile bune.
Autostrada Belgrad- Zagreb este foarte buna.
La campingul Plidvice de langa Zagreb,situat foarte aproape de autostrada, fiind români, am fost primiti doar aratand cardul FICC.Tarife rezonabile, conditii bune.
Am parcurs ulterior distanta Zagreb-Split, pe o autostrada noua dar cu niste taxe foarte mari.
Am poposit pentru 3 zile intr-unul din campingurile de langa Split.
Situat intr-un golf al Adriaticii, sub umbra unei paduri de pini, campingul este deosebit.Ne-au facut reducere ca posesori de card FICC.
Am vizitat Dubrovnik-ul cu masina doar, plecand si reintorcand-ne in Split.
Litoralul marii Adriatice este frumos, drumul serpuind pe coasta. Sunt numeroase campinguri .
Rjeka este un oras de litoral dar situat pe munte.
Rampe mai abrupte ca aici eu nu am mai intalnit.
Tot drumul ne-am simtit in siguranta, inclusiv in cei cativa kilometri pe care i-am parcurs in Bosnia Hertegovina, pe litoral catre Dubrovnik si inapoi la Split.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Scrie răspuns