Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Am ajuns pana la urma, am avut o gramada de peripetii si de aceea n-am postat ca nu stiam daca su trag o concluzie pozitiva sau nu asa ca am asteptat sa se sedimenteze impresiile...
As zice ca a fost ok...
Am plecat de acasa cu 4 ore mai tarziu decat imi propusesem iar cand am ajuns la Pitesti am constatat ca am uitat un pasaport acasa. Am lasat rulota intr-o benzinarie si ne-am intors dupa el... In final am plecat cu aproape 12 ore intarziere din care am reusit sa recuperez doar 6 destul totusi ca sa ajung in ziua Z cu 2 minute inainte de a se inchide receptia... In Ungaria am ramas fara aer conditionat si am mers aproape 3 zile intr-o caldura nimicitoare...
Am uitat sa va spun ca mi-au spart geamul si mi-au furat GPS-ul cu 2 zile inainte de plecare... noroc ca am gasit sa-l inlocuiesc, din pacate alta nuanta decat celelalte...
Cu plus ar fi ca am mancat excelent in Ungaria si pe bani putini si am vazut in Austria aceasta carciuma cu motel care mi-a placut f. tare si va recomand Oldtimer rasthaus-urile... mai scump ca in Ungaria dar f. misto, super spatiu de joaca pt copii...
Fişiere ataşate
Resize of P1090225.JPG (87.5 KiB) Vizualizat de 2687 ori
daca poti,posteaza mai multe,anul viitor vroiam sa ajung in italia dar cu nenorocirile de acolo m-am reorientat spre spania si portugalia.chiar am sa deschid un topic despre italia...........