Voi continua postarile pt Laguna, un pic necajit, pt ca dupa ce am muncit ceva timp la o postare tip " 5 zile la Laguna " se muta siteul si am avut un "mic esec de nota 10", pierzind postarea..
Vazind pe chat-ul forumului (unde eu nu scriu din motive personale) incerc o descriere pt cei ce nu au putut participa la Intilnire. Am vazut ca sint si colegi curiosi cum a decurs Nationala 2012.
Voi incerca sa punctez si citeva amanunte legate de, prezenta participanti , de masa festiva, de activitati, etc. Amanunte despre sedinta AG le va da presedintele, dupa definitivarea hirtiilor
La aceasta Intilnire au fost prezente
47 echipaje, ce au campat intre
29 mai-
5 iunie. - La
masa festiva au fost
75 de adulti si 10 copii. Masa a inceput la ora
18 si s-a incheiat la ora
3,30.
S-a dansat pe muzica unor instrumentisti, adusi si platiti de patronul Ovidiu, aceasta fiind una din surprizele gazdei. Gazda ne-a mai oferit si alte surprize in plus, dar nu le mai amintesc aici.
La punctajul intre lista participantilor si bucatarie nu a existat nici macar 1 portie plus-minus, deci se poate spune ca totul a fost perfect. Pt campare se va pastra acelasi pret, detalii in topic.
Vom da detalii pe parcurs. Patronul Ovidiu Popa, a fost de o mare incredere lasind totul pe organizatori, iar la final a zimbit si a zis :
"ti-am zis eu nea Mihaie, ca rulotistii sint oameni corecti ?"
Faptul ca acest om a avut toata increderea in noi, personal cred ca-i un lucru f bun. Am primit promisiuni frumoase pt viitor in ceea ce priveste amenajarea extra. Se poate numi " colaborator "
Despre programul activitatilor ce a fost destul de lejer, pt ca lumea sa aibe si timp de excursii, va vom relata. Au fost campionate de table, concursuri de Dans, Miss+ inotatori de noapte..etc :)
Cel mai bine este sa-si spuna parerea sincera participantii. Eu unul am vazut-o ca efectiv cea mai reusita Intilnire, vorbind de locatie-conditii-preturi dans si veselie.. Am vazut ce mi-am dorit.
Marti
29 Mai impreuna cu familia Holom si Duret am ajuns la Laguna Albastra pe o ploaie torentiala. Am parcat pe beton, linga cladirea anexa ce ne fusese data pt orice adunare pe vreme rea.
Dupa ce ne-am instalat, nevasta-mea a facut focul in semineu si am petrecut o seara frumoasa - asa zisa la gura sobei. Pina spre culcare ploaia s-a potolit si de dimineata am avut vreme buna
Pe 30 mai la prinz, deja se putea sta in pantaloni scurti. Aveam partener pe Claudiu ce ma incalzea de inceput cu o palinca..Femeile au improvizat bucataria afara si tras o fasole cu un ciolan afumat
Am dat o tura cu Claudiu si am reinventariat locurile de campare din curtea complexului, unde patronul Ovdiu imi spusese clar, ca e mai bine de campat fiind toate utilitatile mult mai aproape.
Salonul pus la dispozitie de Ovidiu, ne oferea spatiul necesar de a ne reuni in caz de ploaie. Omul ne-a spus ca nu va ploua cum se anuntase si in final cam asa a si fost, am avut o vreme super !
===========================
Miercuri 30 Mai a fost o zi splendida, se si vede.. A sosit si Nea Nelu Isdraila din Galati, (nu mai gresesc, pt ca am un miel de dat) Am petrecut-o inveselindu-ne cu o combinatie molotov, va va spune el..
Va urma descrierea zilei de 31 Mai 2012