Off-camping Sovata

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Relu Deliu
Membru asociat
17

Re: Off-camping Sovata

Mesaj de Relu Deliu »

Imi pare rau ca n-am numele campingului.
Eu am fost de Pasti, dar am stat la hotel si n-am retinut numele campingului.
Oricum, dupa ce treci de centrul statiunii, dupa sensul giratoriu din fata lacului, urci usor spre hotel Alunis si prima la stanga te duce la camping.
Daca tii drumul drept, fara sa faci la stanga, urci aproape 2 km pana la partia de ski.
Incearca si aici;
http://www.cazaretransilvania.ro/sovata ... tml#Tarife
Cu putin noroc, gasesti si locuri off.
Ma poti suna oricand.
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

In afara de campingul Vasskert, nu stiu sa mai existe altul in Sovata cu locuri de campare pentru rulote. Mai sunt si alte campinguri, dar numai cu casute si corturi, cum ar fi Tok sau Paula.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

la camping Stana de Vale am telefonat si am de gand sa ajung peste aprox 10 zile .... este pe drumul spre partia de sky... asa mi s-a explicat . am sa vad la fata locului ....
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Gabi Serban
Membru forum
15

Mesaj de Gabi Serban »

Cipriane, eu vreau sa ajung peste o luna la Sovata tot in acest camping. Daca ajungi mai repede decat mine poate pui ceva informatii, poze despre camping. Multumesc.
DUSTER 4X4 1,5DCI + RULOTA HOME-CAR 35 RACER
tel:0744.764.080, mail: serbangabi@hotmail.com
Relu Deliu
Membru asociat
17

Mesaj de Relu Deliu »

Campingul de care povesteam mai sus se numeste Tok. Da, Gigi are dreptate, sunt numai casute, dar se poate campa rulota. Nu se compara cu Vasskert, este modest, dar si pretul este modest.
Are avantajul ca este cel mai aproape de centru.
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
silviu ignatius
Membru forum
12
Oras: Focsani
Data nasterii: 24 Dec 1971

Mesaj de silviu ignatius »

Va salut
Am un teren intravilan de 525 mp situat in Sovata Bai, la vreo 300 metri de Lacu Ursu, in padure intr-o poiana, inconjurat numai de padure, departe de orice trafic.
Terenul este neamenajat, initial vroiam sa fac ceva o casuta cu 2 camere dar si asa m-ar costa foarte mult, acum ca am si rulota m-am gandit sa amenajez un camping dar se pare ca dpdv legal terenul este prea mic pentru a putea realiza un camping de rulota sau corturi, normele tehnice ale Ministerului turismului nu pot fi aplicate pe terenul meu, deci legal nu pot amenaj nimic. Pe teren am apa si canalizare iar curentul urmeaza sa il trag. Ma gandeam sa amenajez un grup sanitar cu 5 cabine familiale, fiecare rulota cu grupul lui ( dus cu apa calda, wc si chiuveta), iar la exterior un spalator pentru apa menajera si potabila, o teresa mare etc. Legat de preturi cred ca 25 lei ar fi decent pentru orice rulotist numai ca dpdv legal nu pot sa incasez nimic. Are cineva vreo idee?
Eriba Troll, Santa Fe 2.2 Crdi 4x4, 2008, 150 cp
Marius Beldiman

Mesaj de Marius Beldiman »

Silviu, ai şi ceva poze, te rog?
silviu ignatius
Membru forum
12

Fotografii cu terneul, el trebuie amenajat si in aceasta toamna am de gand sa defrisez copacii de pe marginea drumului, sa tai toti arbustii de pe teren , sa nivelez tot terenul, sa trag apa situata la coltul terenului, sa dau cu ierbicid si sa il acoper cu folie ca sa nu mai aisa buruieni.
Fişiere ataşate
de la lacu Ursu se merge pe sosea 200 metri apoi in dreptul lacului negru se urca sus in padure. Sau direct prin padure muuuult mai scurt
de la lacu Ursu se merge pe sosea 200 metri apoi in dreptul lacului negru se urca sus in padure. Sau direct prin padure muuuult mai scurt
Satelit teren SilviuBC.jpg (98.08 KiB) Vizualizat de 2102 ori
silviu ignatius
Membru forum
12

Intre timp, in toamna lui 2013 am fost din nou la Sovata la terneul pe care il detin colo si am defrisat toti arbustii care crescusera haotic. de asemenea am nivelat terenul, urmand ca saptamana viitoare sa mai fac o nivelare. Atasez cateva fotografii cu locul dupa defrisare. Anul asta o sa ma duc cu rulota si o sa vad in ce masura drumul e accesibil pentru rulota. Am canalizare si sper sa trag si apa anul acesta. Ar fi intersant de campat in semilegaliate, la un pret de 10-15 lei/zi de echipaj.
Fişiere ataşate
2
2
Imag0026AA.jpg (51.1 KiB) Vizualizat de 2025 ori
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Buna ziua !
In situatia in care veti avea o sursa de apa acolo , am sa va propun sa facem o intalnire 26-28 sept 2014 cand este si festivalul de baloane
http://www.paradabaloanelor.ro/festival/index.html

Cu aceasta ocazie putem vedea daca se poate implica si asociatia ClubRV-Ro sa va ajute cu ceva la amenajare, sau in mod direct noi rulotistii ...

Eu personal ... va incurajez cu acest proiect !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Scrie răspuns