Vazand aceasta ne-ntelegere a textului, mai fac cateva precizari:
Solicitarile mele au fost facute in conformitate cu:
- Directiva 96/96/CE de apropiere a legislatiei tarilor membre UE referitoare la
inspectia tehnica auto pentru autovehicule si remorcile acestora, [modificata prin M1-Directiva 1999/52/CE,
M2-Directiva 2001/9/CE, M3-Directiva 2001/11/CE, M4-Directiva 2003/27/CE, M5- Regulamentul (CE) nr.
1882/2003 al Parlamentului European si rectificata prin C1-Rectificare JO L 67/12.03.2009.p95 (96/96/CE)],
anexa 1, respectiv conform categoriei 6 din anexa 1 care spune asa:
"6. Autovehicule cu cel putin patru roti, utilizate pentru transportul de pasageri si care nu au mai mult de opt locuri, exclusiv scaunul conducatorului auto -
La patru ani de la data la care vehiculul a fost folosit prima dată; ulterior, la fiecare doi ani"
si conform raspunsului primit de la MTI:
ordonanta are la baza aceasta precizare mentionata de ministerul de resort (MTI) in raspunsul pe care l-am primit.
Deci la 4 ani de la prima imatr. de nou si ulterior din 2 in 2 ani.
Exact acelasi lucru se poate obtine
pentru toate autoturismele noi inmatriculate in Romania.
Din pacate, Asociatiile de automobile "de marca" existente in Romania, exact ca si aici, nu fac ceea ce ar trebui sa faca.
Pot obtine exact ce am obtinut eu pentru autorulote, in baza acelorasi acte normative ale UE, citate anterior de mine.
Pentru toate autoturismele mentionate mai sus la cat. 6 din anexa 1 a Dir.96/96 UE se poate obtine prima inspectie tehnica la 4 ani.
Nu interveneam cum am zis, dar nu am vrut sa se mai faca alte speculatii pe marginea ordonantei care va fi detaliata si in RNTR 1.