Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Nu mai este nimeni interesat? In urma iesirii pe care am facut-o in wrekend vu familia si cu dl Florian Petrut, mi-am pus nevasta in cap ca vrea in camping.
Buna ziua
Am inteles ca vine si domnul Calin Lisovschi,iar eu am mai invitat o familie(Pop Paul si Daniela)aspiranti in ale rulotismului,
sper ca intalnirea sa si atinga scopul despre care am vorbit anterior.
Marian Serban
Buna ziua
A mai ramas o saptamana pana la weekend-ul in care vrem sa promovam o noua locatie,chiar toti bucurestenii sunt plecati,sau nu
exista interes pt aceasta locatie?
Marian Serban
Nu stiu de ce dar vad ca prezinta mai mult interes excursiile pe distante mai mari. Nu inteleg de ce nu as alege o iesire la padure, intr-o oaza de liniste in mijlocul naturii si toate astea langa Bucuresti? Scapi si dintre betoane si cheltui si putin! Cred ca ar merita macar o iesire sa prospectam zona, sa ii simtim potentialul la fata locului!
Apropo: am citit faza cu organizarea gratarului in comun. Inseamna ca in rest nu pot sa fac un gratar separat? Nu de alta dar sa stiu daca il mai car si pe "gratar" dupa mine!
Salutare.Va onoram si noi cu prezenta dar din pacate pe data de 03.07 2012 placam in concediu .Vom reveni probabil dupa 15 .07.
Dupa aceasta data va stam la dispozitie ....ar fi frumos de vineri seara pina duminica la prinz sa stam de taclale si de un gratar.
Buna ziua
Luati gratarul ,fara nici o restrictie,gratarul comun este mai mult un concept,o masa unde o sa fim impreuna,sa ne destindem sa spunem glume,
sa dansam; este mai usor pt toti ca sa aprindem un singur foc,si dupa cum stiti de multe ori ramane jar care nu mai este folosit. :D
Marian Serban
cred ca o sa spun si eu prezent dar mai trebuie sa conving cu argumente clare : catelu;soricelu;copii;si nevasta. Voi da raspuns intimp util... :P :P :P
Vin si eu sambata dimineata pentru un gratar, "o bere" si socializare,nu am rulota momentan, am vandut-o, daca obtin un pret bun la bungalow pentru 2 persoane, plec duminica
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
Buna ziua,
Pana la urma care este cel mi bun drum de acces? Am vazut indicatoare spre noul complex national, aproape de antenele de la Ciolpani. Pe acolo se intra?
Cu stima,
Florin Vint