Sunt citeodata si astfel de situatii.Am avut parte si eu de ele.Am facut in acea perioada Maramuresul si la intoarcere spre Darmanesti ,am trecut aproape de locatia baloanelor.Imi pare rau ,dar......timpul le va rezolva pe toate .Aceasta este situatia la ora actuala .Doresc nespus sa se schimbe in bine.Mai astept .
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Fara comentarii... Bravo... Deja se pare ca ai mana buna si de filmat si de montaj... mai ales cu muzica pe imagini... Totusi nu ar strica o camera cu lentila normala... Inca o data, felicitari, un film reusit din toate punctele de vedere...
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Domnule Cristi, sincere felicitari pentru realizarea acestui filmulet care, dupa cum am vazut, a tinut cont de toate regulile unui scenariu : plecarea in calatorie, drumul, sosirea in camping, participarea la evenimente si, inevitabila intoarcere spre casa. Pentru calitatea si frumusetea filmarii, cat si despre grija de a ne reda in amanunt o mica parte a zborului cu baloane cu aer cald, cat si o parte a comunitatii noastre rulotiste, prezenta la acest eveniment, va multumim.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
traian...nu la toata lumea-i place gruppen...
toata lumea la un loc...
toata lumea a avut posibilitatea sa se intalneasca cu cine a vrut...
fiecare merge la intalniri unde-i place... https://picasaweb.google.com/1084060657 ... 12Ballonok
Multumim Peti pentru frumusetea pozelor si pentru grija ta de a ne reda si noua (celor care nu am fost prezenti) cate ceva din farmecul acestei intalniri (baloane cu aer cald, parapanta, mocanita). Ne bucuram ca ati avut vreme buna si v-ati distrat asa cum se cuvine.
Cu stima,
Violeta Popa
PS Nultumesc pentru produsele trimise. Pe 5 octombrie am depus banii la B.Transilvania. Cred ca au ajuns.
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928