Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Am cautat cateva informatii despre vacante in Croatia. Iata adresa unde puteti citi ceva : http://forum.softpedia.com/lofiversion/ ... 66736.html Si ceva despre campingurile din regiunea Porec (nord) http://www.riviera.hr/objekt.aspx?j=ENG ... jektu&d=PO Eu as merge pe varianta cu rezervarea. Pentru 30 euro nu cred ca se merita sa alergi din camping in camping rugandu-i sa te primeasca. Asta ar dauna sejurului ca doar te duci sa te relaxezi, nu sa te stresezi. Lpeti, ce zici? Mergi in iulie? Eu zic ca atunci e sezonul bun de plaja.
eu in iulie nu pot,sa spun asa,e o aglomeratie de lesini si o caldura ... dar cine cum poate,si coupe spune ca in iulie are concediu,dar in acest caz chiar ca rebuie rezervare vedeti pe www.horvatkemping.lap.hu este ungureste dar nu conteaza,da click pe campinguri acolo deja in multe limbi
M-am uitat pe linkul cu campingul Orsera si mi se pare totul ok mai putin plaja care practic nu exista. Am mai avut o experienta similara in Grecia si nu mi-a placut de loc, era plin de pietre si mi-am paradit picioarele, a trebuit sa-mi cupar niste papuci cu care sa intru in apa si sa umblu pe plaja ca era nasol... Intrebarea este daca toate plajele din peninsula Istria sunt la fel sau merita sa mai cautam poate gasim un camping cu o plaja mai ca lumea... Pana la urma ce facem mergem sau nu? Mai e cineva amator?
Cum am mai spus, eu chiar vreau sa merg in Croatia la vara. Coupe, e bine si pe 29 iunie, dar sa stii ca eu as face totusi o rezervare din timp, mai ales ca o sa ajungem cred eu duminica si in week-end este o problema cu cazarea. In ce priveste plaja cu nisip cam lipseste. Doar pe insule s-ar gasi ceva dar si ala e un fel de pietris marunt. Iar pe insule majoritatea plajelor sunt ptr. nudisti si trebuie sa ajungi cu feribotul care costa ceva.20 euro auto si 3 euro de pers. Cred ca ptr 3 pers +auto +rulota = 49 euro doar dus. Tot varianta cu papucii e valabila. Totusi poate ne spune cineva care a mai fost pe acolo ce camping mai e valabil si are plaja frumoasa.
Toate plajele sunt cu pietre, de cele mai multe ori bolovani sfaramati deci este imposibil de mers descult nici macar in apa. "Plaja" este minuscula si supraaglomerata iar in multe zone inexistenta, se sta la plaja pe digul de beton. Sincer sa fiu pe mine nu m-a deranjat pentru ca stateam in apa sau pe ponton in larg aproape toate ziua, iar apa este supercurata, dar sotia a zis ca nu mai merge in Croatia la mare, daca vreau neaparat mai merge pentru peisaje, pentru munte sau la Plitvice dar in nici un caz un concediu intreg la mare.
Sunt indoit, nu stiu ce sa fac... Maurice mi-a amintit de discutiile pe care le-am avut cu nevasta-mea, cand am fost in Grecia, de fiica-mea care umbla cu galetusa printre pietre dupa ceva nisip, de baietel care aluneca pe pietre si de picioarele mele traumatizate... Mai e si inghesuiala pe deasupra... Ma gandesc sa ma duc cu copii la mare aici si apoi doar cu nevasta-mea in Croatia s-au oriunde.... Ma mai gandesc... Ma hotarasc pana la Paste... asta al nostru nu al cailor... :D :D
Ceva sugestii de locatii la mare cu nisip si plaje ca lumea???
Gata m-am hotarat... Nevasta-mea are 3 sapt de concediu in care tre sa le facem pe toate (copii fericiti, plaja, shopping, locuri frumoase etc) si am gasit si locul unde le vom face pe toate si acesta este BARCELOOONAAAAAAAA Fac topic separat. Multumesc Catalin si Maurice m-ati ajutat sa gasesc locatia perfecta. Croatia ramane o optiune excelenta in viitor... deocamdata va propun Barcelona.
Poate si Barcelona e frumoasa dar e foarte departe. Cred eu ca ai de mers vreo 3500 de km pana acolo pe cand Croatia era alternativa Bulgariei dar la 1300 km. Trebuie sa faci 7 zile de mers (dus-intors). Cam multe tinand cont ca esti si cu copii si vei merge cu 80 km/h. Eu totusi raman pe varianta _ Croatia chiar daca nu au nisip pe plaja. Am sa stau pe sezlong, nu pe jos. Si probabil nu o sa-mi intre nisip in ochi si urechi cand va adia vantul. Vara asta chiar nu merge nici un rulotist in Croatia?
catalin scrie:Poate si Barcelona e frumoasa dar e foarte departe. Cred eu ca ai de mers vreo 3500 de km pana acolo pe cand Croatia era alternativa Bulgariei dar la 1300 kmsi doua zile de mers. Pentru Barcelona trebuie sa faci 7 zile de mers (dus-intors). Cam multe tinand cont ca esti si cu copii si vei merge cu 80 km/h. Eu totusi raman pe varianta _ Croatia chiar daca nu au nisip pe plaja. Am sa stau pe sezlong, nu pe jos. Si probabil nu o sa-mi intre nisip in ochi si urechi cand va adia vantul. Vara asta chiar nu merge nici un rulotist in Croatia?
Eu cred ca la inceputul lui octombrie e totusi frig, mai ales noaptea. De ce crezi ca nemtii si olandezii se inghesuie in iulie si august. Chiar nu meritam si noi sa mergem in sezon de varf? In iunie e apa inca rece si poate si ploi iar dupa 15 august vremea incepe sa se raceasca. Deci nu-i mai bine iulie sau august?
majoritatea se inghesuie pentru ca la ei perioada de concediu e august,este vorba de maditerana,in octombtie apa este inca de 26-28 de grade ,noaptea este deja placut,adica sub 25 de grade,si experienta prietenilor care de ani de zile acolo merg