Presedinte Club RV- Nemebru asociat Club RV

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Catalin Gigi
Membru forum
14
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Re: Presedinte Club RV- Nemebru asociat Club RV

Mesaj de Catalin Gigi »

Viorel la data respectiva cand m-am facut membru cotizant am platit pe 2 ani de frica sa nu se scumpeasca :mrgreen: am fugit la banca si am facut transfer bancar...nu mai am decat legitimatia amintire...pe care stiti ca nu fi se elibera fara sa platesti ))))
Viorel nu am facut aceste copii pt tine ...stiu ca tu nu esti rau intentionat ...sunt altii suficient pt toti ..
{ POST_NUM_SYMBOL }5 Mesajde Catalin Gigi » 10 Mai 2010 10:44
Catalin Gigi scrie:Nu sant codas cu plata cotizatiei dar am intrat in club mai tarziu ......Am cotizat dupa ce s-a facut lista ........Dar ca sa fiu sigur ca nu se scumpeste am dat si pentru 2011 pana la sfarsit ....
Imagine

Uploaded with ImageShack.us
Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu »

Gigi, eu am vrut sa arat ca, cu cateva vorbe, se pot naste multe neplaceri. Cu calm, rabdare si intelegere se pot rezolva multe. Din orice sar scantei.Eu am cam inceput sa ma satur. Mai bine sa cante muzica si sa na distram la intalniri decat sa ne improscam cu cuvinte, de care, candva,oricum o sa ne para rau. Sunt off...mai bine inchideti topicul desi nu eu l-am deschis.
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Intrebarea mea e alta: de cand un membru forumist se amesteca in treburile asociatiei si presedintele trebuie sa se justifice?. De cand un membru forumist trebuie sa primeasca explicatii pentru ce se intampla in asociatie?
Platiti fratilor cotizatia si pe urma puteti participa la scandal, dar pana atunci nu uitati de regula chibitilor.
Ex.Cristi Bucataru' a vrut scandal si a platit, acuma are scandal.
Ce treaba aveti domnule Nicu Constantin cu asociatia?
Inca mai sunt moderator si pot da lejer un "ban" pe termen lung, fara nici o jena si fara sa ma traga nimeni la raspundere.

L.E. In primul rand, daca ma uit in titlu scrie nemebru, pe la noi in asociatie se scrie MEMBRU, de "nemebru" nu s-a auzit. Atunci despre ce vorbim?
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Nu mai e cazul Gigi, deorece m-a sunat dl Constantin si mi-a zis necajit ca a fost banat din primul minut -(pt ca a pus intrebarea) drept pt care mi-a transmis ca in conditia actuala va deveni cotizant ! :)
.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Catalin Gigi
Membru forum
14

Mesaj de Catalin Gigi »

Din 2008 pana acum a avut destul timp sa faca aceasta alegere ...dar a fost indecis ...

Acum, dupa cum il recomanda si postarile ,,noua,, conducere il reprezinta .

Firesc :D va potriviti !!
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Ok, atunci il asteptam cu drag in marea familie ClubRV.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Catalin Gigi scrie:Din 2008 pana acum a avut destul timp sa faca aceasta alegere ...dar a fost indecis ...
Si cei care te-au votat, Gigi, au fost necotizanti pana in ziua alegerilor de la Bran... cand au votat nu erau inca membrii, ma intreb, daca nu ieseai presedinte, mai plateau cotizatia ? Nu vom stii niciodata, ramane o dilema...
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Catalin Gigi
Membru forum
14

Mesaj de Catalin Gigi »

Vorbe aruncate sa ne discreditati ...ai uitat asa repede ca doar ai stat in cort cu Costel Curelea ...ca nu mai rasufla saracu la cate chitante si carduri a trebuit sa faca ....o poate confirma singur !! Cei care au votat aveau deja chitanta taiata :D ...
Popa Violeta
Membru CD
15
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Domnilor, GATA! Lucrurile pe care le citesc de doua zile pe forum imi dau serios de gandit. Atata lipsa de eleganta si delicatete in exprimari n-am mai intalnit demult. Daca pentru completarea unor locuri in CD se intampla toate acestea, atunci, noi toti, membri asociati, care dorim sa facem turism, nu politica, trebuie sa discutam foarte serios viitorul asociatiei noastre. Si, nu uitati ca o mare parte din ce scriem aici, pe forum, va ramane mult timp in memoria tuturor colegilor. Peste un an sau doi ve-ti putea privi in ochi colegul pe care astazi il jigniti? Deci ganditi-va cum sa inchideti aceste discutii penibile, faceti-va un plan serios de masuri, propuneri sau ce vreti dv. si le discutam cu calm si decenta la AG. Haideti sa nu ne facem de ras tocmai acum inaintea intalnirii de la Laguna, mai ales ca nici-un post de presedinte, membru CD sau ce mai vreti dv. nu este remunerat,
deci ?
Domnule Serpescu, va rog sa aveti grija ca acest topic, la final, sa ramana cat de cat curat. Sa nu ne rada lumea.
Felicitari pentru felul elegant de a modera al d-lui Lupu.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

pt ca acest topic nu duce la nimic bun si 80 % dintre dvs scrieti off topic si pt ca sunt convins ca va doriti un pic de liniste pana la sedinta asociatiei , AM DECIS SI IMI ASUM RESPONSABILITATEA SA INCHID TOPIC -UL !
cei care mai au idei sunt rugati sa iasa cu ele in fata la sedinta
NImeni nu va vrea sa faca parte din " barca CD-ului " vazand cat de " agitata e marea " ...
..daca sunt probleme e necesar sa le discutam sau dupa caz supunem la vot - va rog termintati cu INTRIGILE .
... vedeti ca asociatia asta inainte de intalnirea anuala are o atmosfera de rahat pana la gat , iar voi ii mai faceti si valuri sa-i intre si in gura ! ;)
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Încuiat