1 Mai in nordul Olteniei

arhiva anilor 2006 - 2012
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati TOATE datele personale, acesta incluzind un numar de telefon, adresa de domiciliu, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Cristi Argesanu
Membru forum
14
Oras: Dragasani
Data nasterii: 17 Iul 1981

Re: 1 Mai in nordul Olteniei

Mesaj de Cristi Argesanu »

Putem participa si noi .Nu ar strica 4zile in natura. Dar ma gandeam la ceva mai static.Sunt zone frumoase , cheile Bistritei , cheile Oltetului, etc.
Nissan Pathfinder + RULOTA HOBBY 460 ufe
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Cristi, propuneti o varianta si o discutam. In primul rand hai sa vedem cand si unde ne putem intalni. Noi vineri am vrea sa plecam din Bucuresti spre zona propusa. Tot vineri, in a doua parte a zilei vom fi la Horezu la o intalnire ad-hoc cu Cristi Irimescu.
Postam aici ca poate vor mai fi amatori.
Cristi Argesanu
Membru forum
14
Oras: Dragasani
Data nasterii: 17 Iul 1981

Mesaj de Cristi Argesanu »

Exista varianta Cheile Bistritei - este o pajiste intinsa , verde, amenajata cu ceva tomberoane si un WC , se incaseaza o taxa de 5ron de catre primarie.
ca un dezavantaj : cred ca se strang multi gratargii fiind acest weekend prelungit
- este o locatie apropiata de multe manastiri , schituri( daca se vrea a vizita, eu prefer sa ma relaxez langa rulota mai ales ca
am vizitat cam tot prin zona)

-Cheile Oltetului - le stiu din relatari de pe forum si atat.
-Cheile Maritei ---tot de pe forum stiu locatia
Ideea e sa ne strangem 3-4 echipaje ca sa fie cat de cat "rulotistic" .
Nissan Pathfinder + RULOTA HOBBY 460 ufe
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Cristi Argesanu scrie: ... este o locatie apropiata de multe manastiri , schituri (daca se vrea a vizita, eu prefer sa ma relaxez langa rulota mai ales ca am vizitat cam tot prin zona) ...
Si noi am cam vizitat multe din obiectivele turistice din nordul Olteniei, dar splendoarea locurilor ne face sa revenim cu drag in aceasta zona.

Ca si anul trecut, doream sa aduc in atentia colegilor aceste meleaguri destul de putin promovate pe forumurile rulotistice.
Noi am lancezit destul peste iarna si acum ne dorim sa umblam mai mult in aceste zile.
Cristi Argesanu scrie:...Ideea e sa ne strangem 3-4 echipaje ca sa fie cat de cat "rulotistic" .
Cristi, se pare ca nu ne vom strange nici macar 3-4 echipaje si in situatia asta ... mai avem doua zile sa vedem care incotro o vom lua.
Minivacanta placuta Cristi, indiferent de varianta aleasa. Iti multumesc ca ai dat curs propunerii mele, insa dupa cum vezi aceasta zona va ramane in continuare in afara optiunilor multor colegi rulotisti.
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

@ Cristi Irimescu

Nu voi mai putea ajunge vineri seara la Horezu.
Dar, Cristi ... sa stii ca berea aia o putem bea de 1Mai si la ... Iepuresti.
Scrie răspuns