Sectiune rezervata discutiilor legate de campinguri
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Preturile afisate sint cu data de 1 07 2014 eu am ajuns pe data de 28 06 seara am prins alte preturi si anume 12 lei / persoana 14 lei / rulota copii pana in 10 ani gratuitate , curent contorizat separat liniste noaptea mai putin in weekend unde muzica este atat de tare incat faci schimb de organe cu persoana de linga tine sau cu una din camping sau poti dezmembra rulota fara sa o atingi. Plaja aproape exact cum zicea si Ciprian , aprovizionare la Ct sau la Navodari aici foarte greu sa te atingi de anumite produse ex: rosii 23 ron/kg , bere pe plaja la draft 13 si 15 ron..
In luna septembrie vreau sa mai vin aici dar de luni pana vineri ... ATENTIE A SE EVITA IN WEEKEND - LIPSA LINISTE !
in august 2013 am petrecut cateva zile in aceasta locatie si pot confirma ca de vineri pana luni noptile au fost albe (tremura rulota), cat despre aglomeratie pot spune ca, noroc ca am pus cortul la rulota ca altfel nu mai puteam sa cobor.
La aceasta h am inteles ca si nea' Traian Baltateanu a venit aici la Mamaia Turist ...
Mai am un coleg care astazi a platit aici 180 ron pe 3 zile cu tot cu auto 2pers..... rulota ... curent separat va plati 1 ron per kw.
Deci e 60 ron de la 1 iul cu totul ... + curent contorizat... 1 ron/ kw
Iata si ultimele poze facute de mine marti 1 iul .
Fişiere ataşate
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com